Şimdi Ara

Fotomaç Diego'yu yerden yere vurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Birdahaki mac oynarsa cok fena isliklanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdan bir arkadaş diego fb ye geldiği zamanda diego kendi mağazalarına gelmiş modem almaya. para miktarını hatirlamiyorum ama diego pahali felan demiş.

Bu konuyu bilen arkadaş lar link versinde elimizde dursun.

• fener medyası şaşırdıkmı Sneijder üstünden bu paralı medya asılsız onlarca yalan haber yapmıştı.
  • fenerbahçe tv nin yapmak istediği ama sözleşmeli futbolcusu olduğu için yapamadığı haberleri yapan gazete. fbtv nin arka bahçesi. bu nasıl gazetecilik lan şu diego olayı bizde olsa "vergi kaçakçısı galatasaray batıyor" diye manşet atardı bu satılmış spor medyası. valla aziz iyi mamalamış bunlarıı

• quote:

Orijinalden alıntı: 28kerem28

Forumdan bir arkadaş diego fb ye geldiği zamanda diego kendi mağazalarına gelmiş modem almaya. para miktarını hatirlamiyorum ama diego pahali felan demiş.

arkadaş seni soruyo
  • quote:

Forumdan bir arkadaş diego fb ye geldiği zamanda diego kendi mağazalarına gelmiş modem almaya. para miktarını hatirlamiyorum ama diego pahali felan demiş.

Bostanci vatana gelmisti modem alacakti yaninda tercumani vardi iste onerdik.biseler almadi en son incanin vardi en ucuz onu onerdik pahali dedi almadi adam 90 yada 119 liraydi tam hatirlamiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alex gibi bir efsaneyi yollayan Aziz Yıldırım ve ekibine Diego gibi profe$yonel futbolcular müstehaktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Bostanci vatana gelmisti modem alacakti yaninda tercumani vardi iste onerdik.biseler almadi en son incanin vardi en ucuz onu onerdik pahali dedi almadi adam 90 yada 119 liraydi tam hatirlamiyorum

Vay anasını bee neyse teşekkür ler

• Yemin ediyorum manyak bunlar.

Ülkede ortalığı karıştıran en büyük düşman medyadır. Allah belanızı versin.

Sanane ya, sanene. Adam parasını alamamış, tff'ye gitme hakkını kullanmış. Bbu fb ile oyuncu arasındaki bir sorun.

Sen haberini ver geç. Hainmiş, alçakmış, sırtından hançerlemiş gibi yorumları sen nasıl yaparsın ya. İnsanların hain yada olmadığını sen mi belirliyorsun? Bırak ona taraftar karar versin. Böyle haber mi olur?

Resmen taraftarı kışkırtıyorlar, oyuncuyu taraftarın önüne atıyorlar.
    Merkezi,yereli, yandaşı, candaşı, sağı solu, bu ülkeyi yerin dibine sokan ve ilerlemesindeki en büyük engel medyadır.

Adamın sözleşmesindeki vaatleri yerine getireceksin. Getirmiyorsan, oyuncu yine sözleşmedeki haklarını kullanır. Mahalle bakkalı mı bu? Sözleşmeye uyacaksın.

Birde medya çalışanları, basın özgürlüğünden, demokrasiden, haktan, hukuktan bahsederler. Haberi yapan adamı tv'ye çıkarın 1 saat, 2 saat bunları konuşur. Ancak Diego sözleşmedeki hakkını kullanınca hain, alçak olarak nitelendirebiliyor. Parayı yatırmayanın hiç suçu yok.

Diego'nun yada herhangi bir yabancı oyuncunun şu haberi okuduğunu düşünsenize.... Medya sana hain diyor. Medyanın kışkırttığı taraftarda stadda hain diye bağıracak.

• Bu ülkede şerefli gazeteci bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor.Spor medyasını aziz yıldırım diğerinide rte almış at koşturuyorlar.Azıcık şerefiniz olsun arkadaş...
  • Haber üslubunda akit havası var inceden. Diego gitmek istediği için bu şikayette bulundu medya da süreci hızlandırıyor sadece.
  • koca bir YuH
  • Hakkını almak ahlaksızlık mı olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Hocam ben bu olayı sen anlattığından beri herkese anlatıyorum

• Yahu söz konusu medya FB'de futbolcu ödemelerinin aylarca geciktirildiğini gizlemeye çalışırken yanlışlıkla itiraf eden zavallılar sürüsü değil mi?
    Aşağıdaki itirafa göre Ribas'taki gecikme sadece bir haftalık değil, çoğu futbolcunun 4 ay parasını alamadığı olmuş:

• Satılmış medya böyle oluyor işte. Canlı kanıtı

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

Yemin ediyorum manyak bunlar.

Ülkede ortalığı karıştıran en büyük düşman medyadır. Allah belanızı versin.

Sanane ya, sanene. Adam parasını alamamış, tff'ye gitme hakkını kullanmış. Bbu fb ile oyuncu arasındaki bir sorun.

Sen haberini ver geç. Hainmiş, alçakmış, sırtından hançerlemiş gibi yorumları sen nasıl yaparsın ya. İnsanların hain yada olmadığını sen mi belirliyorsun? Bırak ona taraftar karar versin. Böyle haber mi olur?

Resmen taraftarı kışkırtıyorlar, oyuncuyu taraftarın önüne atıyorlar.
    Merkezi,yereli, yandaşı, candaşı, sağı solu, bu ülkeyi yerin dibine sokan ve ilerlemesindeki en büyük engel medyadır.

Adamın sözleşmesindeki vaatleri yerine getireceksin. Getirmiyorsan, oyuncu yine sözleşmedeki haklarını kullanır. Mahalle bakkalı mı bu? Sözleşmeye uyacaksın.

Birde medya çalışanları, basın özgürlüğünden, demokrasiden, haktan, hukuktan bahsederler. Haberi yapan adamı tv'ye çıkarın 1 saat, 2 saat bunları konuşur. Ancak Diego sözleşmedeki hakkını kullanınca hain, alçak olarak nitelendirebiliyor. Parayı yatırmayanın hiç suçu yok.

Diego'nun yada herhangi bir yabancı oyuncunun şu haberi okuduğunu düşünsenize.... Medya sana hain diyor. Medyanın kışkırttığı taraftarda stadda hain diye bağıracak.

+1

Adam sözleşmeyle hakkı olan parayı istemiş bir ana avrat sövmedikleri kalmış sanki vatanı satmış Diego. Böyle gazetecilik olmaz. Hayır haklı olsalar bile sen gazetesin ya insanlara nasıl hakaret edersin. Ertesi maç tribünler Emenikeye yaptığını Diegoya yapsa, biri sahaya atlasa adama bir şey yapsa.. Holiganı var delisi var kaç milyon insan okuyor şunu. Bildiğin kışkırtıyorlar.

Zaten yaptıkları diğer haberlerinde hepsi yalan, sallama. Şu gazeteye para kazandıranlar utansın.

Umarım "para için ruhunu satacak karakterdeki", "sinsi" Diego şunlara yüklü bir dava açar. Hatta haberi yapanın 6222'den yargılanması lazım. İşkembeden haber yaparak gazeteciliği kirletiyorlar zaten.

• Geldiğinden beri bu heriften bi halt olmayacağını biliyordum, nitekim olmadı ve olmaz da. Saçma sapan bir transfer.
  • Bu nedir ya. Sen koca gazetesin nasıl böyle bir sayfa yaparsın. Diego para göz olsa bile bu şekilde sayfa yapamazsın. Bence yalanmaya çalışmışlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.