Şimdi Ara

FULL+FULL ALT SEGMENT Mİ? BAZ PAKET ÜST SEGMENT Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Boş ama ne kadar boş? Trendline olacaksa kalsın zaten. Diğer alternatiflere yönelirim.

KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE ŞÖYLE SÖYLEYELİM FİYAT LİSTESİNDE EN UCUZA SATILAN PAKETİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L&M -- 3 Ağustos 2015; 21:26:18 >

• full+full golf
  • Ne olursa olsun passat olsun boşline olsun diyenleri ilk yorumdan selamlıyorum.

Edit:14 saniyeyle kaçırmışım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayra39 -- 3 Ağustos 2015; 21:21:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş ama ne kadar boş? Trendline olacaksa kalsın zaten. Diğer alternatiflere yönelirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 oyuncak olacağına bir üst sınıfa geçerim.Üst sınıf demek bir üst standart demek.Fren debriyaj gaz direksiyon vites klimadan tut aydınlatma ampüllerine kadar herşey bir üst standart demek.
  • üst segment baz donanım yerine ondan daha dolu olan en üst donanım alt segment. Yine de araca göre değişen bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denim_Blue

Boş ama ne kadar boş? Trendline olacaksa kalsın zaten. Diğer alternatiflere yönelirim.

KARIŞIKLIK OLMASIN DİYE ŞÖYLE SÖYLEYELİM FİYAT LİSTESİNDE EN UCUZA SATILAN PAKETİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Full+Full C segmentinin yerine Baz D segmentini tercih ederim.

D segmentinin bazı C segmentinin Fullüne yakın. ( full+fullüne değil)

Konfor, prestij, güvenlik, boyut bakımından artıları benim acımdan tercih sebebi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bir boşline Polo ile boşline Fabia bir değil yanu bunun gibi. Ya da Yaris mesela.

• Full+full+full (son full eğer başka paket varsa diye sanruf) olsun C segmentinde olsun bomboş D segmentine binmek saçma geliyor

• Golf 1.6 tdi highline dsg, bos passata tercih edilir. Hatta en bos mercedes e klasse ye bile tercih ederim golf u.

• Üst segmenti tercih ederim
    Boyut
    Güvenlik
    Kalite
    Yol tutuş
    Görünüm gibi açılardan alt segmente göre daha iyi

• B mi c mi derseniz full be alırım ama ful c mi boş demi derseniz full c alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

B mi c mi derseniz full be alırım ama ful c mi boş demi derseniz full c alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

B mi c mi derseniz full be alırım ama ful c mi boş demi derseniz full c alırdım

Ne ictin?

• güvenlik özelliklerine bakarım. Tümünde aynı ise (bazı markalarda güvenlik özelliklerinde bile fark oluyor dolu boş arasında) paramın yettiği en büyük aracı alırım.

Güvenlik opsiyonlarında fark varsa, yine istediğim opsiyonlara sahip paramın yettiği en büyük aracı alırım yine.

Kim ne derse desin kaza anında büyük araç her zaman avantajlı.

• Nİye VW seçimine dönmüş bu. Bazı markaların bi üst sınıfı alt sınıfın fulünden dolu olabiliyor.
  • Bu sizin donanım beklentilerinize araçların standart donanımlarına bağlı bir durum. Genellemek çok zor.

Kendi adıma söyliyeyim, aradaki donanımlara bakarım. Örneğin anahtarsız giriş, hafızalı koltuk, navigasyon, özel ses sistemi vs. gibi sebepler için bir alt segmenti tercih etmem ama Xenon far, otomatik klima, hız sabitleyici vs. gibi donanımlar için bir alt segmenti tercih ederim. Yani olay temelde ihtiyaç duyduğunuz özellikleri ve olsa güzel olur kategorindeki donanımları iyi ayırmak.

Ben de isterim elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk olsun, anahtarsız giriş ve çalıştırma olsun, bose ses sistemi olsun, adaptif led farlar olsun, adaptif hız sabitleyici olsun, navigasyon sistemi olsun vs. ama bunlar ve bunlara benzer özellikler için gidip bir alt segment araç almam.
  • Dolu c180 yerine bos e180 alirim

• Dolu C sınıfı bir araç her daim iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.