Şimdi Ara

FSX Başlangıç Eklentiler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim uçak similatörüne ilgim vardı telefondan infinite flight similatör oynuyodum bunu bilgisayara taşımak istedim FSX i duydum indirdim fakat grafikler berbat biraz daha araştırınca eklentiler vs varmış ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani arkadaşlar oyunu daha gerçekçi yapmak günümüz grafiklerine getirmek istiyorum illa grafik değilde havaalanı görününü uçağın direk pistten değilde yolcuları alıp gitmesi gibi şeyler

• Monster Abra A5 v12.1 gtx 1050 i5-7300hq 8gb ram

• FSX'in miadı doldu artık. Prepar 3d veya Xplane 11 öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fsx ile başla, fsx görevlerini yaparak uçus simulasyonu nedir, uçmak nedir öğrenebilirsin.
    uçuş simulasyonunda çok fazla bilgi öğrenmen gerekiyor, uğraşmam diyorsan hiç başlama, keyif alamazsın.
  • Kardeş sen fsx den şaşma, madem grafikleri beğenmedin o zaman ayarları fulle ve eklentileri bas keyfine bak,

Ayrıca fsxde bütün aklinizdaki şeyleri yapabilirsiniz yolcu indirme alma filan herşey var sadece nasıl yapıldigini ogreneceksiniz,

Sanal havacılıkda 20-30 yıllık pilotlarımız var ben 2013den beri sanal ticari uçak pilotuyum

• Seni pripırcı seni

Bende fsx fanıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 12 Kasım 2017; 22:5:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş al bak daha ne kadar gerçekçilik istiyorsun bilmiyorum, ben ankaradan yolcumu aldım antebe inecem birazdan

FSX Başlangıç Eklentiler

FSX Başlangıç Eklentiler

FSX Başlangıç Eklentiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 12 Kasım 2017; 23:54:21 >

• Bu oyunu deli gibi oynamak istiyorum.Ama pilotluk hakkinda en ufak birsey bilmiyorum.

Ucak ucurmaya asiri ilgim var ama nerden baslicam nasil baslicam ne yapicam hic bilmiyorum

Ne onerirsiniz hic baslamayim mi yoksa onereceginiz seyler var mi?

• Önce kendine bir simülatör secmelisin

sonra ucuz yollu bir joistik edinmelisin

Ardından uçaklarla eğitim uçuşları yapmalısın ofline olarak

Sonrada temel uçuş prosedürlerini ogrenmelisin

gerisi gelecektir kendiliginden

• Öncelikle Fsx den şaşmadan temelini fsx ile atmanı öneriyorum.Daha sonra eklentilere gelirsek
    Uçaklar İçin -->
    BOEİNG = PMDG
    AİRBUS = AEROSOFT
    Dipnot : Bunlar hakkında yeterli bilgiyi Google ve çeşitli arama motorlarından edinebilirsin.Ücretli yazılımlar olup fsx'in başını çeken temel grafiklerden biridir ki fsx'e çok ayrı bir hava katar adeta daha fazla zevk alırsın uçak uçurmaktan (Ama bundan önce biraz default uçaklarla antreman yapmanı öneririm.)

2- Yer Eklentileri Vs . --->
    Taxi 2 gate eklentisi LTBA (İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI) için en güzel eklentilerden biridir çünkü grafikleri adeta gerçek bir havaalanı etkisi oluşturuyor zihninizde
    Diğer havalimanları için thyva sitesinin scenery bölümünden Anadolumuzun diğer havalimanları hakkında eklenti indirebilirsin.

3 - Yolcu eklentisi vs vs
    FS PASSENGER'ı araştırmanı öneririm.
    Daha fazlası için istediğin zaman sorular sorabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snapdoxa -- 10 Aralık 2017; 18:17:7 >

• https://egitim.sanalhavacilik.net/tr/

tüm dersleri takip edersen sonunda bayağı bir bilgin olmuş olur..
  • Sistemine güveniyorsan FSX'e hiç bulaşma derim. Günde en az 2-3 kez hata verir. P3D'ye yönelmeni tavsiye ederim. Başlangıç için de Thomas Ruth, Posky uçaklarını öneririm. Gerisi gelir zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.