Şimdi Ara

From Gold V to Challenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlar. Arkadaş ile sezon 5 e kadar hesabımı Challenger yapma iddaasına girdik.

Bu benim lolking'im:http://www.lolking.net/summoner/tr/1420270

Adım ''Nidalee OP''. Daha detaylı istatistik isteyenler LoL Clientını açıp Search yerine ismimi yazıp bakabilirler.

Burayı maç attıkça güncelleyeceğim.

Support hariç her rolde iyi oynadığımı düşünüyorum. Ama support kalırsa da asla batırmam. Sadece Ward kontrolüm kötüdür.

• TR de zor bir şey değil. Taşıyabilen champlar al. Chati kapa ve durmadan oyun at. Günde 1 2 oyunla zor olursun.
  • Nickini unutmadım seninle bi' kere oyuna girmiştik ranked maçta, nidalee picklemiştin.
  • To challenger from gold V yazarsan daha güzel durur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Nickini unutmadım seninle bi' kere oyuna girmiştik ranked maçta, nidalee picklemiştin.

Almışızdır oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Nickini unutmadım seninle bi' kere oyuna girmiştik ranked maçta, nidalee picklemiştin.

Almışızdır oyunu?

Evet, farkla kazanmıştık.

• K.g kardesim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    T-Dog's Definition Seasons
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

quote:

Almışızdır oyunu?

Evet, farkla kazanmıştık.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorvL

K.g kardesim

Sağol kardeşim.
  • nidaleeyle 70 oyunla olunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

nidaleeyle 70 oyunla olunur

Senin kadar iyi oynamıyorum ama bakalım
  • Oyun spamlarsan olursun. Ama günde 1-2 oyunla baya iyi oyuncu olman lazım.
  • seri bozgun etmişsin. only nidale yap da takip edek.
  • nida ile iyi atlanır trde o kadar çok minyon arkası durmayı düşünemeyen herifler var ki her mızrağı tutturursun ( tr yi kötüleme değil refleks olarak kaçmaya çalışırken iyice batıran tipler var )
  • İLK OYUN

Bu oyun Zed oynayayım dedim. 2. pick Yasuo boş kaldığını görünce yasuo aldı direk sormadan etmeden Jungle da Shaco aldı. Takımda tank yok bişey yok teamfight giriyoruz twitch i aradan alıyorum çıkamıyorum bizim graves ve nidalee de hasar veremedi. Sonuç olarak yenildik önümüzdeki maçlara bakacağız.
  • Bu arada only nida yapmam için her maç mid veya solo kalması lazım ben ise ne kalırsa pickliyorum takıma göre hareket ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nihilous

To challenger from gold V yazarsan daha güzel durur.

Altın 5'den Şampiyonluk ligine nasıl olurdu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vertigo G -- 11 Mart 2014; 16:31:11 >
  • 2. MAÇ

Monkey opi First pick yasuo aldı ben 3. picktim baktım 2. pick voli aldı dedim soloya çıkayım bastım wukongu çıkardım masaya şak şak şak Aslında benim için göründüğü kadar kolay bir maç olmadı Pantheon farm yaptırmadı üst tarafta gördüğünüz gibi ama annie afk'ydi ve teamfightlarda dehşettik o yüzden oyun gg wp Elom yüksek olduğu için 11 gidip 24 geliyor buna seviniyorum.

• Bu arada Zed ile de triple Wukong ile de triple attım. Rankedda kha ile penta atmıştım bu sezon bakalım bir daha ne zaman nasip olacak
  • 3. MAÇ

Abi Elise kadar dehşet hero yok yemin ederim. Oynayan çürütüyor. Bu maç çok eğlenceliydi ganklerde bir kez olsun stun kaçırmadım. Bu kadar illet bir champ yok gerçekten. Dayz HD benim premade bu arada farketmişsinizdir o da Draven ile fena oynamadı iyiydi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.