Şimdi Ara

Fuat Avni Yazmaya Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: volkan.ka

quote:

Orijinalden alıntı: frood

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.ka

İnşallah yarın başkanlık için referanduma gideceğiz der.

Böyle bir şey desin, yarın yazacaklarım daha da sertleşecek. Ona oy verenlere de tabii!!

ouv yazdiklarina gore belki oy verenler vazgecebilir. cok kiymetli bir hamle...

Oy verenler ölse de vazgeçmezler, çünkü çomarlarda vazgeçme gibi bir huy yoktur.

Sahibiniz ipinizi salmadan zor...

baska partilere oy veriyordum onlardan vazgectim. ama akp'den vazgecemiyorum. ask buyusu yapti heralde zalimler.

• Ya bu adama hala inanan var mı? Bir tane doğru söylüyorsa 10 tane yalan söylüyor. Ayrıca bu kadar detaylı şeyleri biliyorda neden darbeyi haber etmedi peki?

Yoksa darbeyi kendileri yaptı da ondan mı?

Fuat Avni Error.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir süredir AKP yi destekleyen forumdaşlarımız Şangay beşlisi daha iyi demeye başlamıştı son günlerde Avni nin söyledikleriyle uyuşması tuhaf
  • Bati bloğundan ayrilip doğu bloğuna gececegimizi yaziyor

• Yıllardan beri az kaldı, bitti bitecek diyor. Hala bitmedi. İlk çıktığında 3-5 şeyi doğru söylemişti ama şimdi sakızlardaki fallardaki yazılar gibi sallama şeyler yazıyor.
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Dış mihraklar tarzı cümleleri sevmesemde ABD nin Rusya nın yanında yer almamıza izin vericeğini pek sanmıyorum ben
  • https://twitter.com/fuatavni_f/status/755483715506241536
    Bakanlardan veye siyasi parti liderlerinden birine suikast olacakmış

• Erdogan yapacaksa o zaman neden darbeden haber etmedi ? Boylece buyuk ilgi kazanirdi. Birde cikip 2 gun sonra bu bir oyun dedi. Ilk saatler neredeydin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühendis Olun

fuat avni kim ya ?
    En çok merak ettiğim şey budur.

Bilal cıkmasın aman

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

oha o kadar kişi tutuklandı gene o kişiler içinde yok bu fuatavni. ben yaveri falan sanıyordum,ama değilmiş. kim la bu brütüs

Fuatavni tek bir şahış değil.. Tettuşiye akan bilgiler üzerinden ABD de mesaj yazan bir grup.. yani yakalanmaz..
  • "Kısa süre içinde Rusya ile ilişkiye geçecek. Putin'den Türkiye'yi Şangay Beşlisi'ne almasını bir defa daha isteyecek."

fuat avni bunu yazmış, inşallah cumhurbaşkanı böyle bir talepte bulunur ve bizi de alırlar, abd gibi sinsi müttefikten bize hayır yok.
  • Fuat Avninin içinde bulunduğu tek fotoğraf

Fuat Avni Yazmaya Başladı

• son tiwiti demişki

Bu hikayenin sonu asla unutulmayacak. Narsist'in düşüşü en tepeden olacak. Ona inananlar, onunla aynı sonu yaşayacak.

terörist fetö, milletin yarısı oy vermiş ve tamamıda demokrasi gereği ona inanıyor, darbeyi yapınca 80 milyonu napıcan hain ?

bu terörist fetö yüzlerce önemli kişiden istihbarat alıyo ve pensilvanyadan yazıyor, başka ne iş yapıyor yok, oturduğu yerden yazıyor hain fetö.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 19 Temmuz 2016; 23:14:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feto'yu dinledim sonra twitleri okudum
    Bence fuatavni feto olabilir
    Bilgileri alıp yazıyor gibi

• yahobea Y kullanıcısına yanıt
    Birlik beraberlik naraları atan kafa yapısına bak sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Referandum tarihini nasil açıklayabilir ki? Mecliste 330 u bulmadan referanduma nasil götürecek

MHP idamı destekleyeceğini söyledi aynı yasaya anayasa değişikliği ve başkanlığı da ekler paket halinde kabul ettirir. Kabul etmeyenleri de darbecilikle suçlar. Şuan çok moda ya.
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    2013 yazısında bile vardı sanırım sözde darbe olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

2013 yazısında bile vardı sanırım sözde darbe olayı.

Neden 2-3 gün önceden yada 1 hafta önceden söylememiş haberi olmadığından mı yoksa darbeyi kendileri yaptığından mı?

Demek ki feto taa 2013 yılında planlamış bu darbe olayını ama yapamamışlar..

• Dediği doğruysa rusya tarafına geçersek ve natodan çıkarsak daha iyi olur düşüncesindeyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.