Eski bir K750i kullanıcısı olarak ve hala da kullanıyorum,
Gündüzleri beyaz dengesi otomatik ve parlaklık 0.0/+0.3/+0.7 olursa iyi olur Gece fotoğrafları dış mekanda -1.7/-2.0 olacak İç mekanda parlaklık -0.3 olursa iyi olur Ve son olarak ortama göre beyaz dengesi kullanmak.
İŞTE dh farkı budur.
@Katze Uzman Mobil
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
başka fikri olan arkadaş varsa kullandıgı yöntemleri ekleyebilir
Telefonu titretme o.focus var ama yinede titretme Beyaz dengesini ayarla aç-çek yapma Gündüzleri +0.3 yap Gece -1... yap
@mujim_007
açıklamaların için sanada çok teşekkür ederim bir çok arkadaşa yardımcı olucak benim gibi
ya arkadaşlar ben de bir soru soracam. benim çektiğim fotolar pc de normal görünüyor, biara baskı alayım dedim nasıl görünecek diye. renkler normalden daha koyu çıktı. o günden beri soğudum ve nerdeyse hiç foto çekmiyorum. benim merak ettiğim renklerin normalden koyu çıkması normal mi? yoksa baskı makinesinden kaynaklanıyor olabilir mi? bu arada baskıyı aldığım fotocuda kullanılan makine fuji nindi ve fotocu çok övmüştü makinesini. teşekkürler.
arkadaşlar o kadar da büyük beklenti içine girmeyin. sonuçta bi cep tel. (her ne kadar cybershot gibi isimler alsada çekilen fotonun kalitesi tartışılır) ben de k790 var, çektiğim fotoları tam boy yaptığımda mübarek noise tarlası(özellikle gece çekimleri) ama bide aynı kareyi foto makinemle (fuji f40) çekiyorum dağlar kadar fark. fazla detay, keskinlik vb. aramiyorsanız yinede telefonla çekilen kareler kabul edilebilir.