Şimdi Ara

Fren Diskleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar servis garantiden fren disklerini değiştirecek fakat bunu değiştirirsem balatalarınızda mecburi değişecek yani balatalar için ücret ödeyeceksiniz diyor.

Doğrumudur balataları değişirmeme gerek varmıdır bitik değilse ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren disklerinde zamanla çizikler oluşur. Balatalarla bir takım halinde çalıştığı için disk değişse dahi, yüzeyi pürüzlü hale gelmiş balatanız zamanla yine diske zarar verecektir. Disk ve balata yine çok kısa zamanda pürüzlü bir yüzeye sahip olacaktır. Bunu engellemenin tek yolu disk ve balatayı komple değiştirmektir.

Ayrıca fren diskleri asla taşlanmamalı. Zarar görmüş ise yenisi ile değiştirilmelidir. Sizinki garantiden değişecekmiş gerçi. Disklerini taşlatmayı düşünenlere faydası olur umarım.

Fren Diskleri Hakkında

• Yok ya.diskte ki zarari balatalarin yapmadigi ne malum ? Essek gibi degistirecekler balatalarida.sakin para odemeye kalkismayin.aynisini soyleyin servise.gerekirse bagirip cagirin ama kandirmalarina izin vermeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garanti için burdayım, hiçbir şey için ücret ödemem. Disklerde sorun olduğunu söyleyen ve değşmesi gereken sizsiniz, balataların değişmesi gerektiğini söyleyende sizsiniz, İsterseniz balataları değiştirmeyebilirsiniz benim böyle bir talebim yok diyin, hiçbir ücret ödemeyin.

11 yıl önce açıldı
    Disk balata seçimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni diske yeni balata gider
    Buarada servisler kolay kolay disk değişmez
    Sen disk değiştiren servis buluşmuş balatayıda cepten alıver bir zahmet
  • Doğrudur bunu sürekli söylüyorlar , benim şimdiye kadar 2-3 sefer diskler değişti , hepsinde balata değişmesi lazım dediler . nedeni balataların eski diske göre şekil almış olması ve yeni diske tam tutunamayacak olması.

Eğer balatalarınız yeni ise , limitlerinde değil ise değiştirtmeyin , sadece balataların yüzeyini az bişey zımparalayıp düzlesinler. Balatalarınız limit altı değil ise değiştirmek zorunda değilsiniz , bi değişim yapılması gerekiyorsa servis değiştirmek zorunda.

En son disk değişiminde, balatalarım daha 1 aylıktı , yeni diskleri takınca 1 aylık balataları söktürler , yeni balata taktılar. Tabi ücret falan talep etmeden.

zamanında ben de değiştirdim, başkalarına da değiştirdiler.

tekrar uyar, hayır derlerse, gerginlik çıkar, o da olmazsa başka servisle görüş.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.