Şimdi Ara

Futboldan Nasıl Anlıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim de az biraz bilgim var ama futbol hakkında sayfalarca yazıp saatlerce tartışabilen insanları anlamıyorum. Eleştirmek için değil, imreniyorum biraz. Şu oyuncu burada daha iyi, ahh ulan oraya atmayacaktın, hocam x'i çıkarıp y'yi almalısın, rakibin sağ kanadı sakat, 4-3-3 bu takıma gitmiyor vb. cümleleri hiç kuramadım. Kurduğum en afilli cümle "Alex koşsaydı dünya yıldızı olurdu" seviyesinde. Yöntemi falan var mı bunun, nasıl anlıyorsunuz bu kadar?

• çok zor değil biraz takip et anlarsın
  • çok iyi anladığım için sürekli dışlanırım

eskiden azda olsa futbol takımında oynamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz takip et başlarsın zaten yorum yapmaya

Forumun taraftar bölümünde takıl o bile yeter
  • Yaz aylarında günde 15 saat, kışın 5-6 saat Ntv Spor takip et ve diğer spor kanallarını.İster istemez anlıyorsun.Pes oyna, halı saha maçları yap ki zevkini çıkar Futbol kadar güzel birşey yok bence.
  • her şeyin fazlası zarar ama takiple alakalı bişey

• kafadan atıyorlar zaten

yok italyanlar iyi defans yapıyormuş

yok çok defans arkasına top atıyormuş

juventus bizi pirlo sayesinde yermiş fiziği iyiymiş

sanarsın modena doğumlu genoa taraftarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu matematiği nasıl anlarım?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kalıplaşmış söylemleri kullananlar inan senden daha fazla anlamıyor.arada ki fark çuvalla parayı cukka ediyorlar
  • Hergun fotomac olu yada ntv soor takip et. Ama bunu milletlemuhabbet icin yqpcaksan bosver. Ben galatasarayliyim ama bana oynuyan 5 oyuncunun ismini soyle desen soyleyemem. Futbolda oynamam kotu oynarim. İnsan sevdigi seylerle ilgilencek. Fotomac yerine araba dergileri aliyorum. Ntv spor yetine f1 ve rally izliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyinsiz Adam

kafadan atıyorlar zaten

yok italyanlar iyi defans yapıyormuş

yok çok defans arkasına top atıyormuş

juventus bizi pirlo sayesinde yermiş fiziği iyiymiş

sanarsın modena doğumlu genoa taraftarı

Pirlo'nun fiziği mi iyiymiş?
  • keşke Futbol Bilgim kadar Diğer konularda bilgim olsa Siyaset v.s.
  • Futbolu ntvsporu takip ederek ogrenemezsin. Onlar sana kim hangi takimda oynuyor onun bilgisini verir. Futbolu ogrenmek icin Pes oyna, haxball oyna, bol bol mac seyret. Ben bugune kadar nerdeyse hic yorumcu dinlemedim. O sekilde olmaz zaten.

• futbol demek savaş demek kardeşliğin olmadığı bir spor dalı demek ve işte bunu seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

keşke Futbol Bilgim kadar Diğer konularda bilgim olsa Siyaset v.s.

aynen,futboldan çok çok çok iyi anlarım her şeyi bilirim demiyorum tabi ki ama diğerşeylerden daha çok anlarım ayrıca maç özetlerini izle biraz spor programları izle

• Oğuzhan iyileşeydi iyiydi oyun kitlenince açacak adam lazım. Veliyle olmuyo. Oyuna geride atiba-veli önlerinde fernandes orta sahasıyla çıakrsın ama kitlendiği zaman atibayı arkada tek bırakıp fernandesin yanına oğuzhanı almak şart oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

quote:

aynen,futboldan çok çok çok iyi anlarım her şeyi bilirim demiyorum tabi ki ama diğerşeylerden daha çok anlarım ayrıca maç özetlerini izle biraz spor programları izle

Benim bir sıkıntım yok Futbolla ukalalık yapmak istemem ama iyi anlarım bilirim oynarım ama Siyaset den felan hiç anlamam
  • Dünkü maçı baz alırsak tel tel dökülen bir 11 nolu isim vardı.90 dakika nasıl sabır edip oynattırlar anlamadım.
    Şimdi Drogba severin birisi gelse al sana 30 dakika tartışma.
    Sokara heran ekti edebilecek 10 nolu isim henüz maça ısınamamışken ilk yarı bitmeden kenara alındı.Yerine girern çıkanı arattı.Al sana değişikler çok yerindeydi sen yanılıyorsun buyur sana bir 30da buradan oradan tartışma konusu.
    Tartışmalı posizyonlara bakıyoruz.Ben diyorum ki hakem çok yerinde doğru kararlar verdi.Oradan birisi atlar bu karar yanlıştı doğruyu bulana kadar 5 saniyelik posizyonda 30 dakikada açıklağa kavuşur.
    Oradan birisi atlar şu bu kadar koştu tüm işi bu yaptı arkadaşlarının yerinede koştu.Hemen cevap gelir o sokora etki edilecek bir isim koşmasada olur.15 20 dakikalık küçük bir tartışma.
    Erman hoca anılarını anlatmaya başlar ben italyada böyle futbol görmedim çok saçma oynuyoruz.
    Telefonu bağlayın oyuncu ne düşünüyor bu konu hakkında.

Daha uzarda gider.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Debdebeli

quote:

Benim bir sıkıntım yok Futbolla ukalalık yapmak istemem ama iyi anlarım bilirim oynarım ama Siyaset den felan hiç anlamam

yanlış anlaşıldıysa özür dilerim bir laf atma girişimim yoktu benim de siyasetle aram yoktur pek anlamam da zaten

• Çok değil, 5-6 sene önce bende senin durumundaydım. Futbol oyunlarını oynar ama, futbol muhabbetlerinden anlamazdım. Roma ile tanışınca taraftar olmaya, futbolu takip etmeye başladım. Şuan futbol bilgim çok üst düzey olmasa da, iyidir. Maçları takip et, taraftarlığı yaşa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.