Şimdi Ara

Ftp Server Kurulumu ( Win Xp )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Xp Cd sini Takıp Gelen menüden aşağıdaki işlemleri uygulayın..

Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp )

Bileşenleri seçiyoruz kurmak istediklerimizi Ve ISS hizmetlerini..
    Şimdi kuruldu ve yapılandırma zamanı ayarlarını yapıyoruz..

Ftp Yapılandırma:

Bilgisayarım sağ tuş yönet..
    Aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapınız..

Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp )

Şimdi ISS 'i durdurup yeniden başlatalım (Start - Stop..)

Şimdi bitti sayılır dışarıdan Bilgisayara erişmek için Güvenlik duvarını falan kapalı tutacağız..

Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp ) Ftp Server Kurulumu ( Win Xp )

Şimdi Erişme vakti..

alıntıdır

• dostum bende 3 tane web sayfası var ama tek bir bilgisayarda 3 tanesini de barındırmak istiyorum nasıl yapa bilirim yanii 3 taneside çalışır durumda olcak bıraz yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden ilgin için teşekkürler
  • Bilgi için çok teşekkürler , peki normal ağ bağlantısından bi farkı varmı performans anlamında onu merak ettim eğer varsa 6 pc lik bi şirkete bende kurmayı düşünüyorum kullanışlı görünüyor
  • bilgileriniz için teşekkürler :)
  • süüüüper oldu , teknik seervistede program yükleme hdd taşıma cd taşıma işi bitti , ağ kurma derdide yok bağla kabloyu çek dosyayı
  • İnternet Hızımız Baya Yavaslıyor Değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IHT -- 9 Ocak 2009; 18:02:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhan uysal

dostum bende 3 tane web sayfası var ama tek bir bilgisayarda 3 tanesini de barındırmak istiyorum nasıl yapa bilirim yanii 3 taneside çalışır durumda olcak bıraz yardımcı olursan cok sevinirim şimdiden ilgin için teşekkürler

Aynı server uzerinde 3 tane web yayınlaman için 3 siteninde portlarını değiştirmen gerekir.orneğin 1.site için 80, 2. site için 81. 3.site için 82 gibi..
    Ama örneğin;2.siteyi acmak içinwww.abc.com:81 yazman gerekir
    bu sorununda halledebilirsin ama suan aklıma gelmiyor:))Nette bi arama yaparsan sorunu halledebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filezilla da FTp de gayet iyi
    http://filezilla-project.org/
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3X3CUT0R

Filezilla da FTp de gayet iyi
    http://filezilla-project.org/

Tam ben yazacaktım.

Filezilla'nın hem sunucu hem istemci versiyonu mevcuttur.
  • Vaayyyyyyy Mutişsin Ya Valla Süpeeer Eline Sağlık .
  • bunun aynısını ben yaptım olmadı bana TeamViewer ile bağlanarak yapacak arkadaş varsa mesaj atsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.