|
Nasıl ve kim mahrum bıraktı? |
|

|
Nasıl ve kim mahrum bıraktı? |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 11 Nisan 2026; 13:15:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Geçen haftaki denemelerimde microsoft imzalarını biosta yalnışlıkla sildim. windows anakart değişikliği var zannedip lisansımı uçurdu. daha önce de denemelr yaptım ama 3 yada 4 yıl önce idi, o zaman lisans zarar görmemişti. şimdi çok agresifler. etkinleştirme alanından düzeltiliyordu önceden. microsoft solitarie oynarım sık sık, linuxtaki alternatifleri pek hoşuma gitmiyor. ama ileride bir karar vermem gerekecek. merak edenler için imza oluşturma şurada anlatılmış ama pardus'a özellikle ikinci işletim sistemi olarak uymuyor. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 11 Nisan 2026; 17:12:38 > |
|
|
Şu üç firma çok önemli: AMD, Intel ve Nvidia. Windows'taki gibi grafiksel arayüzle çalışan resmi bir sürücü yazılımı yaparlarsa o zaman çok daha büyük geçişler göreceğimizi düşünüyorum. |
|
|
|
|
|