Şimdi Ara

FOTOGRAF ÇEKİMİ ÖZEL TAKTİKLERİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

S.E K750 KULLANICISIYIM W800 RCB002 YÜKLÜ

ANCAK GECE CEKİMLERİNDE BİR TÜRLÜ İSTENEN SONUCU ELDE EDEMİYORUM COK AŞIRI NOİSE OLUŞUYOR VE GENELDE TATMİN EDİCİ SONUÇLAR ÇIKMIYOR

İSTEDİGİM KONU ŞU

BURADA ÇOK S.E KULLANICISI VAR İÇİNDEN BU CİHAZLA GAYET TATMİN EDİCİ FOTOLAR YAKALAYANLARINIZ VAR

SİZDEN RİCAM

GÜNEŞLİ HAVALARDA

GECE KOŞULLARINDA(SIFIR IŞIKTA)

MACRO DA

KULLANDIGINIZ KAMERA AYARLARINI UYGULADIGINIZ ÇÖZÜMLERİ BİZE ANLATIRMISINIZ

• Eski bir K750i kullanıcısı olarak ve hala da kullanıyorum,

Gündüzleri beyaz dengesi otomatik ve parlaklık 0.0/+0.3/+0.7 olursa iyi olur
    Gece fotoğrafları dış mekanda -1.7/-2.0 olacak
    İç mekanda parlaklık -0.3 olursa iyi olur
    Ve son olarak ortama göre beyaz dengesi kullanmak.
  • İŞTE dh farkı budur.

@Katze
    Uzman Mobil

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

başka fikri olan arkadaş varsa kullandıgı yöntemleri ekleyebilir
  • Telefonu titretme o.focus var ama yinede titretme
    Beyaz dengesini ayarla aç-çek yapma
    Gündüzleri +0.3 yap
    Gece -1... yap
  • @mujim_007

açıklamaların için sanada çok teşekkür ederim bir çok arkadaşa yardımcı olucak benim gibi
  • ya arkadaşlar ben de bir soru soracam. benim çektiğim fotolar pc de normal görünüyor, biara baskı alayım dedim nasıl görünecek diye. renkler normalden daha koyu çıktı. o günden beri soğudum ve nerdeyse hiç foto çekmiyorum. benim merak ettiğim renklerin normalden koyu çıkması normal mi? yoksa baskı makinesinden kaynaklanıyor olabilir mi? bu arada baskıyı aldığım fotocuda kullanılan makine fuji nindi ve fotocu çok övmüştü makinesini. teşekkürler.
  • arkadaşlar o kadar da büyük beklenti içine girmeyin. sonuçta bi cep tel. (her ne kadar cybershot gibi isimler alsada çekilen fotonun kalitesi tartışılır) ben de k790 var, çektiğim fotoları tam boy yaptığımda mübarek noise tarlası(özellikle gece çekimleri) ama bide aynı kareyi foto makinemle (fuji f40) çekiyorum dağlar kadar fark. fazla detay, keskinlik vb. aramiyorsanız yinede telefonla çekilen kareler kabul edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Bir fotoğraf makinesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabiki orası dogru asla bi foto makinasının yerini tutamaz ama idare etsin en azından..

peki arkadaşlar en iyi kamera sürümü hangisidir siz hangisini kullanıyorsunuz???

link verebilirmisiniz
  • Firmware ile fotoğraf kalitesi gözle görülür biçimde artırılabiliyor mu?
  • ana başlıklardan devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.