Şimdi Ara

fujifilm av100 168 çanta hediyeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gelde deli olma şimdi, pazartesi aldım, 187 liraya
  • bu kalitede bi model bu fiyata gerçekten inanılmaz.. ikinci el forumumuzda ikinci elleri var. adamlar daha pahalı istiyorlar .. hemde çanta hediye
  • Verdikleri çanta 11 TL değerinde.
  • ben daha almadım ama urun fena deil hele bu fiyata iyi
  • Alıntı ;

"Bu arada arkadaşlar makineyi hizlial.com dan aldım.www.fujifilm.com.tr adresinden servise soru sormuştum,cevap olarak "elinizdeki ürünü biz ithal etmedik, cevap veremiyoruz" dediler. Son zamanlarda indirimli satılan Fujifilm AV100 ler için garanti konusunda kiminle irtibata geçebiliriz? "< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 18 Temmuz 2010; 1:35:20 >

http://forum.donanimhaber.com/m_39570237/mpage_9/f_/key_//tm.htm#41390024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 18 Temmuz 2010; 13:38:04 >

• enteresan garanti yokmu yani:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nikon coolpix P100 aldım ama...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu duruma bende Casio satte düştüm konyalı saat ersa ticaretin diükkanları ersada casio nun genel distribütörü hepsiburada da 72 tl olan (kargo dahil) AQ 160W B1 SAAT BU DÜKKANDA 127 TL Dendi bana. Hb de bu fiyat deyince biz HB ye mal tedarik etmiyoruz dendi. şaşırdım nasıl olur koskoca d-market yasa dışı yoldan mal mı satacak yani. Bu fujifilm olayıda buna benziyo şaşırtıcı bir durum. Hızlı alda 2 yıl garanti yazıyor oysaki anlaşılır gibi değil.
  • bozulursa verirsin tuketici heyetine olur biter.... ama harbi enteresan:) vardır bi bakan garantiye:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoksan

Bu duruma bende Casio satte düştüm konyalı saat ersa ticaretin diükkanları ersada casio nun genel distribütörü hepsiburada da 72 tl olan (kargo dahil) AQ 160W B1 SAAT BU DÜKKANDA 127 TL Dendi bana. Hb de bu fiyat deyince biz HB ye mal tedarik etmiyoruz dendi. şaşırdım nasıl olur koskoca d-market yasa dışı yoldan mal mı satacak yani. Bu fujifilm olayıda buna benziyo şaşırtıcı bir durum. Hızlı alda 2 yıl garanti yazıyor oysaki anlaşılır gibi değil.

Ürünü onların ithal etmemesi kaçak olduğu anlamına gelmiyor ki.
  • teknosa da av150 modeli vardı sanırım 300 yada 350 liraydı bi görevli bayanla konustum dısrada satılanların garantısının olmadıgını oda soylemıstı.türkiyeye garantili sadece teknosa getiriyormuş fujifilm sözde.bilmiyorum ama gerçek dedikleri sanırım.
  • Ürün Gold'un kendi ithalatı ise geri durun derim. Bu konuda bir çok şikayet söz konusu. Ayrıca hizlial'ın teknik servisi inanılmaz kötü. Şu an aklıma geldikçe bile Veysel Bey, Kemal Bey, Emrah Bey isimli teknik servis çalışanlarının sol kulaklarını çınlatıp çınlatıp yutkunuyorum. Sıfır olarak aldığım anakart çalışmadı. Ve bu konuda hiç bir dayanakları, gerekçeleri, nedenleri olmaksızın "kesinlikle haklısınız ama yapabileceğimiz bir şey yok" diye diye hiç bir şey yapmadılar. Canınız yansın istemiyorsanız bu siteden arıza çıkarma ihtimali olan elektronik eşya tür ve türevlerini almayın, eşinize dostunuza da aldırmayın. Hizlial'ın da içinde bulunduğu değişik internet sitelerinden 8, 9 yıldır binlerce alışveriş yapmış, eşe dosta internetten alışveriş konusunda önayak olmuş ve ilk defa böyle aleni bir haksızlığa uğramış biri olarak söylüyorum. Arıza çıkarma ihtimali olan, hizlial'ın teknik servisiyle karşı karşıya kalacağınız ürünler için bu siteden uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaygen

teknosa da av150 modeli vardı sanırım 300 yada 350 liraydı bi görevli bayanla konustum dısrada satılanların garantısının olmadıgını oda soylemıstı.türkiyeye garantili sadece teknosa getiriyormuş fujifilm sözde.bilmiyorum ama gerçek dedikleri sanırım.

Hepsiburda'dan başka bir model Fujifilm aldım, Filmat garanti belgesi içindeydi, teknosadaki bayan sallamış birazcık sanırım :)
  • Ama distrübitördeki yetkili öyle diyor bizim garantimiz olmaz diyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Bu duruma bende Casio satte düştüm konyalı saat ersa ticaretin diükkanları ersada casio nun genel distribütörü hepsiburada da 72 tl olan (kargo dahil) AQ 160W B1 SAAT BU DÜKKANDA 127 TL Dendi bana. Hb de bu fiyat deyince biz HB ye mal tedarik etmiyoruz dendi. şaşırdım nasıl olur koskoca d-market yasa dışı yoldan mal mı satacak yani. Bu fujifilm olayıda buna benziyo şaşırtıcı bir durum. Hızlı alda 2 yıl garanti yazıyor oysaki anlaşılır gibi değil.

• quote:

Ama distrübitördeki yetkili öyle diyor bizim garantimiz olmaz diyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Pek çok firma paralel ithalat denilen şekilde ürün getirebiliyor, gold, hizlial bimeks, migros , teknosa, mediamarkt vs vs.

Ürünün garanti işlemlerini kendi servislerinde ya da anlaşmalı olduğu servislerde yaptırıyorlar. 2 sene garanti vermek zorundalar, garanti desteği almak için resmi distribütör ithalatı olması gerekmez.

• Son Nokta :) http://www.fujifilm.com.tr/bayiler.aspx

Hepsiburada' nı sattığı Fujifilm cihazlarının hepsi garantidedir. Filmat' ın Garanti Kartı çıkıyor. TeknoSa zaten oldum olası sevmem. Kadın iyi sallamış.
  • Hızlıal ise sözkonusu olan garanti yok demektir, 20 30 fazla verip garantili almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babaeskili

hayda.hızlıal bayi listesinde yokmuş.hızlıal nasıl bi garanti veriyor ozaman bu telefona :)

bu fotoğraf makinesi paralel ithalat olarak satılıyor

hızlıal , gold,metro elektronik bu firmalar aynı zaten , kendilei getirip yarım yamalak garantiyle satıyorlar.

dist. garantisi olmaması kaçak olduğu anlamına gelmiyor tabi ki , tamamen resmi faturalı ve garantili ürünler ama dist gibi tam ve düzgün garanti hizmeti alamayacağınız kesin.
  • hızlıalı bilmem de, hb resmi dağıtıcıdan alıyor ve satıyor..
  • Bana da hızlıal'dan gelen cevap aşağıdaki gibi.

quote:

Değerli Müşterimiz

Sipariş etmek istediğiniz ve diğer tüm ürünler kanuni olarak minimum 2 yıl boyunca garanti kapsamı altındadır ve olmak zorundadır.

Bilgi almak istediğiniz ürün tüm Türkiye'de Nova Elektronik güvencesi ve garantisi altındadır. Nova Elektronik bir GOLD Computer kuruluşudur.

Ürününüzün fatura tarihi garanti başlangıcı olup faturanızı ibraz etmeniz durumunda garanti şartlarından faydalanabilirsiniz.

Saygılarımızla

Adem KILINÇ

Müşteri Hizmetleri

Alsak mı almasak mı ? Kararsız kaldım şimdi. Gerçi hızlıal'dan en az 20 alışverişim oldu, çoğu problemsizdi, problem olanı da hallettiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.