Şimdi Ara

FRELJORD - ÜÇ BÜYÜK KABİLENİN MÜCADELESİ - TARAFINI SEÇ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yeni güncellemeyi yaptım ve harika bir manzara ile karşılaştım.Giriş ekranında ki ses beni öylesine alıp götürdü ki birden derin bir savaş ve mücadele içerikli film seyretmek istedim. Ardından girişimi yaptım ve beni yeni bir şey karşıladı.

ÜÇ BÜYÜK KABİLENİN MÜCADELESİ:

Frelijord'un üç büyük kabilesinden birinin sancağını sihirdar simgen olarak seç.
    Kabileye bağlılığını ilan et. Sadece bir kabilenin simgesini açabilirsin, o yüzden seçimin akıllıca olsun!
    Daha fazla bilgi için FRELJORD sayfasını ziyaret et.

------------------------------------------------------------------------------------

FRELJORD

Üç büyük kabilenin hakimiyet mücadelesi verdiği Kuzey topraklarında savaş bulutları toplanıyor.
    Sonsuz Uçurum'un derinliklerindeki kadim bir kötülük ise diyarı ele geçirmek için hareketleniyor.

Freljord'un Müziği Nasıl Tasarlandı

ÜÇ BÜYÜK KABİLENİN KAHRAMANLARI:

(Kahraman isimlerine tıklayıp ilgili sayfalara, Lissandra için iste usta oyuncu tavsiyelerine gidebilirsiniz)

AVAROSALILAR:
    Ashe (Ayaz Okçu),
    Tryndamere(Barbar Kral),
    Anivia (Buz Ankası),
    Nunu (Yeti süvarisi),
    Gragas (Ayyaş)

KIŞIN PENÇESİ:
    Sejuani (Kışın Gazabı) ,
    Volibear (Kükreyen Fırtına) ,
    Olaf (Başıbozuk) ,
    Udyr (Hayvanların Ruhu)

BUZ MUHAFIZLARI:
    Lissandra (Buz Cadısı) ,
    Trundle (Trol Kralı)

Benim tercihim Avarosalılar.

PEKİ SİZ HANGİ TARAFI SEÇECEKSİNİZ?

ETKİNLİK İLE İLGİLİ SORU-CEVAPLAR

Billy Ray'e Teşekkürler.

Freljord etkinliği sırasında, en sevdiğin kabileyi temsil eden bir sihirdar simgesi kazanma şansın olacak. Etkinliğin başında, tüm kabile simgeleri açık olacak. Seçtiğin kabilenin simgesini kullanırken girdiğin oyunları kazanırsan, bu simgeyi kalıcı olarak açmanı sağlayacak puanlar kazanacaksın.

•Kabile simgelerini nasıl açacağım?

-Kabile simgesini kullanırken 10 maçta zafere ulaşırsan, sadık kabile üyelerine verilen daha detaylı bir versiyonu hediye edilecek.

•Birden fazla simge açabilir miyim?

-Hayır. Tek bir Freljord kabilesinin üyesi olabilirsin, kime katılacağını iyi düşün. Ama etkinlik süresince fikrini değiştirerek başka bir kabileye geçip, 10 zafer biriktirmeye baştan başlayabilirsin. Bu durumda önceki kabilenin simgesini kaybeder, yeni kabilenin simgesini alırsın.

•Hangi oyunları kazandığımda sayılıyor?

-İnsan rakiplere karşı oynadığın tüm eşleştirmeli oyunlar; yani Sihirdar Vadisi ve Sonsuz Uçurum’daki tüm normal ve dereceli oyunlar zafer toplamına eklenir. Özel oyunlar ve Yapay Zekaya Karşı oynanan oyunlar kabilene bağlılığını göstermez.

•Seçtiğim simgeyi açmak için ne kadar vaktim var?

-Bu tarihe kadar kazandığın zaferler, simgeleri açmak için gereken zafer toplamına eklenir. Geçici simgeler, etkinlik bittiğinde oyundan kalkacak. Süre bitmeden önce kabileni mutlaka seç.

•10 zafer kazanmaya çalışırken sihirdar simgemi değiştirirsem ne olur?

-Başka bir kabilenin simgesini seçersen zafer sayın sıfırlanır ve 10 zafer biriktirmeye baştan başlarsın. Freljord kabilelerinden birine ait olmayan bir simge seçersen hiçbir etkisi olmaz.

•10. zaferimi kazandım diyelim, simgem ne zaman gelir?

-Simgenin hesabına eklenmesi 48 saate kadar sürebilir. Seçmiş olduğun kabile simgesinin daha gelişmiş bir versiyonunu oyun içinde seçebildiğin zaman, simgen başarıyla hesabına eklenmiştir.

•Ben hala anlamadım. Örnek verir misiniz?
    -Tabii, hemen verelim:

Örnek 1:
    *Jhonnie, Kışın Pençesi’ni seçip yedi oyun kazanıyor. Sonra fikrini değiştirip, Avarosalı oluyor ve bir oyun kazanıyor.
    -Sonuç: Jhonnie şu an Avarosa simgesini açmak için gereken 10 zaferden birini kazanmış sayılıyor. Simgeyi kalıcı olarak açmak için 9 oyun daha kazanması gerek. Eğer yine Kışın Pençesi’ne dönerse, 10 oyun daha kazanması gerekecek.

Örnek 2:
    *BayE, Buz Muhafızları simgesiyle 10 oyun kazanıp kabileye katılıyor. Sonra Avarosa simgesiyle 9 oyun kazanıyor.
    -Sonuç: BayE halen Buz Muhafızı kabilesine üye. Ancak bir oyun daha kazanırsa Avarosalı olacak ve Buz Muhafızı simgesini kaybedecek. Yerine Avarosa sihirdar simgesi gelecek.

Örnek 3:
    *Glandal arka arkaya 100 maç kazanıyor, ama her maçında farklı bir kabilenin simgesini kullanıyor.
    -Sonuç: Glandal simge mimge kazanamıyor, çünkü hiçbir kabile onun gibi sağı solu belli olmayan bir kötüyü istemiyor. Glandal gibi olmayın, Freljord’da müttefiksiz kalmayın!

KAYNAK = LoL Forumu Duyurular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 5 Ağustos 2013; 19:00:05 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Freljord, ebedi buzların ve karın hüküm sürdüğü vahşi bir diyardır. Bu buzlu topraklar, her biri kendi benzersiz kültürüne ve inançlarına sahip üç büyük kabileye ev sahipliği yapar. Savaş ve entrika dolu bir tarih boyunca, bu kabileler Freljord'un kontrolü için savaştılar.

Buz Muhafızları

Buz Muhafızları, Freljord'un en eski ve en güçlü kabilesidir. Sert ve dayanıklı savaşçılar olarak bilinirler, vahşi doğanın gücünü kucaklarlar. Çocuklar doğduktan hemen sonra buza bırakılır ve hayatta kalmayı başaranlar kabileye katılır.

Kış Pençesi

Kış Pençesi, Freljord'un acımasız ve kurnaz kabilesidir. Gizlilik ve entrikaya değer verirler, rakiplerini gölgede bırakmak için sinsi taktikler kullanırlar. Hayvan derileri ve kemiklerden yapılmış giysiler giyerler ve vahşi kurt sürülerini evcilleştirirler.

Astrungar

Astrungar, Freljord'un en mistik ve gizemli kabilesidir. Duvarlarla çevrili şehirlerde yaşarlar ve eski bilgelik ve büyüye inanırlar. Elementsal güçleri kontrol etme yetenekleri vardır ve geleceği görme yetenekleriyle bilinirler.

Freljord'un Kaderi

Üç kabile, Freljord'un kontrolü için yüzyıllardır mücadele etmektedir. Ancak son zamanlarda, buzların altında gizlenen kadim bir kötülük uyanmaya başlamıştır. Freljord'un kaderi, hangi kabilenin bu tehdide karşı durabildiğine bağlıdır.

Tarafını Seç!

Freljord'un üç büyük kabilesinden birini seç ve onların destansı mücadelesine katıl. Gücünü, kurnazlığını veya bilgeliğini kullanarak, Freljord'un geleceğini şekillendir ve sonsuza dek tarihe damgani vur!

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Avarosalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 30 Nisan 2013; 19:52:19 >
  • Bende Avaro'ları seçicem de senin konu gidebilir müdür.
    http://forum.donanimhaber.com/m_74617790/tm.htm
    Senden hızlı davranmışlar .

Edit:Birlikte Avarosalılar dayanışma derneği kuralım mı?
    Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 30 Nisan 2013; 20:00:10 >
  • Avarosalılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

Bende Avaro'ları seçicem de senin konu gider müdür.

Evet aynı anda hazırlamaya başlamışız sanırım hızlı davranmışlar önemli değil sadece haberdar etmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Evet aynı anda hazırlamaya başlamışız sanırım hızlı davranmışlar önemli değil sadece haberdar etmek istedim.

Ben silinsin demedim silinebilir dedim.Bana neden kızdınız anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-744329BC8

quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Ben silinsin demedim silinebilir dedim.Bana neden kızdınız anlayamadım.

Alıntıları Göster
    Yok kızmadım. Son simgeyi tryndamere için koydum. Oynamaya başlayacağım artık. Daha anivia var onu da deneyeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben muhafızları açacam lisandra nın ses hosuma gitti daha seytani :D
  • muhteşem olmuş,ashe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Software Developer

muhteşem olmuş,ashe

Ben de sırfashe için seçtim. Aralarında daha önce oynamış olduğum o var. tryndamere ile anivia yıda denemek istiyordum. iyi oldu.
  • Kışın Pençesi Elbette Freljord'un kurtuluşu cesaretten geçer! Tek bir sorun var: o kabileden hiç champion'ım yok
  • Buzcuları seçtim lisandranın sesi çok hoş gerçekten
  • Vatan bir bütündür, bölünemez. Ben eski avatarımla devam edeyim
  • ölümüne AVAROSALILAR

bi bildimiz var ( ama kendimce yani özel )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avarosa tibikisi . Ashe
  • Avarosalılar bu arada site tasarımı harika olmuş.
  • botlara karşı 10 win alınca kalıncı oluyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Vatan bir bütündür, bölünemez. Ben eski avatarımla devam edeyim

benim icon hangisi illuminatili yaptim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bi simgemiz oluyo desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jalikarnas -- 30 Nisan 2013; 23:23:14 >
  • bu ne abi ya :S
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.