Şimdi Ara

Mekanik Disk Fren-Hidrolik Diske Çevirilebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Scott marka mekanik disk frenli bisikletim var. Daha hiç kullanmadım. Bisiklet tek kelimeyle mükemmel ama ben Hidrolik Disk Frenli bisiklet istiyorum. Bu bisikleti satıp başka bisikletmi alayım, bu üstündeki Disk freni hidrlikli sisteme çevirebilirmiyim ? Zor olur mu maliyeti nedir ? Hangi parçalar değişecek ?

• Sadece vites kolları ve fren seti alınması gerekiyor seviyesine göre 2.el ön-arka m395 seviyesinde fren setleri 100-150tl,vites kollarıda 2.el 3x8li altus kollar ise 40-50tl civarı çıkan malzemeleride satarsanız yarı fiyatına bile getirebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: xRooKiex

Sadece vites kolları ve fren seti alınması gerekiyor seviyesine göre 2.el ön-arka m395 seviyesinde fren setleri 100-150tl,vites kollarıda 2.el 3x8li altus kollar ise 40-50tl civarı çıkan malzemeleride satarsanız yarı fiyatına bile getirebilirsiniz.

Hocam bu seviye dediğiniz olay. Sorunsuz ve yeterince hassas, güçlü olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.