Şimdi Ara

Fransa ve Yunanistan'i olası çatışmada alt edebilirmiyiz? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
284
Cevap
0
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Askerlerimize ve komutanlarımıza güveniyorum, alt ederiz veya gereğini yaparlar!

Tabi fetöcü ve hainler varsa içlerinde ozaman birşey diyemem, ayrıca siyasilere ve sivil yöneticilere güvenmiyorum, hata yaparlar, yanlış taktik ve stratejiler yapar , R yaparlar vb..

• öyle bir şey olmaz. 2020 de bu çapta sıcak savaş kimsenin işine gelmez.

ancak hadi fransa ile savaşa girdik diyelim. adamın uçak gemisi var, senin ülkene direkt olarak saldırı yapabilme imkanı var. peki sen fransa ya kendi toprağında saldırı yapabiliyor musun? -sadece imkan karşılaştırması, uçak gemisini gömeriz, batırırız vb. apayrı tartışma konuları-

• Gerçekten bu akdenizdeki entrikaları hiç anlamıyorum. Ama reis bunlarla savaşır bile oy için onu biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sarasen

öyle bir şey olmaz. 2020 de bu çapta sıcak savaş kimsenin işine gelmez.

ancak hadi fransa ile savaşa girdik diyelim. adamın uçak gemisi var, senin ülkene direkt olarak saldırı yapabilme imkanı var. peki sen fransa ya kendi toprağında saldırı yapabiliyor musun? -sadece imkan karşılaştırması, uçak gemisini gömeriz, batırırız vb. apayrı tartışma konuları-

korkmayın bu kadar savaş olmaz

olsada fransa giremez

girsede s400 sistemleri boşa alınmadı ege ve akdenizi uçuşa kapatır

o uçak gemisi açık hedef olur

önceki mesajıma bak

gemi hala nijeryada getirdik diyip yunan medyası halkına yalan atıyor

siz nasıl yiyıorsunuz bunu anlamıyorum

ayrıca fransanın denizde türkiyeyi altetmesi için tüm donanmasını göndermesi gerekir

3-4 korvet 3 fırkateyn bizim uçaklarımıza eğitim gibi bişi olur

hatta karadan altay tanklarımız 90 km bile vurabiliyor bildiğim kadarıyla

yeni geliştirilen füze sistemlerini ihaları ve sihaları saymıyorum

siz türkiyeyi çok mu boş sandınız

ayrıca bizim kıbrısta üssü müz var

en büyük uçak gemisinden daha büyük

• sarasen S kullanıcısına yanıt
    Üslubdan dolayı şikayet ettim. Senin gibi insanlara cevap vermiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandan

Üslubdan dolayı şikayet ettim. Senin gibi insanlara cevap vermiyorum

üsluptan dem vuracaksan önce tanımadığın insanlara korkmak, siz nasıl yiyiyorsunuz, siz Türkiyeyi çok mu boş sandınız -bu arada t büyük orada!!- dememeyi, tartışma adabını öğrenmen gerek.

• Şöyle cevap vereyim:İlk başta öyle gerçek bir savaş olmaz...Ha ne olur kısa süreli çatışma olabilir...Örn;Hindistan-Çin Azerbaycan-Ermenistan misali...

Bu da olursa Yunanistanla olur Fransa ile olmaz...Fransa Yunanistan için Türkiye ile savaşa girmez giremez...

Burda bizim yapmamız gerek diplomatik yolları açık tutarak geri adım atmamak...Eğer şimdi geri adım atarsan daha da Akdeniz'de gemi ile dolaşamazsın...

• Ne kadar absürt yorumlar bunlar hiç mi aoe 2 oynamadinız.Fransızlar en çok atlı basar mızraklı bas kazan.He zorlanıyor musun bas imam ordusunu wololo wololo diye diye fransız ordusunu asimile et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye dünyada en çok ajana sahip ülke. Siyasilerinden, sokakta gördüğünüz kişilere kadar.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/kardak-krizi-sonrasi-12-turk-komandosunu-yunanlilar-mi-sehit-etti-273356.html

Askerlerini, bilim adamlarını koruyamayan ülke.

Olası savaşta en çok kaybı yoksullar verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

kimmiş? rusyaya karşı bir sene önce savaşacak hale gelmişti unuttun herhalde , abd zaten Trump dengesiz çocuğun teki kasımda şutlanacağı ortada , araplar türkiye ile olmak yerine israille birleşiyor , yavru vatanın bile avrupa birliğine girmek için - eurolar için senden uzak

azerbeycan var tabi

:)

Alıntıları Göster

Rusya yanımızda durur.

• Fransızlar Yunanlar için gebermek istemezler :) Ben sanmıyorum yani. Bizim devlet de boş değil herhalde bir şeylerine güveniyor, herkese atar yapmasının bir sebebi vardır illaki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkandan S kullanıcısına yanıt

altay tankımız vuruyo derken ?

ne zaman vurabilir tam olarak bilgin varmı

• yakup13 kullanıcısına yanıt
    Ege kıyılarından yunan adalarını bu toplar vurabilir bunu demek istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • savaşta başarılı olmak için öncelikle güçlü bir ekonomiye ihtiyaç vardır.

dibini bile sıyırdığın hazine ile olası savaş halinde neyle tedarik yapacaksın.

şu anda aç karnımızı zar zor doyuruyoruz. otomotivden gelecek %80 ötv ye muhtaç hale geldik.

• Fransa'nın son 150 yılda kazandığı tek savaş yok sahada... Bizden de çok tokat yediler. Cezzar Ahmet Paşamızı iyi tanırlar :)

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 18 Mart 2021; 14:51:58 >
  • yunanistan başbakanı bugün çin li yetkililer ile görüşmeye başlamış..

• Yunanistani alt ederiz ama Fransa zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NATO’nun Doğu Akdeniz görüşme çağrısına taraflardan gelen yanıtlar

Yunanistan; Türkiye önce tehditleri bıraksın ve Yunan sularından çıksın.

Türkiye; Ülkemiz, adil şartlarda kalıcı çözüm için önkoşulsuz olarak diyaloğa hazır. (alıntı)

!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anlaşmalara aykırı egedeki adaları tüm dünyanın gözü önünde silahlandıran yunanistan (tepki göstermeyen biz, umusamayan hatta gizliden destekleyen iki yüzlü diğer dünya ülkeleri)

Geçmişte karasularını 3 milden 6 mile çıkartan yunanistan (denize döktük yenildiler daha fazla üstüne gitmeyelim diyen alttan alıp ses çıkarmayan ülke Türkiye)

Doğu akdenizde kıyısı olmadığı halde kuzey kıbrıs ile Türkiye arasındaki bölgede hak iddia eden orası benimdir Türkiye oradan çekilsin diye yaygara kopartan yunanistan

Ülkemizin kıta sahanlığı ve adaların kıta sahanlığı üzerinde kendi kafasına göre kendi karasularını arttırmaya çalışıp bu hususta uluslararası hukuk kurallarını ve mahkeme kararlarını hiçe sayan ben mahkemeye gelmem bu mahkemelerin kararlarını tanımam diye diklenen çözüme karşı olan yine yunanistan

Kıbrıs, kardak, geçmişteki sorunlar hep bunlar yüzünden,

ege'de f16 mızı kasıtlı düşüren denizaltımızın üstüne gemi süren karasularımızı ihlal eden yine bunlar, engellemeye kalktığımızda tüm dünyaya tersini aksettiren ihlal eden taciz eden hep Türkiye!

Ege'de Akdeniz'de her zaman her koşulda sürekli ülkemizi taciz eden ortamı geren yine bunlar

karşılığını politik ve askeri gözdağı olarak vermeye kalktığımızda daha çok yaygara kopartıp

lobicilik faaliyetlerini zirveye çıkartıp ülke ülke diplomat gönderip kapı aşındırıp aleyhimize

işler çevirip karar aldırmaya çalışan lobicilikte oldukça başarılı olan yine bunlar

Türkler savaş istiyor,

kanun hukuk tanımıyor,

üstümüze geliyorlar,

amborgo uygulatalım

birleşip savaşalım diğer ülkeleri kendi safına alıp büyük savaş başlatmak isteyenler yine bu köpekler.

Ortamı gerip kaşıyan bunlar ama uluslararası arenada bütün kötü şeyleri yapan olay yaratan gündemde olan sorun olan hep Türkiye!

Bu yunan köpeklerinin yaptığı hiçbir eylem görülmüyor umursanmıyor ulusarası arenada farkında olsalar bile hiçbir kurum kuruluş ülke sesini çıkartmayıp bunların illegal faaliyet hareketlerine göz yummaktalar.

Doğu Akdeniz'de bizimle askeri olarak baş edemeyeceğini anlayan yunanistan,önümüzdeki 5 yıllık süreçte 10 milyar euro hatta daha fazla olabilir hava kuvvetlerini ve donanma gücünü arttırmaya gidiyor.

-

Yaşanan bu gelişmeler karşısında ülkemizin var olan yeni askeri projeleri bir an önce acil şekilde hızlandırıp üretilecek tüm silah teçhizat donanınımın sayısı hızla olması gerekenin kat ve kat üstüne çıkartılmalıdır. Bunun için yeterli maddi imkan yoksa deprem doğal afet korona salgınında olduğu gibi (gerekirse zorunlu) bağış kampanyaları düzenlenmeli , takibi sıkı şekilde yapılmalı buradan gelen maddi kaynak başka yerlerde çarçur edilmemeli doğrudan bu projelere aktarılmalıdır.

Acil surette yeni projelerin tamamlanıp en kısa sürede faal hale getirilmesiyle askeri yapılanmamızda önemli bir yeri olan ege'de yunan tehdidine karşı savunma konumundan bir an önce çıkılarak ; Ege'de yunanı yoketme ezip ele geçirme benimsenmeli

(Ege'de yunanistan tarafından gelecek en ufak bir ihlal eylemde saldırı bile karşılıksız bırakılmamalı gereken cevap bunların anladığı dilden verilmelidir. )

* Akdeniz'de uluslarası hukuk kuralları ve sözleşmeler kapsamında haklı olduğumuz her hususta bunlara aykırı olarak ülkemizi her anlamda tehdit eden tacizlerde bulunan askeri yığınak yapmaya kalkan uçak gemi getiren hele ki kıta sahanlığımıza girmeye kalkan emperyalist güçler ve ülkeler birlikler oluşumlar her kim varsa anında uyarılmalı aksi tutumda derhal yok edilmelidir.

* Karadeniz'de rus ayısını her gerek askeri gerek politik olarak sindirme ininden çıkarmama şeklinde bir an önce üstün konuma geçmeliyiz.

* Doğuda ermenistan ve iranı her konuda arkamızdan işler çeviremeyecek duruma getirmeliyiz.

Bulunduğumuz coğrafya itibarıyla düşmanı bol olan ülkemizin askeri varlığını aynı anda doğu-batı kuzey-güney farketmeksizin dört cephede savaşabilecek durumu getirmek hayati bir önem taşımaktadır.

Not: bu son paragrafta yazıklarım şimdilik hayal olabilir, bugünün gerçekleri ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyDrama -- 4 Eylül 2020; 18:20:22 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.