Şu an 7.31 yazılımı var. Ben manuel güncellemeden bahsetmek stemiştim.Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beestek -- 31 Mayıs 2023; 20:45:10 > |
Fritz!Box Kullanıcılar Kulübü (41. sayfa)

-
-
Rica ederim. Sanırım bu yakınlarda yeni yazılım çıkacak. Çıktığında buradan bilgilendirme yapılıyor.
Birlikte ayarlarız.
Sanırım siz LAB yazılımına yükseltmek istiyorsunuz. Bu yazılımı siteden indirip yükleyebilirsiniz. Yazdığım şekliyle güncelleme komutu verildiğinde modemdeki ışıklar yanıp sönüyor. Tuşlardan birine basıyorsunu güncelleme başlıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 31 Mayıs 2023; 20:48:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlginize teşekkür ederim.Çok sağolun.
-
LAB yazılımını yüklemek isterseniz aşağıdaki linkte açıklama ve yazılım mevcut.
https://en.avm.de/fritz-lab/fresh-from-development/fresh-from-development/
Ne şifresi bu çıkan ?
-
FritzBox backup yapmak istiyor, backup korumak icin sen kendin bir Sifre olusturacaksin.
Selamlar
-
Backup dosyasını tekrar kullanabilmek için bir şifre belirliyorsunuz. Belirlediğiniz bu şifreyi backup dosyasını modeme geri yüklemede kullanılıyorsunuz.
Şifrenizi belirledikten sonra modem size karışık numaralar veriyor. Deck telefonuna verdiği sayıları tuşlamanız istiyor. Telefonunuz yok ise modemin tüm ışıkları yanıp sönerken her hangi bir tuşa basmanızla beraber yazılım yedekleme başlıyor.
Yazılım yüklemede ise sadece verilen sayıları deck telefonunuzdan tuşlama veya modemin tüm ışıkları yanıp sönerken herhangi bir tuşuna basmak yazılım yükseltmeyi başlatıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Haziran 2023; 19:32:35 > -
İnsan bakar kör olursa,yanan sönen modem ışıklarını göremezmiş.
Uygulandı,denendi ve başarıldı.Tekrar,tekrar teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beestek -- 1 Haziran 2023; 20:18:23 > -
😂😂😂 yahu onu ben biliyorum 😂 Yazan arkadaşa sordum sanki başka bir şey sandım. Fritzbox’ı TR’de ilk kullanan kişiyimdir belki berhudar oldum vallahi 😂😂
Arkadaşlar bir üstte yanıtlamışlar. Yedekleme dosyasını korumak amaç. Diğer modemler ile Fritzbox’ı kıyaslamayın. Çoğunda bu şifre vs yoktur bu kadar güvenli değildir.
Güncelleme ve yedekleme ile ilgili ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.
Arkadaşların yardımları anında geliyor.Çok iyi bir dayanışma var. Teşekkürler.
-
-
Estg. kardeşim, bende ışıkları tesadüfen görmüştüm.
FritzBox firmasının ilginç bir onaylama yöntemi olmuş. Yazılımcıların işlerini özenle yaptıklarının göstergesi.
Doğrudur.
Bu şekilde Claudflare DNS kullanımı aktif hale geliyor.
Hatta ne faydası oluyor diye sorarsanız, servis sağlayıcıların kendi DNS lerini kullandığınızda, bazı sitelere giriş yapılamıyor. Sağolsun @alibaba uyandırmıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 1 Haziran 2023; 21:30:1 >
Tereciye tere satmaya çalıştık
Wi-Fi bağlantısı 2.4Ghz ve 5Ghz bantlarını nasıl ayıracağız.
Keenetec Hero da bir Tik ile ayrılıyordu ve ayrı ayrı iki şifre veriliyorduk.
Bunda böyle birşey var mı? ve nasıl yapılıyor?
-
-
Arkadaşlar bir sorum daha var; Modem gece belli bir saatte kapanıp,belli bir saatte açılıyormuş.
Bu doğru ise ayarlanabiliyor mu? İptal edilebiliyor mu?Teşekkür ederim
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X