Şimdi Ara

fotoğraf görüntüleyici program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işlevi sadece fotoğraf gösterici olan başka hiçbir ek fonksiyon barındırmayan ve açtığımız fotoğrafın kalitesinin sadece %20sini %25ini gösteren değil, tamamını gösterebilen tavsiye edebileceğiniz bir program var mı acaba? duyduğuma göre windows resim ve faks görüntüleyicisi olsun, picasa olsun bunlar resimleri çamur gibi gösteriyorlarmış. bu konuyla ilgili tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇAĞ -- 4 Eylül 2009; 0:53:32 >

• photoscape kullanabilirsin. bana da burada önerdiler gayet güzel. picasa da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassüyn

photoscape kullanabilirsin. bana da burada önerdiler gayet güzel. picasa da olabilir.

picasa bir fotoğrafı görünteleyebileceğin en kötü yazılımlardan biriymiş hocam :) benim ne yazdığımı tam olarak okumadın sanırım, sadece görüntüleyici olacak, başka ek hiçbir özelliği olmayacak, picasada resmin asıl kalitesinin %20si mi ne gösteriliyormuş, bugün öğrendim bu olayı ben. amacım fotoğrafı açmak diil, amacım fotoğrafı %100 kalitesiyle açmak
  • yukarı
  • ben uzun yıllardır irfanview kullanıyorum. hem ücretsiz hemde zahmetsiz. Bence en güzel fotoğraf gösterim programı. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • irfanview güzel,

önceleri acdsee vardı. yıllar evvel bıraktık, hantal acayip bir şeye dönüşmüştü..

Faststone image viewer kullanıyorum ben. Basit ve ücretsiz.
  • windows resim fax görüntüleyicisinin,fotoğrafın gerçek görüntüsünün %20 sini gösterdiğini nasıl anladınız? aynı fotoğrafı ps de açınca da windowsta açınca da aynı görüyorum ben.ilginç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarayıcı Programı
    12 yıl önce açıldı
    Excel Makro Yazdırma Yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FSviewer ı tavsiye ederim keme biçme renka yarı boyut küçültme hepsini yapabiliyosun hatta
  • irfanwiev denedim bende garip geldi. photoscape öneriyorum.
  • FSviewer
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

windows resim fax görüntüleyicisinin,fotoğrafın gerçek görüntüsünün %20 sini gösterdiğini nasıl anladınız? aynı fotoğrafı ps de açınca da windowsta açınca da aynı görüyorum ben.ilginç.

çünkü ikisi de kötü gösterio :D ps nin asıl amacı fotoğraf göstermek değil fotoğraf işlemek düzenlemektir bu açıdan da ps ve windows resim ve faks görüntüleyicinin hiçbir farkı bulunmamakta. bir de siz jpg olarak kaydedilmiş fotoğraflarınıza bakıyorsunuz sanırım ama ben rawlardan bahsediyorum, jpg olsa dahi kompakt makinelerle çekilen jpglerden bahsetmiyorum, onlarda zaten kalite olmadığı için ciddi bi fark oluşturmayacaktır

• RAW olunca iş değişebilir.bu konuda bilgim yok.ama şu var benim makineyle -a720- çektiğim rawlar, raw editörleriyle açınca bile bana garip görünüyorlar.
  • picasa da yumuşatma var resmi büyütme esnasında gayet akıcı sağlam bir program
    asıl kazmalık windowsun fotoğraf görüntüleyicinde o yumuşatmıyor mesela.
    elindeki fotoğraflar çok büyük boyutlarda ise bilemem irfanview çok ttulmasına rağmen beğenmedim ben.
    benim pcdekiler genelde 1600*1200e kadar ki boyutları kapsıyor.
    sen picasayı kurmadan fikir edinme kur öyle diğerlerine bak.
    quote:

Orijinalden alıntı: persona

picasa bir fotoğrafı görünteleyebileceğin en kötü yazılımlardan biriymiş hocam :) benim ne yazdığımı tam olarak okumadın sanırım, sadece görüntüleyici olacak, başka ek hiçbir özelliği olmayacak, picasada resmin asıl kalitesinin %20si mi ne gösteriliyormuş, bugün öğrendim bu olayı ben. amacım fotoğrafı açmak diil, amacım fotoğrafı %100 kalitesiyle açmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 6 Eylül 2009; 8:54:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.