Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PHI

Bir kaç fotoğraf daha

Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170

İlkinde havai fişek modu açıktı ve ayarı 8"e getirmiştim. Çekmek için epey bi bekledi makine. Ortaya çıkan sonuç bu.

Diğer ikisini ise bulanıklık için ekledim. 3x zoom açık ve çekerken makineyi sabit tutmadım. Hareket ettirdim sağa sola. Son fotoğrafta ise tam çekerken ani hareket yaptım. En bulanığı böyle oldu.
    Yani makine normal bir konumda hareket ettirmeden tutarsanız asla bulanık çekmiyor. Bulanıklık için ani hareket ettirmek lazım.

Video ekleyecektim ama 30 saniyelik video neredeyse 40 mb tuttu. Şimdi çıkmam lazım yükleyemem. Akşama eklerim sanırım.

resimler için çok teşekkürler hocam, akşama videoyuda eklerseniz çok daha iyi olacak alma konusunda

• fotoğraf ve bilgilerini esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler. sayenizde almadan net bilgi sahibi oldum

minik bir soru, video esnasında zoom yapılabiliyor mu? yapılıyor ise zoom esnasında seste kesilme oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kxlylmz -- 30 Aralık 2009; 11:30:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kxlylmz

fotoğraf ve bilgilerini esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler. sayenizde almadan net bilgi sahibi oldum

minik bir soru, video esnasında zoom yapılabiliyor mu? yapılıyor ise zoom esnasında seste kesilme oluyor mu?

güzel bir soru
  • quote:

fotoğraf ve bilgilerini esirgemeyen bütün arkadaşlara teşekkürler. sayenizde almadan net bilgi sahibi oldum

sayın kxlylmz video çekerken zoom yapma imkanı vermiyor.çekmeden önce zoom yapıp çekebiliyorsunuz.
    zaten bazı zoom yapan makinalarda'da ses kesilmesi ve motorun sesini aldığı söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netün

8sec çekilmiş ya'makina oynatılmış ya'da yanan ışıklar hareket halinde.

Her ikisi de.
    Tripod yoktu. Havai fişek atıldığını görünce sırf deneyeyim diye çektim ve böyle bir şey çıktı ortaya.

quote:

Hayır. Video çekerken zoom yapmıyor malesef.
    Yapan makinelerde de zoom esnasında motor sesi videoya ekleniyormuş sanırım. Olmaması daha iyi yani bir yerde.

• bilgi için teşekkürler arkadaşlar. ben de benq vardı 7 mplik de onda zoom yapıyordu ama videoda çıt çıt diye sesler çıkıyordu ve zoom esnasında ortam sesini kaydetmiyordu, o yüzden sorayım istedim. önem verdiğim bir özellik değil o yüzden makineden soğumadım. kısmetse 2-3 güne veriyorum siparişi. hepsiburada da en uygun fiyatı gördüm. 204 tl ye geliyor makine+2 gb kart+kılıf. elektroworldde bakmıştım sadece makine 230 tl idi.
  • Video ekleyecektim ama nette sorun var arkadaşlar sürekli kopuyor. Yüklemiyor bir türlü yarıda kalıyor.
    Eğer düzelirse eklerim bugün. Düzelmezse yarına kalır :/
  • Arkadaşlar bende FUJİFİLM A170 kullanıyorum çekimi konusunda şu ana kadar bir şikayetim olmadı yalnız çektiğim resimleri bilgisayara yüklediğimde tarih görünmüyor. Makinede çektiğim resimlere baktığımda tarih ve saat bellidir aceba neden resimleri bilgisayar bilgisayara yüklediğimde resimler üzerindeki tarih görünmüyor bu konuda bilgisi olan arkadaşları yardımına ihtiyacım var. Şimdiden herkesse teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren12

Arkadaşlar bende FUJİFİLM A170 kullanıyorum çekimi konusunda şu ana kadar bir şikayetim olmadı yalnız çektiğim resimleri bilgisayara yüklediğimde tarih görünmüyor. Makinede çektiğim resimlere baktığımda tarih ve saat bellidir aceba neden resimleri bilgisayar bilgisayara yüklediğimde resimler üzerindeki tarih görünmüyor bu konuda bilgisi olan arkadaşları yardımına ihtiyacım var. Şimdiden herkesse teşekkür ederim.

geri gidip 1. sayfayı okursanız bu konuyu konuşmuştuk
  • 1.
     Fujifilm-Finepix A170
    2.
     Fujifilm-Finepix A170

2. fotoğraf :17 ens---- f2.9----iso 800----macro (flaşsız)

1. fotoğraf : 150 ens ----iso100 -----beyaz dengesi +1/3 ----florışıl3 --- iso100 ( Flaşsız)

sanırım diyaframı zoom a göre ayarlıyor.Zoom yapmadığınızsa f2.9 zoom yapınca 5 buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 31 Aralık 2009; 14:37:27 >

•  Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

Fujifilm-Finepix A170

İlk kez foto ekliyorum umarım başarılı oldum. Yarın A170 sipariş vereceğim ama elimde böyle resim çeken bir cep telefonu var. Bunun gibi fotoğraf çekeceksem almayım çünkü ayarını tutturunca buda canavar gibi. Buraya ekleyemediğim fotoğrafcıdan büyük boy kağıda döktürdüğüm özel resimlerimde var. Ne dersiniz A170 almalımıyım yoksa biraz daha beklenir mi?

• makine dün elime geçti
    henüz pek çekim yapmadım ama denemek yaptıklarım gayet iyi görünüyor
    kendisi de şık duruyor elde
    ben siyahını aldım gayet karizmatik duruyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

İlk kez foto ekliyorum umarım başarılı oldum. Yarın A170 sipariş vereceğim ama elimde böyle resim çeken bir cep telefonu var. Bunun gibi fotoğraf çekeceksem almayım çünkü ayarını tutturunca buda canavar gibi. Buraya ekleyemediğim fotoğrafcıdan büyük boy kağıda döktürdüğüm özel resimlerimde var. Ne dersiniz A170 almalımıyım yoksa biraz daha beklenir mi?

k790 cep tl bir yere kadar gece çekimlerin'de fazla iyi foto alınmaz. bol noise verir. dijital fotograf makinasının yeri ayrı
  • FUJIFILM FINEPIX A220 12.2MP 2.7" LCD DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2GB HAFIZA KARTI + ÇANTA HEDİYELİ !!!

hepsiburada da sabah gördüm 200,10 tl arkadaşlar. A170 den farkı 12,2mp olması sanırım sadece. ayrıca A170 225 tl olmuş. sanırım A220 alacağım.
  • quote:

FUJIFILM FINEPIX A220 12.2MP 2.7" LCD DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+2GB HAFIZA KARTI + ÇANTA HEDİYELİ !!!

hepsiburada da sabah gördüm 200,10 tl arkadaşlar. A170 den farkı 12,2mp olması sanırım sadece. ayrıca A170 225 tl olmuş. sanırım A220 alacağım.

burdaki yazılanları bir okuyun
    http://forum.donanimhaber.com/m_36711639/tm.htm
  • okudum hocam, ilgine ve bilgine teşekkür ederim. sayende yanlış bir hamleden döndüm
  • alanların önerileri nedi,r.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullah149 -- 31 Aralık 2009; 17:02:57 >
  • quote:

bende de 1.3 lük 3230 var oda açık hava , bol gün ışığında ve doğru açıda iyi fotoğraflar verebiliyor.a170 makinenin çekimlerini görebilmeniz ve mukayese etmeniz açısından bir çok fotoğraf koymaya çalıştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskyaa -- 31 Aralık 2009; 18:45:06 >
  • Hocam anladım az buçuk ama son bu muhabbet kuşlu fotoğraf acaba dedirtti. Neyse giriyim Netün hoca falan fujisever olarak, sen eklediğin fotolarla alınır dedim. Hbnin bize kampanya bitişi 31.12.2009 diyordu. Bu akşam sipariş geçecektim birde girdim ki ne görüyüm? 225 ytl. Haydiii 200e alacakken daha sabah şimdi 25ytl fazla vermek koyacak ya:) İşin enteresanı birde %37 indirim var oda geçince 300e yaklaşıyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Hocam anladım az buçuk ama son bu muhabbet kuşlu fotoğraf acaba dedirtti. Neyse giriyim Netün hoca falan fujisever olarak, sen eklediğin fotolarla alınır dedim. Hbnin bize kampanya bitişi 31.12.2009 diyordu. Bu akşam sipariş geçecektim birde girdim ki ne görüyüm? 225 ytl. Haydiii 200e alacakken daha sabah şimdi 25ytl fazla vermek koyacak ya:) İşin enteresanı birde %37 indirim var oda geçince 300e yaklaşıyor:)

http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-fujifilm-finepix-a170-fiyati,052755.html

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.