Şimdi Ara

FS 2004-FSX YARDIM BAŞLIĞI-TÜM SORULAR BURAYA (Başka konu açmayın) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.397
Cevap
11
Favori
107.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya Ben bugün yeni bi JOYSTİCK LOGİTECH ATTACK 3 Aldımda bi kaç sorunum var yardım ederseniz sevinirim;

1-)İlk olarak Uçak merkezlenmiyor Joystick'i serbest bıraktığımda uçağın burnu öne eğiliyor..

2-)Joystick uçağı çok hızlı hareket ettiriyor örneğin çok çok az sağ tarafa doğru yön vermeye başlarken uçak hemen yan tarafa doğru yatıyor uçak havada beşik gibi sallanıyor yani istediğim klavyedeki gibi yavaş olsun çok hızlı olunca adam gibi hareket etmiyor hareketlerini nasıl yavaşlatabilirim

3-)Bide JOYSTİCK'E NASIL TROTLE yaptırabilirim benim klavyede küçük gaz kolu gibi bişe var onu çok az leri itiyorum gaz kolu kokpitte tam güç oluyo

LTFEN YARDIM EDERsenİZ ÇOK SEVİNİRİM YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.....!!!!!!!

• Gokhan Kaptanım öncelikle ekranda boş bi yere sağ tıkla ve hide menü bar ı seç. Yukarıda gelen menülerden options-settings-controls kısmına girin.

1-) Buradan da Buttons/Keys sekmesini seçin. Event Category den Control Surfaces i seçin. aşağıda gelen ayarlardan Elevator Trim Down ve Up seceneklerine mesela Down secenegine jostikte bulunan 6 tuşunu up kısmına 4 tuşunu ayarlayın. uçuşu başlatıp joystick i bıraktığınızda düz uçuşu sağlayana kardar trimi up yapın. bunlar hassas ayarlardır.
    2-) yine controls seçeneklerinden Calibration u seçin buradan advanced controls tıklı olsun. buradaki Aileron ayarları uçağın sağa sola dönüşünü, Elevator yukarı aşağı ve
    3-) throttle uçağın gaz ayarlarıdır. buradan deneme yanılma yolu ile o cetveller ile kendinize en uygun ayarları yapabilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bizlerle sesli iletişime geçebilseniz çok daha kısa sürede online bir şekilde yardmcı olabiliriz. İyi akşamlar. iyi uçuşlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadullah2002 -- 19 Aralık 2011; 0:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Boeing737

Arkadaşlar bir soru sorucam, inip parkettikten sonra motorları durdurup ctrl+j ile körükleri yaklaştırmak istiyorum ama gelmiyor körükler yardım edermisiniz.

Bazı havalimanlarında sadece resim olarak kalıyor.Fakat eklentilerle körük yaklaştırma uzaklaştırma sorunu giderilebiliyor
  • merhaba arkadaşlar ben traffic x paketini kurdum oyuna giriyorum havaalanında hiç uçak yok nasıl ayarlayabilirim yardım edin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedim789 -- 6 Ocak 2012; 15:14:06 >
  • Ground Environment ve Real Environment'i kurup, ayarlarımızı yaptıktan sonra Program Files'tan silebilir/uninstall edebilir miyiz?

Bunları kurdum, Simulatorde değşiklikler tamam. Ayrı klasördeki dosyalara gerek kalmadı herhalde?
  • rex ve gex kurulurken orijinal dosyaları backuplar ve kaldırılırken, backupları geri yükler diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim. hdd yer varsa kalması iyi olur. ileride değişik ayarlar denemek istediğinizde tekrar kurmak zorunda kalmayın
  • Şimdilik geri dönüşüme kaldırdım. Bir sorun olmadı.
  • Arkadaşlar ben microsoft flight simulatore giriyorum ses geliyor ama görüntü yok normal bir hata almıyorum inşallah cevap gelir şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar oyunu yükledim, crack yaptım ama açmak için tıkladığımda aşağıdaki hatayı verdi.

Flight Simulator was unable to load some program files and will now exit. Please reinstall Flight Simulator to restore or repair the program installlation.

bu konuda yardımcı olabilir misiniz.?
  • kaldırıp tekrar kurmayı dene
  • Online oynayan varmı ? yeniyim pek bişey bilmiyorum uçağı kaldırabiliyorum ama gerisi yok sabit hızda gitme falan bana öğretirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Türk_

Online oynayan varmı ? yeniyim pek bişey bilmiyorum uçağı kaldırabiliyorum ama gerisi yok sabit hızda gitme falan bana öğretirmisiniz ?

Henüz çok yenisin.Flight simulator ile ilgili forumlara bak ve kendini geliştir.Ben bile 4 yıldır bu piyasanın içindeyim online oynamaya yeni başladım.(Bahsettiğim gamespy online değildir , gamespy(multiplayer bölümündeki yerde) eğlence amaçlı oluyor genellikle)
  • Merhaba arkadaşlar bende fsx ile yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum biliyorum bu ha diyince olabilcek bir işi değil bende bunu sabırla anlamaya çalışıyorum.yeni başladığım için bir çok şeyi bilmiyorum yeni başlayanlar için ilk ne ile başlamalarını önerirsiniz yani ilk önce neyi öğrenerek başlayalım örneğin uçak kaldırmayı rota belirlemeyi az çok biliyorum ama konu inişe geldiğinde yapamıyorum manuel iniş zaten benim için imkansız gibi :D İLS iniş deniyorum birkaç denemede bulundum sinyal alıyorum ama uçak pisti tam ortalamıyor piste alçalıyor ama piste yan iniyor neyi eksik yapıyorum birde videolarda arkadaşlar uçak kabin içinde serbestçe geziniyor ben hep sağ tık yaparak virtual kokpit vb yerleri açıyorum yani kabin içinde nasıl serbestçe gezebilirim bunuda merak ediyorum ve son olarak uçak ils ile inerken otomatik pilotta mı olmalı bunuda cevaplarsanız sevinirm şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi price18 -- 29 Ocak 2012; 22:09:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: price18

Merhaba arkadaşlar bende fsx ile yaklaşık 1 aydır ilgileniyorum biliyorum bu ha diyince olabilcek bir işi değil bende bunu sabırla anlamaya çalışıyorum.yeni başladığım için bir çok şeyi bilmiyorum yeni başlayanlar için ilk ne ile başlamalarını önerirsiniz yani ilk önce neyi öğrenerek başlayalım örneğin uçak kaldırmayı rota belirlemeyi az çok biliyorum ama konu inişe geldiğinde yapamıyorum manuel iniş zaten benim için imkansız gibi :D İLS iniş deniyorum birkaç denemede bulundum sinyal alıyorum ama uçak pisti tam ortalamıyor piste alçalıyor ama piste yan iniyor neyi eksik yapıyorum birde videolarda arkadaşlar uçak kabin içinde serbestçe geziniyor ben hep sağ tık yaparak virtual kokpit vb yerleri açıyorum yani kabin içinde nasıl serbestçe gezebilirim bunuda merak ediyorum ve son olarak uçak ils ile inerken otomatik pilotta mı olmalı bunuda cevaplarsanız sevinirm şimdiden teşekkürler...

Boşluk tuşuna basılı tut fareyi hareket ettir

• teşekkürler..
  • Bilgisayara format attıktan sonra fsınn yeniden yükledim ve bu hatayla ''runtime error 440 automation error'' karşılaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Look At Me -- 1 Şubat 2012; 10:52:39 >
  • Beyler Boeing veya Airbus tipi uçakları St.Maarten yani Princess Juliana Intl' ye indiremiyorum Acaba pistin kodlarını ve VOR iniş için yardımcı olur musunuz?
  • ST. Maarten dediniz de aklıma geldi. İstanbul'a Boeing 747 inişi nadirdir (işyerim havaalanı karşısında Sefaköy'de o yüzden inen uçaklar hakkında yeterince fikrim olduğunu düşünüyorum) ama bu ufacık adanın videolarının çoğunda 747 iniyor. Değil 747, 4 motorlu hiçbir uçağın inmemesi lazım aslında oraya.
  • Aslında doğru söylüyorsunuz. Atatürk Havaalanına çok nadir Boeing 747-400 inişi vardır. St. Maarten gibi bir adada ne var ki A380 'in bile rahatça iniş yaptığı bir pisttir? Ben Ankara'da oturuyorum. Esenboğa 'ya inen uçakları bizim evden rahatça seyredebiliyorum. Ayda 1 defa da olsa 1 Boeing 747-400 iniş yapıyor. Ama ben bunun yeterli olduğunu düşünmüyorum. Bir de Türk Cargo şirketlerinin bir tanesi filosuna Boeing 747-400 katmış. "Türkiye'ye ilk B747 'yi biz getirdik." demişler. Çok da iyi yapmışlar. Ve Turkish Airlines 'ın böyle yatırımları ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum.
  • Ekran kartı sürücüsü ile daha çok alakalı olduğu için Ekran kartı bölümüne açtım ama bu bölümü takip eden Ati kullanıcı olup da Ati tray tools tecrübesi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

http://resim.donanimhaber.com/m_57626829/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.