Şimdi Ara

Fransa'dan gelecek yakınımıza telefon getirtmek mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın zamanda yeni bi telefon almayı düşünüyordum çok eski ve bozuk bendeki. 2-3 haftalıgına paris'ten gelicek bi yakınım var bana istediğim bi şey olup olmadıgını sordu.
    daha önce alacagı telefonu yurtdışından alıp türkiyede 100 150 tlye açtıranları duyuyordum nasıl oluyo bu işler? burdan 600 civarına alıcagım bi telefon orda ne kadara geliyor açtırtmasıyla beraber? ayrıca ordan getirtirsem garantiden faydalanamıcam galiba dogru mudur?

kendim bi baktım da burda 500 600 tl arası olan telefonlar orda 180 euro civarında. TL ye çevirince hemen hemen aynı oluyor şaşırdım değmiyor galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 9 Temmuz 2014; 23:44:21 >

• up
  • Valla ben ablama s5 getittiriyorum bayramda gelecek 500 € ya aldım 100 lirada açtırma parası 1500-1550 liraya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açtırtma neydi tam olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

açtırtma neydi tam olarak?

cihazı pasaporta işletmen gerekiyor hocam.
    pasaporta işlettikten sonra cihaz yasal oluyor ama garantisiz
  • Acitrmadan max.1-2 hafta kullanirsin yani mutlaka son 2 hafta da yurt dışına çıkmış biri pasaporta kaydetmeli

• fransadaki fiyatları öğrenmek için önerebileceğiniz site var mı?

kendim bi baktım da burda 500 600 tl arası olan telefonlar orda 180 euro civarında. TL ye çevirince hemen hemen aynı oluyor şaşırdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt
    15days.com kural dışı konu
  • Sadece imei degisir diye biliyorum,imei atmak pahali degil cunku suan kullandigim galaxi wonder Almanyadan geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iyi hesap yapmak lazim almanyada lg g3 550 euro(16gb) tax free si pasaporta isleme vs. 1550-1600 tle arasi bir fiyata denk geliyor. Ulkemizde internet magazalarinda ise 1700 tl civarlarinda. Bana sorarsaniz ulkemizden distributor garantili bir telefon almak daha iyi kafaniz rahat olur.

• bana da öyle geldi meğer daha ucuz olmuyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.