Şimdi Ara

Full Str Glavıe Fıre ne gıymeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim merak ettiğim bir şey var ama her kafadan bir ses çıkıyo bende de full str fire glavıe adam var ama ne giyeyim karar veremiyorum armoy giysem hayvan gibi vuruyorum defense artıyor.garm giysem çok hızlı koşuyorum nukerler bişey yapamıyor.protector ikisinin de işini görüyor yarı yarıya üstelik 32 lvl ve sonrası protector süper ötesi karizma görünüyo ne giysem karar veremedim

• garment...ama pvp de pro ile üstünlük sağlarsın.ama kesinlikle garment....
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

garment...ama pvp de pro ile üstünlük sağlarsın.ama kesinlikle garment....
    en kesin sonucu gormek istersen, bir arkadaşını al ve test et charı.

Örnek : arkadaşın sana skillsiz vursun, sonra buff açıp skillsiz vursun çıkan sonuca bak, ardından giysi değiştir aynı düz vuruşu gene yaptır gene sonuca bak. sonra sen arkadaşına vurus yap sonucları bir yere not al kısaca hangi giysi ile kaç vuruyorsun o sana kaç vuruyor boylece en güçlü olanı seçersin kolaylıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraloob

en kesin sonucu gormek istersen, bir arkadaşını al ve test et charı.

Örnek : arkadaşın sana skillsiz vursun, sonra buff açıp skillsiz vursun çıkan sonuca bak, ardından giysi değiştir aynı düz vuruşu gene yaptır gene sonuca bak. sonra sen arkadaşına vurus yap sonucları bir yere not al kısaca hangi giysi ile kaç vuruyorsun o sana kaç vuruyor boylece en güçlü olanı seçersin kolaylıkla

Alıntıları Göster
    ben full str glaviye im.arkadaşım full int sword.ben 44 ken armor giyiyodum arkadaşım 43 armordu.pvpde genelde o beni yatırıyodu.
    ben 45 olunca protector a döndüm.arkadaşım 46 armor yine.geçen bi pvp yaptık.8ini ben aldım birini o aldı.
    bir intciye karşı armorda pek şansın olmasada protector giyince baya bi değişiklik oldugunu hissetim yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Trex87

ben full str glaviye im.arkadaşım full int sword.ben 44 ken armor giyiyodum arkadaşım 43 armordu.pvpde genelde o beni yatırıyodu.
    ben 45 olunca protector a döndüm.arkadaşım 46 armor yine.geçen bi pvp yaptık.8ini ben aldım birini o aldı.
    bir intciye karşı armorda pek şansın olmasada protector giyince baya bi değişiklik oldugunu hissetim yani

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

kendi charınızla yaşadıklarınızı karşınızdaki yaşamaz char yapılandırmanız farklıdır itemler farklıdır vurus skill sırası farklıdır bu yuzden yukarıda yazdıgımı uygulayıp kendi charınızla en dogru sonucu kendiniz gorup seçmenizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraloob

quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

kendi charınızla yaşadıklarınızı karşınızdaki yaşamaz char yapılandırmanız farklıdır itemler farklıdır vurus skill sırası farklıdır bu yuzden yukarıda yazdıgımı uygulayıp kendi charınızla en dogru sonucu kendiniz gorup seçmenizdir.

Alıntıları Göster
    evet haklısın
    ben sadece arkadaşa yapılan değişikliğin sonucu olarak bir örnek verdim.artık uygular veya uygulamaz ona kalımış bişey.

• quote:

evet haklısın
    ben sadece arkadaşa yapılan değişikliğin sonucu olarak bir örnek verdim.artık uygular veya uygulamaz ona kalımış bişey.

Alıntıları Göster
    yardımlarınız için sağolun.karar verdim +32 kıyafetlerimin tümünü protector giyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELdeRadoDa 66 LwL fuLL int ChaR!!!
    17 yıl önce açıldı
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

yardımlarınız için sağolun.karar verdim +32 kıyafetlerimin tümünü protector giyeceğim.

Alıntıları Göster
    bari konu varken yeni yer açıpta post kasmıyayım fazla

acaba LWL 29 olmak üzere (25ex sonra) full str fire blade ne giymeli

bendekiler şuan hep armor acaba sizce çok yanlış mı yaptım?

• quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

Alıntıları Göster
    Bende str fire glavier im ilk basta bende prot. giyiyodum ama ilerkı lvl lerde pvp yapdıkca nukerler tarafından ezilmeye dayanamadım ve garment e döndum suankı durum cok daha iyi bence garment giy ama yinede sen bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Bende str fire glavier im ilk basta bende prot. giyiyodum ama ilerkı lvl lerde pvp yapdıkca nukerler tarafından ezilmeye dayanamadım ve garment e döndum suankı durum cok daha iyi bence garment giy ama yinede sen bilirsin

Alıntıları Göster
    garment

• quote:

Orijinalden alıntı: allykone

garment

Alıntıları Göster
    kesinlikle garment giy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire_Mage

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Mage

bence şimdiye kadar çok doğru yapmışsın.lvl kasarken moblardan az hasar almışsındır(mag attack yapanlar hariç) armor devam edersen çok ağır olursun ama tank gibi bişi olursun

pvp ya da meslek yapmayıda düşünüyosan protector veya garment giymelisin

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Fire_Mage

bence şimdiye kadar çok doğru yapmışsın.lvl kasarken moblardan az hasar almışsındır(mag attack yapanlar hariç) armor devam edersen çok ağır olursun ama tank gibi bişi olursun

pvp ya da meslek yapmayıda düşünüyosan protector veya garment giymelisin

Alıntıları Göster
    bence de moblar için armor pvp için protector özellikle ınt pvp ise garment..yanında kıyafetleri taşırım ben :) (ama çok yer kaplıyor :( )

• quote:

Orijinalden alıntı: Flardryn Saeros

bence de moblar için armor pvp için protector özellikle ınt pvp ise garment..yanında kıyafetleri taşırım ben :) (ama çok yer kaplıyor :( )

Alıntıları Göster
    buf u nasıl secicez biraz yardimcı olurmusunuz ben yeni basladım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: uguryildirm_tr

buf u nasıl secicez biraz yardimcı olurmusunuz ben yeni basladım da

Alıntıları Göster
    zaten strsin senin phy def bi sorunun olmaz ama sen armor giyersen phy def çoğalır mag defansın aynıkalar ve pvp int kesinilkle yenilirsin ama garment giyersen zaten strsin phy yüksek yeteri kadar bide garmnet giyersen mag def çoğalcak kesemicen int kalmaz benden demesii

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimUltimate

zaten strsin senin phy def bi sorunun olmaz ama sen armor giyersen phy def çoğalır mag defansın aynıkalar ve pvp int kesinilkle yenilirsin ama garment giyersen zaten strsin phy yüksek yeteri kadar bide garmnet giyersen mag def çoğalcak kesemicen int kalmaz benden demesii

Alıntıları Göster
    OLM KESİN GARMENT GİY

KİMSE SENİ KESEMEZ

• Eğer çok thieflik,hunterlik falan yapıyorsan protector giy ama eğer çok mob kesiyorsan armor giy ama benim sana tavsiyem armor çünkü büyülü attackla çok karşılaşmıyorsun

server:Sparta
    isim:turkeywarior
    lewel:21
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türksavaşcı

Eğer çok thieflik,hunterlik falan yapıyorsan protector giy ama eğer çok mob kesiyorsan armor giy ama benim sana tavsiyem armor çünkü büyülü attackla çok karşılaşmıyorsun

server:Sparta
    isim:turkeywarior
    lewel:21
    GARMENT

• quote:

Orijinalden alıntı: VeroLyn

GARMENT

Alıntıları Göster
    yes garment

• quote:

Orijinalden alıntı: IImmortall

yes garment

Alıntıları Göster
    Üst konuda var zaten cevabı.
    Garment. FAzla lafa gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.