Şimdi Ara

FPS korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben half life gibi fps oyunları oynarken çok adapte oluyorum ve önüme jumpscare misali yaratıklar çıkınca ödüm miksere girmiş gibi oluyor. Ama oyunun keyfini de arkada müzikle falan atlatmaya çalışmayı düşünmüyorum. Bu duyguları atlatmak için oynarken "bu bir oyun, bu canavarlar gerçek değil, gerçekten ölmem" gibi cümleler kullanıyorum ama kendimi avutamıyorum ve kendimi bir anda gordon bey olarak görüyorum. Bu duygular anormal mi yoksa oyunun kendisinin amacı bu mu zaten. Siz tırsıyormusunuz ?

• Özellikle FPS oyunlarında yaşıyorum bunu
  • pubg'de yaşıyorum bunu. biraz farklıymış seninki gerçi. ben mi sesleri ayarlayamadım anlamadım arkadaş, birden sıkıyor birisi zıplıyorum direkt.
  • Bir tavsiye vereyim. Dying Light'ı denemeyin o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerevarine

Bir tavsiye vereyim. Dying Light'ı denemeyin o zaman.

Beni bile gerdi o namusuz rahatsiz edici bi havasi var acik dunya hele o geceleri...
  • Bazı insanlar diğerlerine göre duyguları daha yoğun yaşar. Hikayeye kendini kaptırmak, oynarken bir şeyler hissetmek bence kötü değil tam tersine güzel bir şey. Atmosferi, hikayesi güzel oyunlar oynandığında ortalama bir insana göre çok daha fazla zevk almanı sağlar. Tabi korku oyunlarında biraz ters tepebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.