Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hergelenem

a235 ile karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir?

fujinin a170 serisinden makina alacaksanız
    yeni model diye a220 veya 225 tercih etmeyin. bu makinalarda ekranı büyütmüşler yada pikseli.
    anlıyacağınız fotoğraf kalitesini arttıracak özellikler değil hele 2.3 ufak ccd'ye 12 piksel yapmaları hiçdeğil
    fotoğraf makinalarında pixel density düşük olması keskinlik,detay.renk doygunluğunun daha iyi olması demek ve noise az olması
    a170- 36 MP/cm² pixel density
    a220,225 - 43 MP/cm² pixel density
    karar sizin
  • Sayın netün..tabiki fotoğraf kalitesi daha önemli...Ama ben ayrıntıya önem veren bir insanım..o nedenlede de biraz canımı sıkıyor tabi bu dezavantajlar..onun dışında çekim kalitesini beğendim..fiyatına göre başarılı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hokucu

Sayın netün..tabiki fotoğraf kalitesi daha önemli...Ama ben ayrıntıya önem veren bir insanım..o nedenlede de biraz canımı sıkıyor tabi bu dezavantajlar..onun dışında çekim kalitesini beğendim..fiyatına göre başarılı..

sayın hokucu tabii sizin gibi ben'de ayrıntı teknik özelliklerine önem veriyorum.
    ama maalesef üretici firmalar. tam ayrıntı ve özellikleri bir makina çıkarmıyorlar kimi fotoğrafta iyi kimi vido'da ya'da zoom'da aslında ben size cevap verirken yeni makina alacaklara mesaj vemeye çalıştım ihtiyaclarına göre ve foto kalitesine göre makina seçerlerse memnun kalırlar.
    bilmiyorum a170'i kendi bilgi birikiminize göremi ?veya tavsiye üzerine aldınız? bu fiyata kendi sınıfında şuan için iyi onun için a170 diyoruz saygıllar.

• netün hocam 20 tl farkla casionun ekteki makinası alınır mı? şarjlı bataryası olması beni cezbediyor ama foto kalitesi fuji gibi değilse almaya değmez. karşılaştıracaktım ama MP/cm² pixel density oranını bulamadım bu makinenin.

http://www.vatanbilgisayar.com/casio-casio-ex-z2bk-casio-exilim-ex-z2-dijital-fotograf-makinesi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=39185
  • quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

netün hocam 20 tl farkla casionun ekteki makinası alınır mı? şarjlı bataryası olması beni cezbediyor ama foto kalitesi fuji gibi değilse almaya değmez. karşılaştıracaktım ama MP/cm² pixel density oranını bulamadım bu makinenin.

http://www.vatanbilgisayar.com/casio-casio-ex-z2bk-casio-exilim-ex-z2-dijital-fotograf-makinesi-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=39185

casio-exilim-ex-z2
    43 MP/cm² pixel density

karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

yeni model diye a220 veya 225 tercih etmeyin. bu makinalarda ekranı büyütmüşler yada pikseli.
    anlıyacağınız fotoğraf kalitesini arttıracak özellikler değil hele 2.3 ufak ccd'ye 12 piksel yapmaları hiçdeğil
    fotoğraf makinalarında pixel density düşük olması keskinlik,detay.renk doygunluğunun daha iyi olması demek ve noise az olması
    karar sizin

a220-225 değil A235ten bahsetmiştim ben
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2917

• quote:

quote:

quote:

karar sizin

a220-225 değil A235ten bahsetmiştim ben
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=2917

a225 yazmışım 235 sadece farkı ekranı büyük pikseli bindirmişler diğer özellikleri aynı foto kalitesini etrkilemez
    43 MP/cm² pixel density a170'e göre iyi değil

a170 kullan arkadaşlar hokucu arkadaşın sorusunu cevaplarsanız

1-)Panorama modunda kaç resim kullanarak panorama yapılıyor..
    2-)Panorama modunda resimler kaç megapixel çekiliyor(resim başına)
    3-)Panorama çekimi yaparken flash kullanıyormu.yani görüntüleri flashlı mı yoksa flashsız mı çekiyor.?
    4-)Görüntü çekimi yaparken titreşim engelleme özelliği kullanıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 4 Ocak 2010; 16:07:36 >

• peki eski makinem fuji a500'ın pixel density 21 MP/cm²
    fuji a170'ın pixel density 36 MP/cm²
    bu durumda fotoğraf kalitesi eski makinemde çok daha iyi mi oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hergelenem -- 4 Ocak 2010; 18:15:58 >
  • quote:

peki eski makinem fuji a500'ın pixel density 21 MP/cm²

evet a500 ararsınız. fotoları iyi değilmiydi?
    eski modellerden fujifilm FinePix A820,900 iyi makinalar bunlarda bir'de manuel ayar olsaydı.
    şuan için fserisi( f40,47.manuel ayar yok)( f50,60,200 manuel ayarlı) f100 manuel ayar yok fiyatları biraz yüksektir. fotoda daha iyidirler.
  •  Fujifilm-Finepix A170 Fujifilm-Finepix A170 Fujifilm-Finepix A170

buyrun a170 ten bir kaç foto daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 5 Ocak 2010; 15:10:23 >

• Slm arkadaşlar,bende hb den finepix a170 aldım cumartesi günü.Almadan önce forumunuzdaki yorumları ve resimleri inceledim,gerçekten çok yararlı oldu benim için.Bu makinenin amatör çekimleri için ideal olduğunu düşünüyorum.Yakın çekimlerde iyi çekiyor,fakat kapalı havalarda ve ışığın az olduğu alanlarda netlik az gibi geldi bana.Panaromik çekim hoş fakat flaşsız çektiği için onunda ışıksız iç mekanlarda çekilmesi kaliteli olmuyor,denedim.204 TL gibi bir fiyata değer diye düşünüyorum.HB de makine kılıfı+2 gb lexar hafıza kartını hediye olarak yolluyorlar.Bana yardımcı olduğu gibi diğer arlkadaşlarda yardımcı olması için çektiğim fotoğraflardan birkaçını yolluyorum.
  • 2.resim

Fujifilm-Finepix A170
  • 1.resim biraz önce gönderememişim

Fujifilm-Finepix A170
  • gece uzak mesafe çekimler hep çok çok karanlık çıkıyor
    zifiri karanlık kapalı mekan çekimim gündüz çekimi gibi çıkıyor
    ama dışarı çıkınca işler değişiyor
    1.3 mp cep telefonum bile daha iyi çekiyor
    nasıl bi ayar yapmam gerek
  • merhaba. bir başlık açmıştım ordaki tavsiyeden dolayı bu makineyi incelemeye başladım, oldukça da iyi gözüküyor. bir de yaklaşık aynı fiyata PRAKTICA DCZ var. praktica'yı da çok övenler olmuş. ikisi arasından hangisini tavsiye edersiniz?
    bir de @fbytu'nun sorusunu ben de merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbytu

gece uzak mesafe çekimler hep çok çok karanlık çıkıyor
    zifiri karanlık kapalı mekan çekimim gündüz çekimi gibi çıkıyor
    ama dışarı çıkınca işler değişiyor
    1.3 mp cep telefonum bile daha iyi çekiyor
    nasıl bi ayar yapmam gerek

merhaba

Gece manzara çekimleri için gece tripod modunu kullanın ama makineyi bir yere sabitlemeniz gerekiyor.enstantane;gece tripod modunda 4'' dir.

Hareketli şeyleri bu modda çektiğiniz zaman bulanık çıkar.Bunların dışında havai fişek modunu kullanabilirsiniz 2-8'' enstantane aralığı seçebilirsiniz.BU modlarda flaşa pek gerek yok.
  •  Fujifilm-Finepix A170  Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170  Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170  Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

örneğin bu fotoları gece tripod modunda çektim.4''ens

• Ben de sipariş verdim biraz önce
  • quote:

quote:

peki eski makinem fuji a500'ın pixel density 21 MP/cm²

evet a500 ararsınız. fotoları iyi değilmiydi?
    eski modellerden fujifilm FinePix A820,900 iyi makinalar bunlarda bir'de manuel ayar olsaydı.
    şuan için fserisi( f40,47.manuel ayar yok)( f50,60,200 manuel ayarlı) f100 manuel ayar yok fiyatları biraz yüksektir. fotoda daha iyidirler.

arızalandı makinem o yüzden yeni makine arayışındayım
    bu fark gerçekten gözle fark edilecek kadar büyük olur mu ?

• Fujifilm Finepix A170 10.2MP 2.7" LCD Ekran Dijital Fotoğraf Makinesi (Gümüş) + Çanta
    hızlıalda bonusa 186,44 e düşmüş:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.