Şimdi Ara

fps drop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. geçen hafta ikinci el pc satın aldım :

r5 5600

Asus B450M-K II anakart

msi rtx3070 suprimx

thermaltake 16GB 3200 ram(8x2)

james donkey veya adata(tam markasını bilmiyorum) sata ssd 512gb

750w +80 psu(markasını bilmiyorum)

şimdi benim sıkıntım biraz farklı, tlou ve expeditions 33 oyunlarını oynadım performansına bakmak için ve 2 oyunda da çok iyi performans alıyorum ultra ayarlarda. lakin iki oyunda da mapte yürürken yeni bir alana, mekana veya farklı buildlerin olduğu bir yere geçtiğimde fps drop giriyor. çok araştırdım hiçbir şey bulamadım. bazı kişiler psu güç kısıyo olabilir dandik bir markaysa yazmış, bazıları anakart yeterli desteği sağlamıyor yazmış, bazıları da ssd sata olduğu için map yüklenmesi gecikiyor sisteminden aşağı da kalıyor ve drop bu yüzden giriyor yazmış, başka bir kesimde thermaltake ram iyi değil ondan olabilir yazmış. normal oyun akışında hiçbir sıkıntım yok fps hep 80-90 ama yeni bir alana yürürken o alana girene kadar 2-3 saniye fps drop yiyorum ve canımı sıkıyor sizce neden olabilir? sistemi yeni aldım heyecanım hevesim kaçtı bilen birisi varsa yardım etsin lütfen.

• nvme ssd gerekli. stutteri tamamen yok etmez ama micro-stutter e dönüştürür. micro stutter da istemiyorsan x3d işlemci alacaksın..

hocam işlemcimin sıcaklığı 60-65 arası oluyor bana da sata ssd yüzünden oluyor gibi geliyor, stutter dediğiniz olayı 3000 okuma hızına sahip bir m2 ssd çözer mi yoksa yüksek okuma yazma hızına sahip olanını mı alayım?

bu ssd işimi görür mü? depolama 500 bana yetiyor

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    WD 500GB BLUE SN5100 NVMe Gen4 M.2 SSD 6600MB Okuma / 5600MB Yazma | ITOPYA
    https://www.itopya.com/wd-500gb-blue-sn5100-nvme-gen4-m2-ssd-6600mb-okuma-5600mb-yazma_u31393

Siizin anakrtınızın depolama özelliği PCI E 3.0. Yani ,yazdığınız SSD ,PCIE. 4.0 olduğu için ,anakrt,o hızları desteklemez .SSD nin hızı düşer. Bu nedenle PCI E 3.0 bi SSD bakının.

12 ay önce açıldı
    BU FPS DROP NEDEN?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.