Şimdi Ara

Fuat Avni Yazmaya Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/fuatavni_f/status/755479002027032576

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Referandum tarihini nasil açıklayabilir ki? Mecliste 330 u bulmadan referanduma nasil götürecek

• idam için anayasa şar muhtemelen mhp destek verecek chp vermeyecek referanduma gidilecek ama bu kahinlik değil
  • oha o kadar kişi tutuklandı gene o kişiler içinde yok bu fuatavni. ben yaveri falan sanıyordum,ama değilmiş. kim la bu brütüs
  • fuat avni kim ya ?
    En çok merak ettiğim şey budur.
  • başkanlık getirmeye çalışırsa bu sefer harbiden başkanlık karşıtları da sokağa dökülür. ortalık iyice arap saçına döner. millet birbirini kesmeye başlar diye tahmin ediyorum.
    sonumuz çok kötü olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fuat Avni Rte'nin cemaati bitirmek için derinlerle anlaşıp naylon darbe yaptığını söylemişti
  • İnşallah yarın başkanlık için referanduma gideceğiz der.

Böyle bir şey desin, yarın yazacaklarım daha da sertleşecek. Ona oy verenlere de tabii!!
  • Demeyecek :) Şuan böyle bir şeyi derse fuat avni'yi doğrular. Bu da hiç işine gelmez.
    Ama hiç demeyeceği anlamına gelmiyor, bir kaç ay sonrasına erteler.
    RTE'yi biraz tanımışsam böyle yapacaktır. Yapmazsa biraz daha psikoloji çalışıp, RTE'ye odaklanacağım.
  • İçeri girenlerden birilerinin bu hesabı kullandıklarını düşünüyordum ama yanılmışım, adam hala yazıyor. Ya çok önemli bir devlet adamı ya Erdoğan'ın ailesinden biri ya da Erdoğan'ın kendisi hesabı kullanan kişi, yoksa bu kadar süre içerisinde bulunamamasının başka bir açıklaması olamaz.
  • Mv sayisini sağlayabilir se anayasa değişikliği için referanduma tabiki götürebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Demeyecek :) Şuan böyle bir şeyi derse fuat avni'yi doğrular. Bu da hiç işine gelmez.
    Ama hiç demeyeceği anlamına gelmiyor, bir kaç ay sonrasına erteler.
    RTE'yi biraz tanımışsam böyle yapacaktır. Yapmazsa biraz daha psikoloji çalışıp, RTE'ye odaklanacağım.

Erteler ise kendi bacağına sıkar millet şimdiden Fetoyu getiren kendisi idi vs vs diye konuşmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

İnşallah yarın başkanlık için referanduma gideceğiz der.

Böyle bir şey desin, yarın yazacaklarım daha da sertleşecek. Ona oy verenlere de tabii!!

ouv yazdiklarina gore belki oy verenler vazgecebilir. cok kiymetli bir hamle...
  • Buna itibar edipte bir yandan da cumhurbaşkanına saldıranlar var ya işte bu memleketi bu hale düşüren zihniyetin timsali. RTE düşmanlığı insana neler yaptırıyor arkadaş. Darbe olacağını yani kendisine göre tiyatro olacağını önceden bilmeyen dangalak uçağın içinden Bilal sırıtıyor diye yazmış. Kuş muydun F16 dan mı gördün. Bunu yakalasınlar söz veriyorum gidip tecavüz edeceğim.
  • daha gecen ay bu adami gozden cikarmistiniz. :)
    baslamissiniz yine

• yaver değil miydi?sadece 1 tane kalmıştı içeri alınmayan.belki de bir gruptur.
    sallamış yine ,referandumu meclis seçer.330 oy geçilirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volyas -- 19 Temmuz 2016; 22:32:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.