Bildirim
Futbol Dünyasında Bir Aşk Doğuyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sahalarda (oyunlarda da) görmek istemediğimiz hareketler bunlar -
Gerçek sandım daldım hemen. -
Sanki Pato kaçıyor (kafasını çevirmiş) De Jong yakalamaya çalışıyor (kafasını ona dönmüş ve eline uzanmış) burda sakat olan Hollandalı(!) De Jong.. -
@*Revenge*
Hocam nasıl da yakaladın ayrıntıyıBurda zor durumda olan Pato.. Topun ileri gittiğini gören De Jong hemen yapışmış eline Pato'nun
-
mekan yanlış amsterdam arena da görmek isteriz
-
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
mekan yanlışamsterdam arena da görmek isteriz
-
quote:
Orjinalden alıntı: cmert
mekan yanlışamsterdam arena da görmek isteriz
-
quote:
Orjinalden alıntı: ACND
Gerçek sandım daldım hemen.
Aynen -
çok iyi yakalamışsın -
peki pato'nun hemen sağındaki tribünde seyircilerin dizilimine ne demeli? tam tren olmuşlar -
quote:
Orjinalden alıntı: 2shae
peki pato'nun hemen sağındaki tribünde seyircilerin dizilimine ne demeli? tam tren olmuşlar
Onu hiç sorma yaaGA Patch'in bütün stadlarında seyirciler birbirini fordluyo hep
-
quote:
Orjinalden alıntı: *Revenge*
Sanki Pato kaçıyor (kafasını çevirmiş) De Jong yakalamaya çalışıyor (kafasını ona dönmüş ve eline uzanmış) burda sakat olan Hollandalı(!) De Jong..
2shae evet ne o öyle . -
-
biri kaçar öbürü kovalarsa aşk olur -
Aşk bir futboldur,koş koş gudur
Gerçi uymadı ama -
ayıp ya 2sinede
-
Sporcu örnek adamdır kınıyorum bunları oynadıkları toptan farkı yok bunların -
pes 6 da camorenesi ile zambrotta yı dudaktan öpüşürken yakalamıştım bende.İkiside hava topuna kalktı topa vuramayınca malum olay gerçekleşti.Bunlar olabiliyor. -
Benzer içerikler
- lwb hangi mevki
- pes 2013 süper lig yaması
- pes çalım atma tuşları
- pes 2013 lisans yaması
- pes 2017 süper lig yaması
- football manager 2024 ücretsiz
- gta 6 sistem gereksinimleri
- gta 4 hileleri
- gta san andreas hileleri
- gta vice city hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X