Merhaba, Söz konusu cihaza bir tane bit pazarında denk geldim ve uğraşırım belki işime yarar diyerek aldım. 10" ekran var ekranında çizikler vs var (dokunmatikte) ama iç ekranın sağlam olduğunu düşünüyorum çünkü darbe vs yok. Ürün bu adreste bulunuyor. https://dabmobil.com/Urun/Funtoro-10-inc-mod-plus_16 İçini ilk kez ben açtım. A23 işlemcili bir tablet anakartı bulunuyor. Birde ekrana ait kart. Sanırım kart 8 pinlik bir konnektörden besleniyor. Ancak sadece şase ayaklarını bulabildim. Fotoğraflarını yüklüyorum. Bunu nasıl değerlendirebilirim acaba? AV in girişi bulunmuyor ama belki hdmi gibi bir görüntü girişi modlanabilir mi? Cihazla ilgili bir bilgi bulamadım pek. MSİ üretimi olduğunu okudum sadece. Arkasında DC12-24V 1.2A ile çalıtığı yazıyor. Model numarası MS-5732(SE500-M10) Tabletten çıkan flex kablo 50 pin LCD ekran flex kablosu 60 pin olarak gözüküyor açıp baktım. Değerlendirilebilir mi? Harici ekran vs gibi yapmayı düşünüyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 5 Eylül 2023; 11:33:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |