Bildirim
FX 3. NESİL İŞLEMCİLER NEZAMAN CIKAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
valla onu bilmemde dostum FX-9370'in stok ve overclocklu testlerine ulaştım. 3770k'dan daha iyi sonuçlar geldi. bomba gibi geliyor FX-9370. bence 1-2 ay bekle -
3.nesil islemcileri beklemeden tavukla falan hallet isini
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lansmanı yapıldı zaten değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: helloween
valla onu bilmemde dostum FX-9370'in stok ve overclocklu testlerine ulaştım. 3770k'dan daha iyi sonuçlar geldi. bomba gibi geliyor FX-9370. bence 1-2 ay bekle
Fiyatı ne kadar peki?Belli mi?
349$ newegg'de satılıyor şuan. 220watt olduğu için fazla da yakmıyor. -
quote:
349$ newegg'de satılıyor şuan. 220watt olduğu için fazla da yakmıyor.
220w olan tdp değeridir çektiği elektrik değil vede fx 9000 serisi işlemciler çok elektrik tüketiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®
quote:
349$ newegg'de satılıyor şuan. 220watt olduğu için fazla da yakmıyor.
220w olan tdp değeridir çektiği elektrik değil vede fx 9000 serisi işlemciler çok elektrik tüketiyor
biliyorum dostum. eksik yazmışım. 220watt tdp değeri var fakat o kadar yakmıyor demek istemiştim. 17 dolarlık bir ölçüm aleti var. kasanın ne kadar enerji harcadığını gösteriyor. 8350 ile aynı oranda enerji harcıyormuş. sadece tam loaddayken stres tesinde ozaman 8350'den 50watt fazla yakıyor. oyunlarda felan aynı yakıyo watt olarak yani....
-
amd kendini birşey sanıp fiyatları arttırmış boş geçsinler çekirdeklerini kendileri çitlesin. -
9370 ile 3770k mı karşılaştırılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bjk__murat
amd kendini birşey sanıp fiyatları arttırmış boş geçsinler çekirdeklerini kendileri çitlesin.
o lafı intel adına konuş
Amd işlemci konusunda kendi kendini batırdı resmen, bizden 220W enerji harcayan bir işlemciyi almamızı ciddi ciddi düşünüyor olamazlar heralde, parayı ağaçtan toplamıyoruz kardeşim. Bunların hedef kitlesi AMD'yi çok seven ve elektrik parasını falan dert etmeyecek ekstrem bilgisayar kullanıcısı zengin sınıftır. Kendi halinde pc kullanan orta sınıf bir adam veya öğrenci kafayı üşütmediyse amd'nin son işlemcilerini almaz. Yeni serileri böyle olacaksa sildim seni amd -
Ben kolay kolay bu iki işlemcinin Türkiye'ye gelmesini beklemiyorum zaten, sınırlı sayıda üretildiler nitekim ve fiyatları mantıksız derecede pahalı. 350$ demek 4770k fiyatı demek ben alt tarafı 4.6-4.7GHz seviyesinde çalışan bir FX 8350 için (başka hiçbir farkı yok) bir 4770k parası veremem, kendim overclockladım gayet de iyi. FX 9370'in de çok sınırlı bir overclock kapasitesi olacaktır rahatça tahmin edebilirim bunu, belki yüksek TDP den ötürü daha yüksek voltajları kaldırabilir (1.6v falan) ama 5GHz'in üstüne pek de rahat çıkarabileceklerini zannetmiyorum. o durumda bile tek çekirdek gücü stok bir Haswell Intel'i geçemez. Belki çok çekirdekli çalışmalarda marjinal geçebilir.
4770k'yı marjinal geçmeye aynı fiyat artı 220W TDP, değmez. -
buyrun 77 wattlık 4770 in tüketim değerleri... tpd nin elektrik tüketimi ile direkt ilgisi yok arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: OnTEC
buyrun 77 wattlık 4770 in tüketim değerleri... tpd nin elektrik tüketimi ile direkt ilgisi yok arkadaşlar.
test sahanei7 3570 ile test bile yapmislar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
buyrun 77 wattlık 4770 in tüketim değerleri... tpd nin elektrik tüketimi ile direkt ilgisi yok arkadaşlar.
işte bunu anlatamıyoruz dostum. birde o LOAD olayı her dakika bilgisayarın başına gerçekleşmezki. encoding yapacan render yapacan veya ful oyun oynıcankı load olsun ve okadar güç çeksin. 9370, 4770k ve 8350 ile aynı wattı harcıyor loadda. 9370 dediğim gibi biraz daha fazla harcıyor.. bu 220 tdp olayına takılı kalmayın. 9370 biraz daha ucuz olsa mukemmel olurdu. kim bilir fiyatlar yakında revize edilir ozaman iyi olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: YARI TANRI
ARKADAŞLAR SİSTEM DÜZMEK İSTİYORUM FAKAT PCI 3.0 AKLIMA GELİYOR AMD TABANLI DÜZMEK İSTİYORUM İNTEL COK PAHALI CÜNKÜ.NEZAMA GELİR 3Ç NESİL İŞLEMCİLER 1 2 AYA CIKARMI
Çıkacağı kesin değil.
Amd yüksek performanslı işlemci pazarından çekilebilir. -
quote:
quote:
işte bunu anlatamıyoruz dostum. birde o LOAD olayı her dakika bilgisayarın başına gerçekleşmezki. encoding yapacan render yapacan veya ful oyun oynıcankı load olsun ve okadar güç çeksin. 9370, 4770k ve 8350 ile aynı wattı harcıyor loadda. 9370 dediğim gibi biraz daha fazla harcıyor.. bu 220 tdp olayına takılı kalmayın. 9370 biraz daha ucuz olsa mukemmel olurdu. kim bilir fiyatlar yakında revize edilir ozaman iyi olur
bu grafik yanlız tam tersine 4770k'nın FX 8350'den bile ciddi derecede daha az enerji harcadığını kanıtlıyor. Grafik okuma sıkıntılı tek kişi ben miyim de bunu algıladım
-
quote:
Orijinalden alıntı: ookami
quote:
quote:
bu grafik yanlız tam tersine 4770k'nın FX 8350'den bile ciddi derecede daha az enerji harcadığını kanıtlıyor. Grafik okuma sıkıntılı tek kişi ben miyim de bunu algıladım
A N L A M I Y O R S U N
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ookami
quote:
quote:
A N L A M I Y O R S U N
anlat bakalım o zaman.
FX 8350 204 Watt Yükte
i7 4770k 127.1 Watt Yükte
Aradaki farkı yüzdeye vurduğumuzda %60.5
Ancak 1000 mhz overclock yapınca i7 4770k çektiği güç FX 8350 ile benzerleşiyor.
Benzer içerikler
- i5 mi i7 mi
- noctua nt-h2
- vt-d nedir
- itopya indirim kodu
- pbo enhancement nedir
- amd mi intel mi
- snapdragon 8 elite
- exynos 2400
- exynos 1380
- intel core ultra 9 285k
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X