Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
107.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz normal iniş yapmadan ILS mi yapmaya çalışıyorsun hocam, önce görevler kısmına bir bak istersen orada iniş kalkış pratikleri var. çok sabır isteyen birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

siz normal iniş yapmadan ILS mi yapmaya çalışıyorsun hocam, önce görevler kısmına bir bak istersen orada iniş kalkış pratikleri var. çok sabır isteyen birşey.

hocam otopilot havaaalanına yakınlaştığı zaman ıls komutu giriyorum ve iniş yapmasını bekliyorum ama yapmıyor sorunum bu

bahsettiğiniz fsx deki tutoriallermi ?
  • evet fsx teki görev ve eğitimler. ils ye geçmeden bunlara bakın derim
  • FSX'de P-51D uçağını seçiyorum. Kalktıktan 30-60 saniye sonra motor yanmaya başlıyor. Kaza bölümündeki yerler kendiliğinden işaretleniyor. Ne kadar düzeltirsem düzelteyim sürekli motor yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

pnw yi de kurabildiniz mi bu şekilde?

bu hatayı bi'tek orbx yapıyor sanırım. başka kimsede neden olmuyor anlamadım. yoksa benim atladığım bir şeyler mi var?! neyse. sonuçta orbx'in hangi ürünü olursa olsun kurduktan sonra Area.001 bölümünde Texture_ID=1 satırının olduğundan emin olun. eğer varsa sorun yok, yoksa ekleyin.

edit: ozx de aynı haltı yiyor. ozx eklentisi kurduktan sonra da kontrol edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 15 Ekim 2011; 21:25:34 >
  • FSX weapon eklentisi kullanmayı bilen var mı? Eklentiyi kurdum ama bir türlü kullanamamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d.eray

FSX weapon eklentisi kullanmayı bilen var mı? Eklentiyi kurdum ama bir türlü kullanamamıyorum.

Eklentiyi kurmayı ve kullanmayı lütfen biri göstersin bende aynı sorunu yaşıyorum
  • Arkadaşlar bir soru sorucam, inip parkettikten sonra motorları durdurup ctrl+j ile körükleri yaklaştırmak istiyorum ama gelmiyor körükler yardım edermisiniz.
  • düzgün yaklaştığına emin ol ve istersen birde alakası yok ama motor kapatmadan dene crl+j doğru konbinasyondur
  • selam arkadaşlar benim sorunum fs2004 de texture dosyası yüklüyorum yüklediğim uçak tipleride aynı ama oyunu başlattığımda AİRCRAFT İNİTİALİZATİON FAİLURE yani UÇAK BAŞLATMA HATASI diyor lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
  • aircraft cfg. dosyasında sorun vardır ( title= ) kısmının karşısındaki isimlere dikkat et [fltsim.x] kısmındaki sayılara dikkat et çözebileceğine inanıyorum
  • NE OLARAK DEĞİŞTİRECEĞİZ????
  • DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİZ BAŞKA BİRŞEY YADA YAPACAĞIMIZ NE VAR ÇÜNKÜ DİĞERLERİNİ YAPTIM BİR ŞEY DEĞİŞMEDİ?LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • Selam arkadaslar
    benim bir sorum var FSX acceleration la ilgili
    oyunu orjinal kutulu satın aldım. Sıkıntım şu ki; oyunda bütün kokpit ici sesli uyarıları yok. örnegin kalkış öncesi flap uyarısı, stall uyarısı, low speed, to low terrain ( bazı ucaklarda var) gibi gibi bi cok uyarı yok. bu oyunun bi hatası degil, sadece sınırlamalarla ilgili bişey. Bunun icin bilindik bir add-on yada baska bi dosya var mıdır?
    Not olarak ifly 737ng yi denedim, tamamen ücretli ve hicbirsekilde deneme sürümü yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • default uçaklarda yok zaten bu uyarılar. ifly ı bilmiyorum ama pmdg 737ngx te ve başka uçaklarda vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erenbei

Selam arkadaslar
    benim bir sorum var FSX acceleration la ilgili
    oyunu orjinal kutulu satın aldım. Sıkıntım şu ki; oyunda bütün kokpit ici sesli uyarıları yok. örnegin kalkış öncesi flap uyarısı, stall uyarısı, low speed, to low terrain ( bazı ucaklarda var) gibi gibi bi cok uyarı yok. bu oyunun bi hatası degil, sadece sınırlamalarla ilgili bişey. Bunun icin bilindik bir add-on yada baska bi dosya var mıdır?
    Not olarak ifly 737ng yi denedim, tamamen ücretli ve hicbirsekilde deneme sürümü yok. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Konu ile ilgili pm attım adresten istediğiniz eklentiyi ücretsiz bulabilirsiniz
  • Herhangi bir sorunuz varsa mesajımı alıntı yapın.Geri dönmeye çalışırım
  • cok tesekkürler yardımlar icin
  • Arkadaşlar merhabalar. Ben yaklaşık 5-6 yıldır FSX kullanıcısıyım. ivao ve fsairlines ta sanal havayolu şirketimiz var. Katılmak isteyen arkadaşlarwww.vatanairva.com sitemizi ziyaret edebilirler. Bizler her akşam teamspeak 3 ten muhabbet eder ve uçuşlarımızı keyifli bir şekilde yaparız. Yardıma ihtiyacı olan arkadaşlar olursa elimizden geldiğince ve bildiğimiz kadar yardımcı oluruz. Herkese iyi uçular.

Sadullah NACAR
    Vatan Air Turkey Virtual Airlines Management
    vtn-dir@vatanairva.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadullah2002 -- 16 Aralık 2011; 17:49:14 >
  • teşekkürler vakit buldukça takılmaya çalışacagım sizin gibi pilotlarla
    İyi akşamlar
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.