Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netün abi, baskıda sürekli büyütme yapmıyorum, neredeyse 100 baskıdan 10 tanesi kadardır. çokta önem arz etmiyor aslında. Fakat ciddi bir şekilde bilgisizliğimi ortaya koydunuz 2-3 mesajınızla, öğretileriniz için çok teşekkür ederim. elimdeki A800 den zaten memnundum artık daha özenle bakacağım ona :) yaklaşık 3 senelik bir makina ve hiç bir sorunu da yok ama hak verirsiniz ki günümüz teknolojisiyle mevut makinamdan çok daha iyisine sahip olabileceğimi düşünüyorum bütün sıkıntım budur. tercihim yine Fujifilm olmak üzere en iyi kompakt makinayı arıyorum. F30 ve F31fd nin Density Pixel leri de düşük ve yorumları çok iyi. fakat satışı veya bulunabilirliği yok yada ben bulamadım. Siz yine alternatif A800 den daha iyi makina tavsiyelerinde bulunursanız çok memnun olacağım. bu arada da A800 den vazgeçme derseniz, bir süre daha makina almayı düşünmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: inceoglu

Netün abi, baskıda sürekli büyütme yapmıyorum, neredeyse 100 baskıdan 10 tanesi kadardır. çokta önem arz etmiyor aslında. Fakat ciddi bir şekilde bilgisizliğimi ortaya koydunuz 2-3 mesajınızla, öğretileriniz için çok teşekkür ederim. elimdeki A800 den zaten memnundum artık daha özenle bakacağım ona :) yaklaşık 3 senelik bir makina ve hiç bir sorunu da yok ama hak verirsiniz ki günümüz teknolojisiyle mevut makinamdan çok daha iyisine sahip olabileceğimi düşünüyorum bütün sıkıntım budur. tercihim yine Fujifilm olmak üzere en iyi kompakt makinayı arıyorum. F30 ve F31fd nin Density Pixel leri de düşük ve yorumları çok iyi. fakat satışı veya bulunabilirliği yok yada ben bulamadım. Siz yine alternatif A800 den daha iyi makina tavsiyelerinde bulunursanız çok memnun olacağım. bu arada da A800 den vazgeçme derseniz, bir süre daha makina almayı düşünmem.

f30,31 ancak ikinci el bulabilirsiniz.aslında a800'den vazgeçmeyin derim.
    illa azçok onun yerini dolduracak fuji istiyorum derseniz son model f200 tavsiye ederim
    oda tr çok pahalı satıyorlar gg alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 21 Ocak 2010; 16:12:39 >

• gg de buldum aslında 490 lira gibi ama onda da endişelerim var garanti gibi. uluslararası garanti diyor ama yalan! türkiyede geçmeyen, tanınmayan bir ürün. yine teknik destek sağlanıyor ama hikaye. ücretini ödediğin sürece kenyada ki fuji servisi bile bunu yapar. benim istediğim üretim hatası yada kullanıcı hatası olmayan sorunların ücretsiz giderilmesi. önceden çok kez başıma geldi ve hep ücretsiz giderildi bunlar. Nikonda aşırı sorun yaşadım mesela.. garanti soru işareti olmasa alıp geçeceğim de işte zor karar. 500 lirada garantisiz ürün için az para değil. çünkü biliyorum yedek parça - değişim vs pahalıya mal oluyor.
    sanırım garantili fiyatlarının taban yapmasını bekleyeceğim. sonuçta yine değiştirmememden yanasınız. saygı duyuyorum,güveniyorum sonuçta makinamdan da memnunum:) F200 de fiyat düşmesini bekleyeceğim. zaten yakında F300 500 çıkar F200 de taban fiyata ulaşır.. bakalım artık..

• arkdaslar ben iki hafta önce aldım bu makineyi hepsiburada dan makine gercekten harika ötesi tavsiye ederim yalnız sitenin tavsiye ettiği 2400 mh olan ansmann sarj setini kesinlikle almayın derim ben aldım lazım nasıl olsa diye burda pil bölümünü inceleyince cok yanlıs karar verdiğimi anladım. artık yeniden almak zorunda kalacagım galiba pili. ama makine gercekten güzel. hareket halinde resim cekmistim dosya boyutu buyuk dedi caylak oldugum icin özelliklerini pek bilmiyorum sitenin herkese selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yara_band!

arkdaslar ben iki hafta önce aldım bu makineyi hepsiburada dan makine gercekten harika ötesi tavsiye ederim yalnız sitenin tavsiye ettiği 2400 mh olan ansmann sarj setini kesinlikle almayın derim ben aldım lazım nasıl olsa diye burda pil bölümünü inceleyince cok yanlıs karar verdiğimi anladım. artık yeniden almak zorunda kalacagım galiba pili. ama makine gercekten güzel. hareket halinde resim cekmistim dosya boyutu buyuk dedi caylak oldugum icin özelliklerini pek bilmiyorum sitenin herkese selamlar.

makina hayırlı olsun şarj ciazı ataba - 508 veya üst modelini tavsiye ederim.
  • elimde bu ansmann ın ve ataba 1258 model sarj cihazı var iki tane yani simdi bir tane daha almak yerine bana pil önerebilir misiniz tabi verimi cok fark etmeyecekse yani piller le ilgili 4bin küsür mesaj var okumaya gayret gösterdim de kafam agrıdı bide beni ilgilendirmeyen cok sey kafamı karıstırdı. siz pil olarak gp önerir misiniz? bu ansmann ın verdigi pil de photo 2400mh yazıyor da sallamıslar galiba yada cok rafda bekletilmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yara_band!

elimde bu ansmann ın ve ataba 1258 model sarj cihazı var iki tane yani simdi bir tane daha almak yerine bana pil önerebilir misiniz tabi verimi cok fark etmeyecekse yani piller le ilgili 4bin küsür mesaj var okumaya gayret gösterdim de kafam agrıdı bide beni ilgilendirmeyen cok sey kafamı karıstırdı. siz pil olarak gp önerir misiniz? bu ansmann ın verdigi pil de photo 2400mh yazıyor da sallamıslar galiba yada cok rafda bekletilmis.

pil konusunda
    http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_64/tm.htm
    bipekkan 'dan tavsiye alın.

• bende bir tane aldım arkadaşlar. ürün yarın elime geçer, bende fotorafları sizlerle paylaşırım umarım.
  • netün hocam samsung es60 ile a170 arasında kaldım. acaba samsungta pixel density ne kadar ve siz olsanız hangisini alırdınız acaba?

edit: samsung kampanyası bitti ve şuanda en makul olanı a170, sanırım bu hafta içi alcam, inşallah sony s650yi aratmaz.

buarada a170in pil konusundaki durumu nedir acaba?netün hocam samsung es60 ile a170 arasında kaldım. acaba samsungta pixel density ne kadar ve siz olsanız hangisini alırdınız acaba?

edit: samsung kampanyası bitti ve şuanda en makul olanı a170, sanırım bu hafta içi alcam, inşallah sony s650yi aratmaz

buarada a170in pil durumu nasıldır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syruse -- 25 Ocak 2010; 12:30:15 >
  • istersen ben cevaplayım. bende araştırdım bu sabah 2700 mAh lik pillerden al ve mümkünse 4 tane olsun. çünkü en çok lazım olduğu anlarda bitebilir ve tekrar şarj etme durumunda olmayabilir. birde marka olarak gp tavsiye ediyorlar fakat en az 60 tl gözden çıkarman gerekir. ben hepsiburada da 35 tl ye şöyle bir şey buldum iştersen inceleyebilirsim ben almayı düşünüyorum

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=291105&Productid=ofisvpwcr898

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

netün hocam samsung es60 ile a170 arasında kaldım. acaba samsungta pixel density ne kadar ve siz olsanız hangisini alırdınız acaba?

edit: samsung kampanyası bitti ve şuanda en makul olanı a170, sanırım bu hafta içi alcam, inşallah sony s650yi aratmaz.

buarada a170in pil konusundaki durumu nedir acaba?netün hocam samsung es60 ile a170 arasında kaldım. acaba samsungta pixel density ne kadar ve siz olsanız hangisini alırdınız acaba?

edit: samsung kampanyası bitti ve şuanda en makul olanı a170, sanırım bu hafta içi alcam, inşallah sony s650yi aratmaz

buarada a170in pil durumu nasıldır acaba?

es60 Pixel density 43 MP/cm² a170'e göre hiç iyi değil a170- Pixel density 36 MP/cm²
    sony s650 iyi makina araya bilirsiniz çokta bariz fark olmaz.
    yada aynı ayarda canon a570 modeli.
    aramamak için kesenin ağzını açıp fujinin fserisindan makina almanız gerekir
    30,31,50,60,200 bunlarda manuel ayarda vardır.
    f40,47,100 manuel ayar yoktur ama kendi ayarlarında iyi çeken makinalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: syruse

netün hocam samsung es60 ile a170 arasında kaldım. acaba samsungta pixel density ne kadar ve siz olsanız hangisini alırdınız acaba?

gece 2 civarı bende aynı soruları kendime soruyordum
    samsung es60'ı 192 lira fiyatı ile görünce aklım karıştı A170 mi alayım yoksa es60 mı diye, forumda bahsedilen pixel density lerine bakayım dedim ama ES60 için bulamadım . bir yerde gördüm oda tam anlatmıyordu 40 yada 43 den bahsediyordu, bende hayırlısı ne ise o olsun dedim lk kafama koyduğum A170 i aldım...

zira fiyatlar aynı olmasına rağmen es60 da kart ve çanta hediyesi yoktu ....
    kullananlar a170den memnun umarım bende memnun kalırım

ekleme: cevapla btonunu tıklayıp kahvaltı gitmiştim ve geldiğimdemesaj yazmıştım o arada arkadaşa cevap verilmiş,
    bu cevap içimi rahatlattı...sağolun :)

ara sıra kamera ve fotoğraf bölümüne de uğrarım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRaMbLeN -- 25 Ocak 2010; 14:06:44 >

• tek eksiği gece çekimi oda olsa sanırım bu makina efsane olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: splitz

tek eksiği gece çekimi oda olsa sanırım bu makina efsane olabilirdi

gece çekimi için makinayı sabitleyip
    min shutter 8 sec müsa'de ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: splitz

tek eksiği gece çekimi oda olsa sanırım bu makina efsane olabilirdi

gece çekimi için makinayı sabitleyip
    min shutter 8 sec müsa'de ediyor.

doğrudur hocam. ben koyulan resimlere göre yorumladım. hani böyle gece vakti eğlenceli anlarda net ve bulanık olmayan resimler elde etmek pekte olası gelmiyor bana ama yinede aldım makinayı. birazdan kargo kapıya dayanır.

kargo geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi splitz -- 26 Ocak 2010; 12:47:27 >

• 350-400TL bütçem var ve muhtemelen bu makineyi alacağım. Bu fiyata ya da fiyat farkını hakedecek benim fiyat aralığımda daha kaliteli bir makine tavsiyeniz var mıdır üstadlar, abiler , kardeşler, ablalar ,teyzeler,amcalar :)

Kodak M420 modelini önerdi bir abim yine forumdan, ama fiyatına göre en iyisinin A170 olduğunu söylüyor. Hepsiburadaya da çok güvenemiyorum son garantiye gönderdiğim üründen 2 ay sonra ücret iadesi alabilmiştim ancak.

Sevgiler, Saygılar, Koray.

Ekleme: Şu ürün hakkında yorumunuz ne olur acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_35077229/tm.htm

FUJİFİLM S5800 modeli. Sıfır S1500 de 540TL ek bilgi olarak, bilmiyorum üst modeli midir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiickimse -- 26 Ocak 2010; 22:00:15 >

• Bende dün ( 25 Ocak ) saat 7 gibi HB'den sipariş verdim . 23 saat sonra ürünün kargoya verildiğine dair mesaj geldi .

Hadi hayırlısı bakalım .
  • almak isteyen arkadaşlar düşünmesin fiyatının üstünde bir performans veriyor. beklentilerimin üstünde çıktı diyebilirim.

fotolar.

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

• splitz bir tşk bekliyoruz boşuna tavsiye etmiyoruz
    bu fuji fanitikliği değil yarın başka marka özellikleri iyi bir ürün
    çıkar onuda tavsiye ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

splitz bir tşk bekliyoruz boşuna tavsiye etmiyoruz
    bu fuji fanitikliği değil yarın başka marka özellikleri iyi bir ürün
    çıkar onuda tavsiye ederiz

tşkrler hocam. sen olmasan ben bu konuyu görmezdim bu makinayıda almazdım. herşey için saol konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.