Şimdi Ara

Füme Renk Focus 3'ün Satışı Zor Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bi focus buldum füme, herkes alma satışı zor olur diyo, var mı byle bişey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alisilin07 -- 10 Temmuz 2017; 15:9:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu beğendiyseniz alın keyifini sürün be.

Focus sevilen bir araba satılacağı zaman elbet satılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz ucuz renk opsiyon değil. Siyah çok çizik gösterir. Kırmızı iddialı renk. Harici olan her renk bence alınabilir. Kaldı ki füme güzel bir renk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mide bulandıran beyaz focus sedanla karşılaştırınca, almayı düşünen kişi sempatik bularak bile alabilir. Neredeyse hepsi filo olan beyaz focuslar bir dönemin lineaları gibi görünmeye başladı. Jöle Biden beyaz focus

• Otomobil seçiminde zevklerimizi o kadar arkaplana atan bir milletiz ki herkez buzdolabı beyazı araçla dolaşıyor.
  • Adam rengi satış kolaylığına bağlamış

• Hocam alıp zevkine varın yahu, bu kadar da takılmayın. Aracı kullanmak icin alıyorsunuz, henen satmaya odaklanmayın. Ayrıca füme renk çok hoş duruyor fikrimce.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıfır megane 4 mü focus mu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kim dediyse boş konuşmuş. Füme çok güzel bir renk

• Marka Modeli gectik artık renklere kadar düştük.

Bu mantıkla araba almayın parayı dolara yatırın, satışı daha kolay olur.

Satışı zor olur diye rengine bile karar veremeyeceksem ne yapayım arabayi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 10 Temmuz 2017; 16:56:19 >
  • Benim boyacı akrabam toyota aldı beyaz sordum neden diye

opak beyaz rengin çizildiği vs zaman boyanmasının lokal olarak daha kolay oldugunu ve renk tuttugunu soyluyor daha kolay yani

ayrıca lacivert kırmızı ve füme renkler düzenli pasta cila yapılmadığı sürece yani boya koruması .. kısa sürede 3-4 yıl güneş yanığı olma ihtimali daha yüksek opak beyaz renge göre

avrupada millet her rengi alıyor çünki oto bakım malzemeleri ucuz adam evinin garajında bile pasta cila yapabiliyor yeride var bizde öyle imkan yok 1200 lira civarına yakın düzgün dış bakım koruma yaptırmak senelik ayrıca opak beyazda eğer vernik vs çok dandik yada yanlış ürün kullanılmadıysa güneş yanığı olma durumuda çok düşük .. bizde o malzemeler ucuz olsa eminim daha çok farklı renkler tercih edilir bakması zor diğer renklere
  • Beyaz alma da ne alırsan al...

İkinci elde Sedan beyaz araç filodan çıkma etiketini direkt yer alıcı gözünde...

• Elinde patlar

• Füme focus vardı bizde 12 model, babam ilana koydu ertesi gün arabasız geldi. Araba düzgün olduktan sonra bunlar hikaye.

• füme renk satar bence, ben çok aramıştım füme focus 3
  • Teşekkür ederim arkadaşlar.

• Füme renk satışları hızlanarak artıyor.

Fiesta ve Focus'lar da çok tuttu özellikle de Titanium paketler de aşırı şık.

BMW ve Mercedes'lerde de satışlar da arttı füme renk.

Bence satışını fln düşünmeden alın, harika bir renk.

Bir daha beyaz araba almamaya nerdeyse yemin ettim. 10 arabadan 9 tanesi beyaz piyasada, aşırı sıkıcı ve zevksiz bir milletiz, kendimizi değil sattıktan sonra kullanacak adamı düşünüp zevk almıyoruz arabalardan. Kaput filmi de buna bir örnektir. Benden sonra kullanacak adam için ben göz zevkimi bozuyorum pehhh.
  • Valla bnm araç simsiyah, üstelik ikinci eli pek kuvvetli olmayan v40 ya ben napıyım :) al gitsin hocam füme iyidir

• Beyaz olmasın da ne renk olursa olsun

Beyaz araba ilanlarına hiç bakmıyorum

Avatarımdan anlarsınız ne demek istediğimi

• Günümüzde her renk araç satılır aşırıya kaçılmadığı sürece.

• Endişelenmeyin geçenlerde forumda birisi 2012 manuele 69000 vermişti füme renk.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.