|
selamlar. geçen hafta ikinci el pc satın aldım : r5 5600 Asus B450M-K II anakart msi rtx3070 suprimx thermaltake 16GB 3200 ram(8x2) james donkey veya adata(tam markasını bilmiyorum) sata ssd 512gb 750w +80 psu(markasını bilmiyorum) şimdi benim sıkıntım biraz farklı, tlou ve expeditions 33 oyunlarını oynadım performansına bakmak için ve 2 oyunda da çok iyi performans alıyorum ultra ayarlarda. lakin iki oyunda da mapte yürürken yeni bir alana, mekana veya farklı buildlerin olduğu bir yere geçtiğimde fps drop giriyor. çok araştırdım hiçbir şey bulamadım. bazı kişiler psu güç kısıyo olabilir dandik bir markaysa yazmış, bazıları anakart yeterli desteği sağlamıyor yazmış, bazıları da ssd sata olduğu için map yüklenmesi gecikiyor sisteminden aşağı da kalıyor ve drop bu yüzden giriyor yazmış, başka bir kesimde thermaltake ram iyi değil ondan olabilir yazmış. normal oyun akışında hiçbir sıkıntım yok fps hep 80-90 ama yeni bir alana yürürken o alana girene kadar 2-3 saniye fps drop yiyorum ve canımı sıkıyor sizce neden olabilir? sistemi yeni aldım heyecanım hevesim kaçtı bilen birisi varsa yardım etsin lütfen. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt