Laptop sistemim imzamda görünüyor. bu sistemle ultra ayarlarda Gölgeler açık veya kapalı olması yada kenar yumuşatma Nvidia'da düşey senk. açık kapalı olması hiç farketmiyor.Bildiğim kapalıyken fps farkının baya farklı olması gerekiyor. Diyeceğim Ultra da da aynı fps Mediumda da aynı fps yi alıyorum.Bunun sebebi nedir acaba? GT750m i7 4200, 16 Ram 1000 GB HDD olan bir pc medium ayarlarda 240 fps alıyorda ben aşşağıdaki konfigurasyonla 80 fps alıyorum??
Bağlantı sorunlarına da gelirsek son günlerde chat e bağlanmıyor durduk yere bağlantı hatası veriyor.. bu herkeste oluyormu yoksa sadece bizim internet bağlantımıza olan özel birşeymi. Cliente girişte bile 3. denememde falan giriyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ezrealcartman
Laptop sistemim imzamda görünüyor. bu sistemle ultra ayarlarda Gölgeler açık veya kapalı olması yada kenar yumuşatma Nvidia'da düşey senk. açık kapalı olması hiç farketmiyor.Bildiğim kapalıyken fps farkının baya farklı olması gerekiyor. Diyeceğim Ultra da da aynı fps Mediumda da aynı fps yi alıyorum.Bunun sebebi nedir acaba? GT750m i7 4200, 16 Ram 1000 GB HDD olan bir pc medium ayarlarda 240 fps alıyorda ben aşşağıdaki konfigurasyonla 80 fps alıyorum??
Bağlantı sorunlarına da gelirsek son günlerde chat e bağlanmıyor durduk yere bağlantı hatası veriyor.. bu herkeste oluyormu yoksa sadece bizim internet bağlantımıza olan özel birşeymi. Cliente girişte bile 3. denememde falan giriyorum.
Bağlantı hatası bizde de oluyor.
laptop sistemin ne kadar iyi olursa olsun masaüstü bilgisayardaki randımanı alamazsın. bu laptopların soğutma sistemleri yüzündendir. laptopunu güç seçeneğini yüksek performansa ayarla lol açıkken görev yöneticisinden yüksek öncelik ataması yap bu şekilde fpsni yükseltebilirsin. oyun içindeki fps seçenekleri içinden de sabit 60 fpsye ayarlamanı tavsiye ederim dikey senkronizasyon kapalı.
2 Gündür saat 20:00 dan sonra client'e girmiyor lan nedir bu
Bi oyun atıp client'i 3 kere açıp kapamam gerekiyor bu aralar. Rank oynamıyorum iyi ki, rank oynasam muhtemelen paso LP kaybederim düşmeler yüzünden.
4.20'den beri çekiyordum bu sıkıntıları, düzelir dedim kâr etmedi.
Bağlanmıyor bende de chate. Hata veriyor sürekli. Hatta şimdi denedim tam 3 kere ve giremedim bile oyuna. Öylece oturum açılıyor yazısı duruyor hiçbir şey de olmuyor. Rito
Aynı bağlantı sorunlarını bende yaşıyorum , doğru düzgün oyun atamıyorum 2debir modeme reset atıyorum
Bende de var bağlantı sorunları ancak sadece client'te var. Oyun içinde herhangi bir sorun yaşamıyorum. Ayrıca bu olaylar her gün 19.30 - 20.00 dan sonra oluyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme