Şimdi Ara

Futbol fanatiklerine sinir olanlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde bir takım tutuyoruz.Facede bir arkadaşım var bebe gibi laflar,karşı takıma laflar.Bunlar ne kardeşim ya size yararı varmı :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu bir tutkudur takımına çok bağlanmayan insan anlayamaz yani bu olayı.
  • Ayar oluyom ayar soykırımı verecen hepsine futbol neymiş la. Gereksiz işler.
  • bende size ayar oluyorum
  • futbol asla sadece futbol değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

futbol asla sadece futbol değildir

Sizi temin ederimki daha fazlasıdır.
  • Futbol aşk , bir kara sevda, futbol bir tutkudur

KARSİYAKA <3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Bizde bir takım tutuyoruz.Facede bir arkadaşım var bebe gibi laflar,karşı takıma laflar.Bunlar ne kardeşim ya size yararı varmı :-(

sen böyle görüyo olabilirsin ama futbol, yazıldığından daha fazlasıdır. Tutkudur, o heyecanı içinde hissetmektir.
  • Deplasmanlara gitmenin keyfi başka oluyor..

Aklıma geçen seneki rize-ordu maçı geldi..playoffun ilk maçıydı 4-0 yenildik rizeye doğru gidiyoruz 8-9 araba giresunda bizim otobüsü taşladılar bizimkilerden biri galiba giresunluyu bıçakladı..neyse sonra şikayet mi ne oldu rize girişinde baktık polisler bizim arabaları bekliyor saat 01:00 dan 04:30 kadar emniyette durmuştuk..hem 4-0 yenil hemde 3 buçuk saat emniyette bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53anzerli53 -- 4 Şubat 2012; 21:58:38 >
  • Futbol bir ölüm-kalım meselesi değildir. Ondan çok daha önemlidir.
  • Hayattaki en boş iş. Fenerbahçe de fenerbahçe, yenilirler ağlarlar falan nasıl gülüyorum var ya öyle birisini gördüğümde. Hele ki her maça gidip ben fanatiğim muhabbeti yapan haksız dahi olsa takımına bok attırmayan boş beleş tiplere de uyuz olurum. Abi gitsinler biraz kendileri için birşeyler yapsınlar. Galatasaray yendi ne kazandın, yenildi ne kaybettin. Çoluk çocuk işi yemin ediyorum. Yok biri der Beşiktaş bunu aldı sene sizinkilerin hiç şansı yok. Lan o takımın sana 1 gr faydası yok alsa ne almasa ne. Uzaktan seyircisin sadece. Soruyorum böyle tiplere; zevk alıyoruz diyorlar. Allah ıslah etsin..
  • FORZA SAÇAKSPOR

• Trubun muhabbetlerı cok guzeldır ama bende sogudum gıtmıyorum artık trubune oraya 12 15 yas arası cocuklar gelıyor taraftar grubu baskanı dedıgımız adamlar kufurun lafların pıslıgın alasını yapıyor cocukları ıtıyorlar gol olunca falan vaz gectım artık kapalıdan alıyorum bıletımı kale arkalarına sogudum.... gol olmaz adam arkadan balgamı atar one dogru bıldıgın rezıllık hele o ortama kız arkadası ıle gelenler var cıddden utanıyorum kızlara kapalı bedava gıt oraya 1000 tane sapsız adamın arasına gelme sevgılınle cok dıkkatlı gozlemledım orada bole susana bagır yoksa s..........adsadaa gıbı laflar bıle edıyorlar

odevım vardı onu arastırmak ıcın gıttım kale arkasına aman sakının. gıtmeyın

Trabzonsporluyum... utandım
  • bende gıcık oluyorum. bütün gün futbol konuşulur, izlenir mi ya. ufkunuz batsın

-ben taraftarım hacııı

boş iş boş
  • Fanatik olmayan , takimini gercekten de gönülden sevmeyen anlayamaz . fenerbahce benim icin bir spor kulübünden cok daha ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Hayattaki en boş iş. Fenerbahçe de fenerbahçe, yenilirler ağlarlar falan nasıl gülüyorum var ya öyle birisini gördüğümde. Hele ki her maça gidip ben fanatiğim muhabbeti yapan haksız dahi olsa takımına bok attırmayan boş beleş tiplere de uyuz olurum. Abi gitsinler biraz kendileri için birşeyler yapsınlar. Galatasaray yendi ne kazandın, yenildi ne kaybettin. Çoluk çocuk işi yemin ediyorum. Yok biri der Beşiktaş bunu aldı sene sizinkilerin hiç şansı yok. Lan o takımın sana 1 gr faydası yok alsa ne almasa ne. Uzaktan seyircisin sadece. Soruyorum böyle tiplere; zevk alıyoruz diyorlar. Allah ıslah etsin..

Siz birini sevdiğinizde örneğin sevgiliniz ondan karşılık bekleyerek mi seviyorsunuz ?
  • Yenince bi havalar laf atmalar,yenilince laf atmayı yediremezler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Hayattaki en boş iş. Fenerbahçe de fenerbahçe, yenilirler ağlarlar falan nasıl gülüyorum var ya öyle birisini gördüğümde. Hele ki her maça gidip ben fanatiğim muhabbeti yapan haksız dahi olsa takımına bok attırmayan boş beleş tiplere de uyuz olurum. Abi gitsinler biraz kendileri için birşeyler yapsınlar. Galatasaray yendi ne kazandın, yenildi ne kaybettin. Çoluk çocuk işi yemin ediyorum. Yok biri der Beşiktaş bunu aldı sene sizinkilerin hiç şansı yok. Lan o takımın sana 1 gr faydası yok alsa ne almasa ne. Uzaktan seyircisin sadece. Soruyorum böyle tiplere; zevk alıyoruz diyorlar. Allah ıslah etsin..

Siz birini sevdiğinizde örneğin sevgiliniz ondan karşılık bekleyerek mi seviyorsunuz ?

Tuttuğun takıma aşık mısın? Bir doktora görünmelisin..

• Stadları dolduran, takımına deli gibi bağlı olan milyonlarca kişi gerizekalı şurada 3-5 kelime yapanlar zeki öyle mi?
    Bu duyguyu anlamadan etmeden ne diye yorum yaparsınızki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.