Şimdi Ara

FreeSync destekli ilk Nvidia sürücüsü yayınlandı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
9
Favori
14.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K E N

Güncellemeyi yaptınız mı? Nvidia denetim masasında G-SYNC sekmesi gözüküyor mu?

Alıntıları Göster
    Güncellemeyi yaptım ekran kartım gtx 1080, monitörüm dell se2717h ile kullanıyorum.
    gsync butonu görünmüyor. bir hack yönetmi felan olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Güncellemeyi yaptım ekran kartım gtx 1080, monitörüm dell se2717h ile kullanıyorum.
    gsync butonu görünmüyor. bir hack yönetmi felan olması lazım.

Alıntıları Göster
    Sorun hdmi kablodan kaynaklı büyük ihtimalle, monitörün diğer çıkışı ile bağlayın ekran kartını. Bilgisayarı yeniden başlatın.
  • selmand kullanıcısına yanıt
    NVidia sürücüsü şu anda sadece DP üzerinden Adaptive-Sync destekliyor. HDMI üzerinden sync desteği gelecek mi NVidia'nın bir açıklaması olmadı, maalesef belki hiç gelmeyebilir.
  • Alma sakın monitöründe Displayport çıkışı olmalı Freesync kullanabilmen için. Monitörünün resmi web sitesinden firmware güncellemesi yayınlanmışmı bak yeni firmware güncellemesi varsa yine sitedeki yönerge ile monitörünü güncelle. Bu bir çözüm olabilir BELKİ çünkü freesync sadece Displayport ile verilebilen bir özellik. Monitöründe direk DP çıkışı olması gerekir dönüştürücüyle v.s. çözemezsin olayı. Nvidia belki de şimdilik sadece DP üzerinden vermiştir desteği belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeltorm -- 16 Ocak 2019; 23:22:37 >
  • Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Basic 48-60 Hz. Extended 40-60 Hz.

Extended olarak kullanın.
  • MSI OPTIX MPG27CQ 27" monitör almayı planlıyorum. Freesync desteği var. Yeni güncelleme ile G Sync destekleyecek mi? Nerden öğrenebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun hdmi kablodan kaynaklı büyük ihtimalle, monitörün diğer çıkışı ile bağlayın ekran kartını. Bilgisayarı yeniden başlatın.

Alıntıları Göster
    Diğer çıkış vga

• quote:

Alıntıları Göster
    Diğer çıkış vga

• Arkadaşlar bende aoc g2260vwq6 model freesync destekli monitör var yeni driveri yükledim ve gsync menüsü bende aktif oldu. Fakat bu gsync test demo programında gsync aktif olmuyor bende neyi yanlış yapıyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz?
  • WmGMD W kullanıcısına yanıt
    Gamepowerda gsync açılıyorsa süper o zaman. Yakın zamanda alıcam bu monitörü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Arkadaşlar bende aoc g2260vwq6 model freesync destekli monitör var yeni driveri yükledim ve gsync menüsü bende aktif oldu. Fakat bu gsync test demo programında gsync aktif olmuyor bende neyi yanlış yapıyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz?
    Pc'yi yeniden başlat ayrıca Displayport kablosunu çıkart tak bakalım olacak mı?
  • benim aoc da çalışıyor. DP kullanıyorum nvida aktif ettikten sonr apc açıp kapadım. Gayet sorunsuz çalışıyor.
  • Geçen ay monitör alıp Nvidia kart var diye güzel FreeSync monitörleri elemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Ocak 2019; 2:9:12 >
  • Bilgisayarı kapatıp açınca oldu teşekkürler. Böyle basit birşey nasıl aklıma gelmedi hayret.

• ulrawide 1080p 75 hz 1 ms freesynchli AOC, Acer monitor yok piaysada ultrawide geçesim vardı epeydir
  • O modellerin piri LG'dir zaten. Onlardan bakabilirsiniz.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    LG nin gördüğüm modelleri 4-5ms ,60 hz benim bulduklarım. 1ms istyorum ghosting yaşadığım monitörler oldu. 75 hz fena olmuyor az da olsa 60 hz göre farkı var.
  • Tepki süresi için birşey diyemem. Söylediğim ekranlar IPS ve 4ms. Ben LG34UM68 kullandım 2-3 sene önce. UWFHD, 75Hz, IPS,Freesync cihaz. Cihazdan memnun olmadığım etek yönü o ebatta düz ekran kullanmak zor geldi. Ultrawide ekranda kendi adıma iyi bir kavisi olmayan cihaz tercih etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Gamepowerda gsync açılıyorsa süper o zaman. Yakın zamanda alıcam bu monitörü
    Forza bf5 ve pubg de cidden iyi çalışıyor gibi geldi bana hocam . Bf5 multi de arada olan o takılmalar felan hiç birisi yok.

• Aynı durum benim monitörde de var asus vg245 he ekran kartı gtx 1050 ti freesync desteği var monitörün ama HDMI ve VGA var çıkış olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.