Şimdi Ara

Fujifilm-Finepix A170 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
0
Favori
33.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170

• PHI aşure'den isteriz canımız çekti yaw

Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 31 Aralık 2009; 22:43:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

PHI aşure'den isteriz canımız çekti yaw

http://img709.imageshack.us/img709/5483/tndscf0386.jpg

Dün yapıldı. Evde halihazırda mevcut şu anda. Buyrun gelin beklerim.
    Ama acele etmenizi tavsiye ederim her an bitebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

PHI aşure'den isteriz canımız çekti yaw

http://img709.imageshack.us/img709/5483/tndscf0386.jpg

Dün yapıldı. Evde halihazırda mevcut şu anda. Buyrun gelin beklerim.
    Ama acele etmenizi tavsiye ederim her an bitebilir.

tşk ederim bizde'de yapıldı.

• O zaman fotoğraf yorumlarına geri dönelim? :)

Nasıl? Bence makine fiyatına göre çok iyi fotoğraflar çekiyor diyebilirim.
  • phı senin çektiğin fotolarla daha açıklayıcı oldu.Çünkü ben manzara ağırlıklı fotolar eklemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: savaskyaa

phı senin çektiğin fotolarla daha açıklayıcı oldu.Çünkü ben manzara ağırlıklı fotolar eklemiştim

Ben dışarıda pazar günü çekebildim sadece. Ondan öncekiler hep kapalı mekan fotoğrafları.
    İkisi de başarılı bence makinenin. 200 liraya bu kadar oluyor :)

Ha bir de şu var.
    Varta Power Accu 2700 ile şu ana kadar 200'ü geçkin fotoğraf çekmişim, yarısı flaşlı.
    Pil performansı da iyi çıktı aletin
  • valla bu ara bende bu makineyi almak istiyorum, şubatta bebeğimiz olacak onun resimlerini ve aile resimleri ağırlıklı kullanıcam. işimi göreceğini düşünüyorum. önceki makineden kalma 2700 lük gp pilleri evde duruyor.
  • Ben tavsiye ederim şahsen. Daha 2 hafta olmadı ama şimdilik güzel cihaz.
  • peki video için ne dersiniz arkadaşlar? video kalitesi nasıldır? bende sony s650vardı memnundum, acaba onunla kıyaslarsak nasıldır?

örnek birkaç dakikalık video çekip upload edebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

peki video için ne dersiniz arkadaşlar? video kalitesi nasıldır? bende sony s650vardı memnundum, acaba onunla kıyaslarsak nasıldır?

örnek birkaç dakikalık video çekip upload edebilirmisiniz acaba?

syruse sony s650Maksimum video çözünürlüğü 320x240 memnunsanız
    a170- 640 x 480 30 fps, 320 x 240 30 fps
    daha iyi çeker.
  • Yarına video ekleyebilirim.
  • quote:

Yarına video ekleyebilirim.

ekleyebilirseniz çok iyi olur hocam, evet fujininki daha iyi ama yinede bi görmek istiyorum, buarada şöyle bişiy var

bide fujide şu özellik ne işe yarıyor

Enstantane Hızı (sn) : 1/1400

diğerlerinde ve benim eski makinemde 1/2000 ama ne işe yaradığını bilmiyorum, benim sony s650 cybershot gibi anında resim çekermi yoksa hareketli şeyler bulanıkmı çıkar acaba? sony ile hiç bulanıklık sorunum olmuyordu da
  • quote:

quote:

ekleyebilirseniz çok iyi olur hocam, evet fujininki daha iyi ama yinede bi görmek istiyorum, buarada şöyle bişiy var

diğerlerinde ve benim eski makinemde 1/2000 ama ne işe yaradığını bilmiyorum, benim sony s650 cybershot gibi anında resim çekermi yoksa hareketli şeyler bulanıkmı çıkar acaba? sony ile hiç bulanıklık sorunum olmuyordu da

Enstantane Hızı (sn) : 1/1400 perde hızıdır. zaten bu makinalarda manuel ayar olmadığı için ışığa ve makinadaki
    hareketli çekimler için ayarlanan kendi ayarlarında diyafram ve enstantene hızını makina kendi ayarlar.1400 hız yeterli
    bulanık çekme konusunda makinada görüntü sabitleme ve yüztanıma açık olunca bulanık çekmek imkansız

• quote:

quote:

quote:

Enstantane Hızı (sn) : 1/1400 perde hızıdır. zaten bu makinalarda manuel ayar olmadığı için ışığa ve makinadaki
    hareketli çekimler için ayarlanan kendi ayarlarında diyafram ve enstantene hızını makina kendi ayarlar.1400 hız yeterli
    bulanık çekme konusunda makinada görüntü sabitleme ve yüztanıma açık olunca bulanık çekmek imkansız

bende eskiden samsung s600 vardı berbat çekerdi, sürekli bulanıktı, sonra sony s650yi aldım kendimi zorladığım halde bulanık çekemedim bile.

acaba bu fujide öylemidir? yani bulanık çekmez dimi? vede anında çekermi yoksa telefonlardaki gibi 1saniye falan sabit tutmak gerekirmi makineyi?

• her makinada ışık yetersiz olduğu zaman af çalışmassa çekim yapılırsa bulanık çıkar.fujide'de af çalışınca denklanşöre
    hızlıda bassan bulanık çekmiyor.yukarda belirttiğim gibi ccd'den sabitleme var.
  • quote:

her makinada ışık yetersiz olduğu zaman af çalışmassa çekim yapılırsa bulanık çıkar.fujide'de af çalışınca denklanşöre
    hızlıda bassan bulanık çekmiyor.yukarda belirttiğim gibi ccd'den sabitleme var.

iyi diyorsun yani hocam
  • Ben Fuji'de zorlamama rağmen henüz bulanık fotoğraf çekemedim.
    3x optik zoom açıkken uzaktaki bi yazıyı makineyi sağa sola hareket ettirerek çektim ve gayet netti.
    Fotoğrafı sildim eklerdim yoksa. Yarına yine denerim öyle bir şey.
  • Bir kaç fotoğraf daha

Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170
     Fujifilm-Finepix A170

İlkinde havai fişek modu açıktı ve ayarı 8"e getirmiştim. Çekmek için epey bi bekledi makine. Ortaya çıkan sonuç bu.

Diğer ikisini ise bulanıklık için ekledim. 3x zoom açık ve çekerken makineyi sabit tutmadım. Hareket ettirdim sağa sola. Son fotoğrafta ise tam çekerken ani hareket yaptım. En bulanığı böyle oldu.
    Yani makine normal bir konumda hareket ettirmeden tutarsanız asla bulanık çekmiyor. Bulanıklık için ani hareket ettirmek lazım.

Video ekleyecektim ama 30 saniyelik video neredeyse 40 mb tuttu. Şimdi çıkmam lazım yükleyemem. Akşama eklerim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 30 Aralık 2009; 10:50:31 >

• 8sec shutter'de ister + ister- hiçbir makina hareketli bir şeyi net çekmez zaten o ayarlarda
    makinayı biryere sabitlemek ya'da tripot gerekir.
    8sec çekilmiş ya'makina oynatılmış ya'da yanan ışıklar hareket halinde.
     Fujifilm-Finepix A170

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 30 Aralık 2009; 11:16:46 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.