benim merak ettiğim bir şey var ama her kafadan bir ses çıkıyo bende de full str fire glavıe adam var ama ne giyeyim karar veremiyorum armoy giysem hayvan gibi vuruyorum defense artıyor.garm giysem çok hızlı koşuyorum nukerler bişey yapamıyor.protector ikisinin de işini görüyor yarı yarıya üstelik 32 lvl ve sonrası protector süper ötesi karizma görünüyo ne giysem karar veremedim
garment...ama pvp de pro ile üstünlük sağlarsın.ama kesinlikle garment....
quote:
Orijinalden alıntı: umbaba
garment...ama pvp de pro ile üstünlük sağlarsın.ama kesinlikle garment....
en kesin sonucu gormek istersen, bir arkadaşını al ve test et charı.
Örnek : arkadaşın sana skillsiz vursun, sonra buff açıp skillsiz vursun çıkan sonuca bak, ardından giysi değiştir aynı düz vuruşu gene yaptır gene sonuca bak. sonra sen arkadaşına vurus yap sonucları bir yere not al kısaca hangi giysi ile kaç vuruyorsun o sana kaç vuruyor boylece en güçlü olanı seçersin kolaylıkla
quote:
Orijinalden alıntı: extraloob
en kesin sonucu gormek istersen, bir arkadaşını al ve test et charı.
Örnek : arkadaşın sana skillsiz vursun, sonra buff açıp skillsiz vursun çıkan sonuca bak, ardından giysi değiştir aynı düz vuruşu gene yaptır gene sonuca bak. sonra sen arkadaşına vurus yap sonucları bir yere not al kısaca hangi giysi ile kaç vuruyorsun o sana kaç vuruyor boylece en güçlü olanı seçersin kolaylıkla
Alıntıları Göster
ben full str glaviye im.arkadaşım full int sword.ben 44 ken armor giyiyodum arkadaşım 43 armordu.pvpde genelde o beni yatırıyodu. ben 45 olunca protector a döndüm.arkadaşım 46 armor yine.geçen bi pvp yaptık.8ini ben aldım birini o aldı. bir intciye karşı armorda pek şansın olmasada protector giyince baya bi değişiklik oldugunu hissetim yani
quote:
Orijinalden alıntı: Trex87
ben full str glaviye im.arkadaşım full int sword.ben 44 ken armor giyiyodum arkadaşım 43 armordu.pvpde genelde o beni yatırıyodu. ben 45 olunca protector a döndüm.arkadaşım 46 armor yine.geçen bi pvp yaptık.8ini ben aldım birini o aldı. bir intciye karşı armorda pek şansın olmasada protector giyince baya bi değişiklik oldugunu hissetim yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Trex87
kendi charınızla yaşadıklarınızı karşınızdaki yaşamaz char yapılandırmanız farklıdır itemler farklıdır vurus skill sırası farklıdır bu yuzden yukarıda yazdıgımı uygulayıp kendi charınızla en dogru sonucu kendiniz gorup seçmenizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: extraloob
quote:
Orjinalden alıntı: Trex87
kendi charınızla yaşadıklarınızı karşınızdaki yaşamaz char yapılandırmanız farklıdır itemler farklıdır vurus skill sırası farklıdır bu yuzden yukarıda yazdıgımı uygulayıp kendi charınızla en dogru sonucu kendiniz gorup seçmenizdir.
Alıntıları Göster
evet haklısın ben sadece arkadaşa yapılan değişikliğin sonucu olarak bir örnek verdim.artık uygular veya uygulamaz ona kalımış bişey.
quote:
evet haklısın ben sadece arkadaşa yapılan değişikliğin sonucu olarak bir örnek verdim.artık uygular veya uygulamaz ona kalımış bişey.
Alıntıları Göster
yardımlarınız için sağolun.karar verdim +32 kıyafetlerimin tümünü protector giyeceğim.
yardımlarınız için sağolun.karar verdim +32 kıyafetlerimin tümünü protector giyeceğim.
Alıntıları Göster
bari konu varken yeni yer açıpta post kasmıyayım fazla
acaba LWL 29 olmak üzere (25ex sonra) full str fire blade ne giymeli
bendekiler şuan hep armor acaba sizce çok yanlış mı yaptım?
quote:
Orijinalden alıntı: QuestionMark
Alıntıları Göster
Bende str fire glavier im ilk basta bende prot. giyiyodum ama ilerkı lvl lerde pvp yapdıkca nukerler tarafından ezilmeye dayanamadım ve garment e döndum suankı durum cok daha iyi bence garment giy ama yinede sen bilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: a.candemir
Bende str fire glavier im ilk basta bende prot. giyiyodum ama ilerkı lvl lerde pvp yapdıkca nukerler tarafından ezilmeye dayanamadım ve garment e döndum suankı durum cok daha iyi bence garment giy ama yinede sen bilirsin
Alıntıları Göster
garment
quote:
Orijinalden alıntı: allykone
garment
Alıntıları Göster
kesinlikle garment giy
quote:
Orijinalden alıntı: Fire_Mage
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Fire_Mage
bence şimdiye kadar çok doğru yapmışsın.lvl kasarken moblardan az hasar almışsındır(mag attack yapanlar hariç) armor devam edersen çok ağır olursun ama tank gibi bişi olursun
pvp ya da meslek yapmayıda düşünüyosan protector veya garment giymelisin
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Fire_Mage
bence şimdiye kadar çok doğru yapmışsın.lvl kasarken moblardan az hasar almışsındır(mag attack yapanlar hariç) armor devam edersen çok ağır olursun ama tank gibi bişi olursun
pvp ya da meslek yapmayıda düşünüyosan protector veya garment giymelisin
Alıntıları Göster
bence de moblar için armor pvp için protector özellikle ınt pvp ise garment..yanında kıyafetleri taşırım ben :) (ama çok yer kaplıyor :( )
quote:
Orijinalden alıntı: Flardryn Saeros
bence de moblar için armor pvp için protector özellikle ınt pvp ise garment..yanında kıyafetleri taşırım ben :) (ama çok yer kaplıyor :( )
Alıntıları Göster
buf u nasıl secicez biraz yardimcı olurmusunuz ben yeni basladım da
quote:
Orijinalden alıntı: uguryildirm_tr
buf u nasıl secicez biraz yardimcı olurmusunuz ben yeni basladım da
Alıntıları Göster
zaten strsin senin phy def bi sorunun olmaz ama sen armor giyersen phy def çoğalır mag defansın aynıkalar ve pvp int kesinilkle yenilirsin ama garment giyersen zaten strsin phy yüksek yeteri kadar bide garmnet giyersen mag def çoğalcak kesemicen int kalmaz benden demesii
quote:
Orijinalden alıntı: SlimUltimate
zaten strsin senin phy def bi sorunun olmaz ama sen armor giyersen phy def çoğalır mag defansın aynıkalar ve pvp int kesinilkle yenilirsin ama garment giyersen zaten strsin phy yüksek yeteri kadar bide garmnet giyersen mag def çoğalcak kesemicen int kalmaz benden demesii
Alıntıları Göster
OLM KESİN GARMENT GİY
KİMSE SENİ KESEMEZ
Eğer çok thieflik,hunterlik falan yapıyorsan protector giy ama eğer çok mob kesiyorsan armor giy ama benim sana tavsiyem armor çünkü büyülü attackla çok karşılaşmıyorsun
server:Sparta isim:turkeywarior lewel:21
quote:
Orijinalden alıntı: Türksavaşcı
Eğer çok thieflik,hunterlik falan yapıyorsan protector giy ama eğer çok mob kesiyorsan armor giy ama benim sana tavsiyem armor çünkü büyülü attackla çok karşılaşmıyorsun
server:Sparta isim:turkeywarior lewel:21
GARMENT
quote:
Orijinalden alıntı: VeroLyn
GARMENT
Alıntıları Göster
yes garment
quote:
Orijinalden alıntı: IImmortall
yes garment
Alıntıları Göster
Üst konuda var zaten cevabı. Garment. FAzla lafa gerek yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme