Şimdi Ara

Freedos Laptop'a windows kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayardandan az çok anlıyorum ama yeterince bilgim de yok. yakında Asusun Freedos bi laptopunu almayı düşünüyorum, bugün okul çıkışında ilçedeki bir bilgisayarcıya gittim ve yeni alınmış bir bilgisayara windows kurup kuramayacaklarını sordum. Adamlar win11'i 1500TL'ye orijinal win kurabileceklerini söylediler.

microsoftun sitesine girip baktığımda win11'in 6600 TL olduğunu gördüm. Ama pek çok tanidigim insan da cok daha ucuza garanti sekilde bulabilecegimi soylediler. Ben sahsen emin olamadım o yüzden buraya soruyorum; sizce adamlara güvenmeli miyim, verdikleri fiyat iyi mi?

not: diyelimki orijinal win kurmadılar bu ne gibi sorunlara yol açabilir? bilgisayara kayıtlı steam hesabım, mailim vs. tehlikeye girer mi(korkumun sebebi bu)

ilk defa Donanım Haber'de forum açıyorum yanlis yere falan yazdiysam kb.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 150-200tl ye faturalı oem win11 pro satılıyor = format atınca gider. Fatura almıyorsan kuran mekanın korsan lisanslamadığından emin olamazsın. saglamlisans vs sitelerinden faturalı satın al geç. kendin kurarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 20 Mart 2025; 18:13:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SailorTurkey kullanıcısına yanıt
    bi arkadasim da saglamlisans kullanmamı önerdi, tamamen güvenilir olduğuna eminiz herhalde o halde pc'den anlayan bi arkadasima verip ona kurdurturum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SailorTurkey -- 21 Mart 2025; 18:26:25 >
  • BaranDilmaç SFOHH B kullanıcısına yanıt

Evet o sitede iyidir ben 2 adet aldım 

saglamlisans
    Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
    https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-retail-lisans-key-satin-al/
    Cooler Master Case PRO5 /Ryzen7 5700X 3.4 GHZ /NOCTUA NH U 12SE/ ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO/ /Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6700 10 GB /GSKILL FlareX DDR4-3200Mhz C14 32GB (4x8GB) /Samsung 970 PRO 512 M.2 SSD /Samsung 850 PRO 512GB Sata3 SSD /Samsung 320GB 7200RPM 16MB SATA2 HDD)SamsungHD154UI 1.5TB HDD /Seasonic GX Focus Plus 850W 80+ Gold /Viewsonic XG2401 24"1ms 144HZ

SİSTEM 2
    KASA Corsair Carbide Spec-Delta RGB AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz-4.4GHz, 19MB, 65W. ASUS TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II. KINGSTON Beast Black Dual KF432C16BBK2/16TR DDR4-3200Mhz 32GB (4x8GB) C16 (16-18-18) 1.35 V. Samsung 980 NVMe M.2, 500 GB SSD, 3.500 MB/sn Okuma, 3.000 MB/sn Yazma. Seasonic Focus Plus 750W
  • BaranDilmaç SFOHH B kullanıcısına yanıt
    Windowsu video izleyerek kurarsın,
    Key için mesaj at yeter

• FreeDOS almak kazık işi. Bilgisayardan hiç anlamayanların son tercihi.

1 hafta önce FreeDos aldım. W11+ Driverlar+ Lisans hepsi total 20dk sürmüştür. Yeni teknoloji ile bu işler basit artık.

14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Selam, Windows'u kendin kurarsın, aktivasyon için çeşitli yöntemler tavsiye edebilirsin. Şimdiden kolay gelsin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.