Şimdi Ara

Futbol fanatiklerine sinir olanlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçende bir arkadaş geldi, dedi işte sen hangi takımlısın?() Takım tutmuyorum, taraftarlık boş iş dedim. Ohoo artık kızlar bile takım tutuyor be olum sen adam değil misin dedi? Ya BSG dedim, bastım kahkahayı gitti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Stadları dolduran, takımına deli gibi bağlı olan milyonlarca kişi gerizekalı şurada 3-5 kelime yapanlar zeki öyle mi?
    Bu duyguyu anlamadan etmeden ne diye yorum yaparsınızki?

Aynen dostum..

3 seneden beri rizesporun sadece 1 maçını kaçırdım oda rizede sel olmuştu o yüzden gidememiştim..futbol benim için tüm sporlardan öne gelir artık bağımlısı oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Hayattaki en boş iş. Fenerbahçe de fenerbahçe, yenilirler ağlarlar falan nasıl gülüyorum var ya öyle birisini gördüğümde. Hele ki her maça gidip ben fanatiğim muhabbeti yapan haksız dahi olsa takımına bok attırmayan boş beleş tiplere de uyuz olurum. Abi gitsinler biraz kendileri için birşeyler yapsınlar. Galatasaray yendi ne kazandın, yenildi ne kaybettin. Çoluk çocuk işi yemin ediyorum. Yok biri der Beşiktaş bunu aldı sene sizinkilerin hiç şansı yok. Lan o takımın sana 1 gr faydası yok alsa ne almasa ne. Uzaktan seyircisin sadece. Soruyorum böyle tiplere; zevk alıyoruz diyorlar. Allah ıslah etsin..

Siz birini sevdiğinizde örneğin sevgiliniz ondan karşılık bekleyerek mi seviyorsunuz ?

Tuttuğun takıma aşık mısın? Bir doktora görünmelisin..

Sizle sabaha kadar konuşsam bile fayda etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Stadları dolduran, takımına deli gibi bağlı olan milyonlarca kişi gerizekalı şurada 3-5 kelime yapanlar zeki öyle mi?
    Bu duyguyu anlamadan etmeden ne diye yorum yaparsınızki?

Burada kimse kimseye zeki ya da gerizekalı demiyor. Sallamayalım..
  • futbol fanatiklerine sinir olanlara sinir oluyorum
  • Green Street Holigans ı izleyin.
  • basketbol varken futbolu sevmek ve izlemek baklava varken kuru soğan yemek gibi bir şey BENCE
  • futbol keyifli bi oyundur izlemekde oynamakda takim tutmakda ama ben küfür etmeye bile karşıyım o kadar abartiliyorki alt tarafi bir oyun bir spor tüm türkiye fenerbahçenin şikesiydi hilesiydi başkanının hapse girmesiydi TFF başkanıydı bunun gibi konularla gündeme oturuyorlar bi şairin sözü vardı "Futbol maçina giden kişi sayısı kadar kitap okuyan kişi sayısı olduğu zaman gelişmiş bir ülke olacağız." gibi bi laftı FUTBOL SADECE Bİ SPOR magandalik kalp kırmak kavga etmek bana göre çok yanlış tiksiniyorum o kadiköyde derbi zamani galatasaraylilari döven magandaları salak salak beste yazan apaçileri felan illet ya rezil herifler. bana göre gereksiz insan topluluğudur bu şahıslar.!
  • 3 S'ler

bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.

spor siyaset sermaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

futbol keyifli bi oyundur izlemekde oynamakda takim tutmakda ama ben küfür etmeye bile karşıyım o kadar abartiliyorki alt tarafi bir oyun bir spor tüm türkiye fenerbahçenin şikesiydi hilesiydi başkanının hapse girmesiydi TFF başkanıydı bunun gibi konularla gündeme oturuyorlar bi şairin sözü vardı "Futbol maçina giden kişi sayısı kadar kitap okuyan kişi sayısı olduğu zaman gelişmiş bir ülke olacağız." gibi bi laftı FUTBOL SADECE Bİ SPOR magandalik kalp kırmak kavga etmek bana göre çok yanlış tiksiniyorum o kadiköyde derbi zamani galatasaraylilari döven magandaları salak salak beste yazan apaçileri felan illet ya rezil herifler. bana göre gereksiz insan topluluğudur bu şahıslar.!

Nereye imza atıyoruz..

• Fanatigim iyide tribuncuyumdur

Fakat hic bir zaman kolpa gibi hareketler yapmam, televizyon taraftarciligi yapmam
  • Katılıyorum, takım tutuyorum ama deli gibi 90 dakika maç izlemiyorum. Bazen maçın skorunu öğrenirim, iyi yenmişiz deyip geçerim. Yenemezsek de hiç üzülmem açıkçası. Hele bir de rakip takımları aşağılama çabası falan tam ilkokullu muhabbetleri
  • Tv karşısında doğru duzgun oturup maç izlemişliğim yoktur. Bi spor programını sonuna kadar izlemem. İcraata hastayız. Her hafta tribünde omuz omuza olmayı severiz. Kalkıp binlerce kilometre yol kat edip 90 dakika takımını destekleyip (üstüne ne misavirperverliği) o şehirden kavga kıyamet taşlanarak ayrılmak, o armaya çamur sürdürtmemek, her alanda savunmak anlatılacak şey değil bunlar. yaşanmalı... Yüzbinlerce insan yanılıyor olamaz. Sizde semtiniziz, şehrinizin takımının birkaç maçına gidin, en az bir deplasmanına gidin. Oradaki arkadaşlıkları, dostlukları, ortamı, kardeşliği görün. Ama böyle işler gevşek adama gelmez. (Kimse üstüne alınmasın doğruya doğru. Tribün sağlam adamın işidir.) Misal geçen hafta oynanan KARŞIYAKA - Göztepe maçı öncesi sabahlara kadar Parklarda, Sokaklarda bu soğukta sabahlayan, emek sarf eden pankart yapan abilerimiz kardeşlerimiz oldu. Tribün demek fedakarlık demektir. ( Altını çizeyim. Sadece televizyon karşısından takım tutanları bende anlamıyorum. )

bana görede milletin yaptığı antin kuntin işler saçma geliyor. böyle işler tartışılmaz. kimsenin ilgi alanına, hayat felsefesine saçma diyemezsiniz ! ona görede siz SAÇMASINIZ !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 4 Şubat 2012; 22:50:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiplayanPatates

Katılıyorum, takım tutuyorum ama deli gibi 90 dakika maç izlemiyorum. Bazen maçın skorunu öğrenirim, iyi yenmişiz deyip geçerim. Yenemezsek de hiç üzülmem açıkçası. Hele bir de rakip takımları aşağılama çabası falan tam ilkokullu muhabbetleri

zaten takım tutulacaksa böyle tutulmalı,tebrik ediyorum hocam seni.keşke her takım tutan böyle olsa.
  • Getirin bana o fanatikleri..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.