Şimdi Ara

FX 3. NESİL İŞLEMCİLER NEZAMAN CIKAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hakikaten merak edip baktım arada 350-400 lira fark oluyor

8350-ram-anakart alabiliyorsun 4770k parasına

iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

3.nesil islemcileri beklemeden tavukla falan hallet isini

Hahahahah ben de bunu düşünüyordum :D Sistemi düzerken hahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARI TANRI

ARKADAŞLAR SİSTEM DÜZMEK İSTİYORUM FAKAT PCI 3.0 AKLIMA GELİYOR AMD TABANLI DÜZMEK İSTİYORUM İNTEL COK PAHALI CÜNKÜ.NEZAMA GELİR 3Ç NESİL İŞLEMCİLER 1 2 AYA CIKARMI

Ortalık toz duman olduğu için kafana takılan şey farkedilmemiş. Pci 3.0'ın şu an için hiç bir getirisi yok, onu bir kenara bırakıp diğer özellikleri karşılaştırırsan daha iyi olur. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7Mhz -- 3 Ağustos 2013; 1:46:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

intel senelerce soket değiştirip durdu ve her zamanda normal bir vatandaş için yüksek fiyat etiketiyle satış yaptı amd ilk defa bu kadar pahalı bir ürün çıkardı neredeyse kıyamet kopacak bazıları

AMD rakibinden her yönde geride olup daha pahalıya satmaya çalıştığı için bu kadar muhalefet oluyor. 4770k yı geçip 700 e satsa kimse ses çıkartmazdı. Parası olan adam 4770k varken bu işlemcilerin yanından bile geçmez. Anlamıyorum ki şu saçma sapan işlemcilerin neyini savunuyorsunuz?
  • mizantropia kullanıcısına yanıt
  • quote:

intel senelerce soket değiştirip durdu ve her zamanda normal bir vatandaş için yüksek fiyat etiketiyle satış yaptı amd ilk defa bu kadar pahalı bir ürün çıkardı neredeyse kıyamet kopacak bazıları

+10000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

AMD rakibinden her yönde geride olup daha pahalıya satmaya çalıştığı için bu kadar muhalefet oluyor. 4770k yı geçip 700 e satsa kimse ses çıkartmazdı. Parası olan adam 4770k varken bu işlemcilerin yanından bile geçmez. Anlamıyorum ki şu saçma sapan işlemcilerin neyini savunuyorsunuz?

savunmayla alakası yok sorunda bu değilmi zaten sadece parası olanlar alabiliyor inteli şuan asgari maaş 801 tl bahsettiğin işlemci en ucuz 850 tl

• intel soket değiştiriyor fakat performanstan fazla etkilenmiyor.sandy bridge ilk seri hala oldukca güclü, akıllı birisi zamanınd 1000 tl işlemci anakart parası harcadıysa ve bu 3 sene geçtiyse üzerinden, hala da performans olarak bir şey kaybetmediyse o zaman parasını haketmiştir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

quote:

savunmayla alakası yok sorunda bu değilmi zaten sadece parası olanlar alabiliyor inteli şuan asgari maaş 801 tl bahsettiğin işlemci en ucuz 850 tl

Hadi bakalım yazdığımı aklımız bir karış havada olmadan "parası olan.." bölümünden başlayarak 10 kere okuyoruz. Belki anlarsın?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.