Şimdi Ara

Fringe (2008 - 2013) [BİTTİ] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.365
Cevap
54
Favori
411.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Giriş
  • @nacpuka devam et izlemeye dizi ilk sezonun sonlarına doğru ana konuya giriyor 2. sezonu tadını çıkara çıkara izle

Orijinalden alıntı: Tornado42

bu sezona olivianın gerçek babasını getirseler süper konu çıkarırlar bana göre(bizim olivia tabiki de), geçtiğimiz 3 sezon boyunca babasından bahsedildiği bölüm var mıydı sanırım yoktu

öldürmüş ya

daha önce olivia peter ın sayesinde babasının elinden kurtuluyordu şimdi peter olmayınca onunda çocukluğu değişmiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

bu sezona olivianın gerçek babasını getirseler süper konu çıkarırlar bana göre(bizim olivia tabiki de), geçtiğimiz 3 sezon boyunca babasından bahsedildiği bölüm var mıydı sanırım yoktu

öldürmüş ya

daha önce olivia peter ın sayesinde babasının elinden kurtuluyordu şimdi peter olmayınca onunda çocukluğu değişmiş olabilir

hayır o üvey babasıydı ben gerçek babası diyorum öz babası düşünürsek süper konu çıkarırlar ordan bence olivianın öz babasıyla ilgili açıklama yapılmadı sanırım hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 13 Ekim 2011; 18:35:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

öldürmüş ya

hayır o üvey babasıydı ben gerçek babası diyorum öz babası düşünürsek süper konu çıkarırlar ordan bence olivianın öz babasıyla ilgili açıklama yapılmadı sanırım hiç

hımm onu bende hatırlamıyorum

• 4x3 de gözcüyü gören oldumu ben yakalayamadım valla,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

4x3 de gözcüyü gören oldumu ben yakalayamadım valla,

abi gözcü aramaktan dizinin sahneleri kacırıyoruz jj abrams a mesaj atıcam bu konu hakkında.

Önceki mesajlarımda da yazmıstım . şu anda dakkayı hatırlayamıyorum ancak Aaron yanı çocugu bulduklarında okulda hemen arkasına 3 4 sanıyelık bır harward bahcesı ve kapı onunu gosterıyor . ordan geciyor gozcumuz cok dıkkat edersek gorebılırız .

Orijinalden alıntı: doomnuke

quote:

Önceki mesajlarımda da yazmıstım . şu anda dakkayı hatırlayamıyorum ancak Aaron yanı çocugu bulduklarında okulda hemen arkasına 3 4 sanıyelık bır harward bahcesı ve kapı onunu gosterıyor . ordan geciyor gozcumuz cok dıkkat edersek gorebılırız .

10:40 da gözüküyor usda gördüm,
    Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,

• Güzel bölümdü. Haftaya daha güzel şeyler olucak gibi.

She cast stars cross the hidden lake| Shadowed from the skies | Brilliantly in the twilight | Silver tears of life - Fathoms of hidden seas in | Pearl black oblivion | I see the treasured light | From the dark deep below me - In silence she reaches out | To pull me | The darkness will cleanse my eyes | And hold me
  • Amerika'da, yanlış bilmiyorsam, yarım saat sonra yayınlanacak(DC ve New York'ta.). Bizde altyazısının çıkmasına da tahmini 12-13 saat kaldı.
    Olivia uncovers a dangerous force that may be connected to Walter's past experiments with the drug Cortexiphan. Their investigation forces Walter to leave the lab for the first time in years as he and Olivia head to Massive Dynamic in New York to examine old case files. Walter struggles with life outside the lab as he comes face-to-face with the demons of his past.
    Next US airings:
    Fri. Oct. 14 9:00 PM Fox

Season 4, Episode 5: Innovation
    Original Air Date—28 October 2011

Bu bolumden sonra 1 hafta Tatil var gibi gozukuyor :(

tüylerinize hakim olun bu bölümde tavan yapacaklar
    muhteşemdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 15 Ekim 2011; 13:48:29 >

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

10/10

tüylerinize hakim olun bu bölümde tavan yapacaklar
    muhteşemdi

Yapma böyle ama, meraklanıyoruz altyazı gelene kadar.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Altyazıyı mutlaka bekleyin derim bu bölümün ingilizcesi biraz zordu Walter'ın dediklerini pek anlamadım. Sözlük şart :)

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Son bölümleri dışında pek beğenmedim niyeyse
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • bölüm hazır altyazı da hazır

henüz bitti bu sezon her bölüm bir öncekinden daha da güzel gidiyor

heyt be adamım geri döndü sonunda peter bishop-reiden lake-gözcü oliviama helal olsun walterın akıl hastanesine yatmasına izin vermedi bu sezon başında söylediğim belki son sezon olur lafından pişman olmaya başladım açıkçası güzel konularla devam ederlerse geçen sezondan çok daha iyi olacak bu sezon demedi demeyin 2 hafta sonraki bölümün promosu

yeni nesil şekil değiştirenleri göreceğiz belki walternateyi de görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muvaZaa xD -- 15 Ekim 2011; 15:50:03 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.