< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 11 Nisan 2026; 21:58:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
FreeBSD tercih ederim, üstün ZFS dosya sistemi, Kernel artı userland tek ekipten ve elbette ports tree.. FreeBSD'ye alışan bırakamaz, 2007 yazından beri kullanıyorum Pardus'u o zaman cok gereksiz buluyordum Debian olmakla bir sey kaybetmemis < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 12 Nisan 2026; 8:24:2 > |
|
Nvidia yüzünden Linux grlişimde sakat kalmıştı. Şirinlik yapmasına hiç gerek yok en bğyğk açık kaynak düşmanı firma. İşine gelince linux kullanır Android'i tegra destekler ama. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Gerçek pardus 2011 yılında FETÖ cüler tarafından öldürüldü. |
|
Evet, şimdi ise o Pardus'tan bile eser yok şimdi. En azından Fransa gibi Ubuntu tabanlı distro kullanmıyordu Pardus. Başlangıcı Gentoo projesi ardından kendine dair bağımsız distro idi. Şimdi o eski tarihi devam ettiren 1. Solus , ki eopkg olarak ayrıldı PiSi paketlerinden 2. ve sonuncu Pisi Linux kaldı. |
| _____________________________ |
|
Benim forumda yıllar yıllar önce söylediğim şeyleri ülkeler birer ikişer yapmaya başladı...Yıllar önce hem telefon hem bilgisayar için yerli yazılım yapmalı ve önce devlet dairelerinde sonrada komple kullanıma sunmaliyiz, admini ABD&israil olan sistemler hiçbir şekilde güvenli değil der dururduk...Bizimkilerde hala tık yok varsa yoksa dağa taşa efelensinler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yesil1026 -- 13 Nisan 2026; 0:31:59 > |
|
Debian çakması bu dağıtımı neden kullanayım? |
|
Ona bakarsan dağıtımların %95'i başka bir şeyin çakması zaten. İlla Pardus diye bir şey demiyorum. İsterseniz Arch Linux kullanabilirsiniz. Nitekim ben Pardus kurmuş olabilirim ama sanal makinemde de Arch Linux kullanıyorum diğer masaüstü ortamlarını ve Wayland'i denemek için. Dağıtım önemli değil önemli olan Windows'tan uzaklaşmak. |
|
makyaji guzel tema konsol fontlari falan. guveniyorsan debian stable yerine kullanilabilir arabirimi fontlari falan ayarlamakla ugrasmazsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Nisan 2026; 3:3:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|