Şimdi Ara

Forza Motorsport 5 (ANA KONU - İlk Next-Gen Yarış Simulasyonu!) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.310
Cevap
10
Favori
70.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
    Hocam yeni konunun değil aslında bu konunun dediğiniz gibi sadece Forza 5'i alanlar ve alacaklar için olması gerekiyor bence.Ama işte yurdum insanı..Eğer o GT beğeniyorsa herkese GT yi beğendirmek onun boynunun borcu.

Ama baktığınız zaman GT konusunda bir tane bile Forza oyuncusunun mesajı yok.Konu mis gibi.Dediğiniz gibi sadece oyunu alacaklar ve almak isteyenler yorum yapıyor.

Umarım bir yönetici şuraya gelip bir temizlik yapar.

yok aga ben kafaya koydum, gerekirse ben bir konu açacağım en azından kendimizi bilelim. hem oyunu alan, almış kişilerin birbirleriyle iletişimi kolaylaşır hemde gurup kurar haftalık organizasyonlarla birlikte yarışırız.

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator
    Bakın bu forumda binlerce insan, dünyanın en büyük forumunda oyunları karşılaştırabiliyor, hatta birbirleri ile dalga bile geçebiliyorlar. Ama kimse çıkıp, kimseyi konulardan kovmuyor ve buraya yazmayın demiyor. Niçin bu kadar katı ve hoş görüsüz davranıyoruz birbirimize anlayamıyorum.

maalesef bizim toplumumuzun sorunu bu. neyse en azından biz bari bu forumun burjuva, elit kesim olalım.. bu potansiyeli görüyorum biraz hoşgörü sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Yahu olayı bir kişisele indirgemeyin. Oyun altı üstü. Ayıp oluyor.

@TheStig, @Caner, @Volkan
    Forza'ya benim kadar bağlı kişi azdır. Ama ben de her gelene her yazana cevap vermiyorum değil mi? Cevap verilecek adamlar var, verilmeyecek olanlar var. Sırf kötülemek için gelenler var, oyunu alıp grafiklerine bakıp iki gün sonra kenara atacak tipler var, bunlarla oturup Forza Motorsport 5'i tartışacak değiliz değil mi? Zaten yazdıklarından kimin ne olduğu anlaşılıyor. Biz alıp yıllarca oynayacak insanlar olarak kendi aramızda tartışırız, haberleri konuşuruz. Her gelene cevap verirseniz bu konu çöplüğe döner. Yazar yazar giderler.

valla sonuna kadar katılıyorum kardeşim. buna aslında fark ettimki neden olan bizmişiz. Dediğin gibi her gelene cevap vermemek lazım..

• Bilmukabele arkadaş, zaten aynı şeyleri dile getirmişiz, benim Forza 5'ten tek beklentim, geç çıksaydı ama yeni nesilin bazı nimetlerinden daha fazla faydalansaydı. Ne yapalım yapımcıların tercihi bu yönde olmuş, inşallah güzel olur da bizim de XO almak için bir sebebimiz daha olur. Şimdilik Dead Rising en önemli sebebim, ah bir de şu Halo çıkışı belli olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Bilmukabele arkadaş, zaten aynı şeyleri dile getirmişiz, benim Forza 5'ten tek beklentim, geç çıksaydı ama yeni nesilin bazı nimetlerinden daha fazla faydalansaydı. Ne yapalım yapımcıların tercihi bu yönde olmuş, inşallah güzel olur da bizim de XO almak için bir sebebimiz daha olur. Şimdilik Dead Rising en önemli sebebim, ah bir de şu Halo çıkışı belli olsaydı.

dead risingi bende ilk gördüğümde çok heyecanlanmıştım fakat konu ve senaryosunun olmayışı beni oyundan soğutuyor.. hele birde son zamanlarda çıkmış bir last of us varki amiyane tabirle ortalığın mna koyunca oyun beğenmez oldum..
    neyse başka oyunları kendi konularının altında konuşur tartışırız..
    arkadaşlara saygısızlık etmeyelim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N'DexteR

quote:

Adam forzaya verecegi 150 tl derdinde,ben gidip sadece forza icin xbox one alicam..yagmur gece yarisi yok bilmem ne falan umrumda degil..Ben bu oyunda sadece araba seslerine ve surus fiziginde gercege yakinliga bakarim..Bunlar beni sonuna kadar tatmin ediyor..Millet gelmis yok ben oyuna 60 euro vericem de gece yagmur nasil olmazmis da buraya gelip sacma sapan yorumlar yapiyorlar..Alma dostum o zaman sanki zorla satiyorlar oyunu..
    Bu oyunu turkiye de en iyi oynayan benimdir muhtemelen,Forza 2 den beri araliksiz oynuyorum ve artik gercekten gamepad zevksiz kalmaya basladi..Odam da yer ayarlayabilsem gidip fanatec alicam en az 1000 tl verip,adam buraya gelip hala 60 euro lafi yapiyor..Su bos yorumlardan vazgecin artik da konuyu kirletmeyin

Türkiyede en iyi oynadığını düşünmenin gazıyla sanırım bu atarlanma. Haricinde o 60 euroyu kim veriyorsa, vermeyi düşünüyorsa isteklerini, eleştirilerini belirtmekte serbestdir. Forum ortamının amacıda bu oluyor zaten. Sen memnunsan öyle kalabilirsin. Biz memnun değiliz ve eleştiriyoruz. Bu konudada yapabileceği bir şey olduğunu sanmıyorum. Uzaktan takip ediyordum yazılanları ama böyle iyici şekilde mesajlar yazılacaksa bu tartışmalar daha çok uzar.

En iyi oldugumu dusunmuyorum zaten oyleyim onda bir sikinti yok..Memnun degilsen vermezsin para almazsin zorla satmiyorlar..1 elestirirsin 2 elestirirsin ama burada forzayla ilgili iyi seyler konusulurken surekli gelip gece yarisi yok yagmur yok dersen bu isin .oku cikar..İstek belirtmeninde bi sekli var.Buradan bos bos yazacaginiza gidin forza forumuna yazin bir ise yarasin..Siz gidin once bir SİM oyununun oncelikle iyi olmasi noktalarin surus fizigi olmasi gerektigini kavrayin sonra gelin burada gece yarisini yagmuru soyleyin..Sizle ben ayni kafada degilim dostum ben sizin gibi oyunu sadece oyun oldugu icin oynamiyorum ozellikle forza oynarken cok daha farkli seylere dikkat ediyorum..Fikrlerimiz bir olmayabilir ancak gercekler boyle malesef..Yagmur ve gece yarisi her zaman ikinci plandadir..

Senin için 2 inci plandadır benim için önceliklerden. Turn 10 un tembellik yaptığını söyleyebilmek için fanlığı biraz köşeye bırakman lazım, sen zırh olarak kuşanıp gelmişsin fanlığı. Dolayısıyla sana burda 1 değil 10 neden saysam kafa kapalı olduğu için almayacaksın.

He ister forza forumunda yazarım, ister buraya 10 sayfa daha eleştiri döşerim orası yine benim ve keyfimin bileceği iş.

Ya dostum sen git horizon oyna bak mis gibi goruntuler var gece de gezebiliyorsun senin ne isin forza ile..

@Stig

Csr elite in tipini begenmiyorum ama ozelliklerinin daha iyi oldugunu biliyorum..Hele bir makineyi ve forzayi alalim da direksiyon isine de bakariz biseyler :)

Bir de drift hic oynamam..Online lobby de yarisirim ya da Time attack oynarim.Ozellikle leaderboards da derece yapmak favorim :)

@Addidas

Troll gelmissin yine..En iyi oynadigimi bi tarafimdan uydurmuyorum gir leaderboards derecelerime bak gt: Jetfiree1 .Her pistte denesem top 40 veya top 30 yapacak duzeyde oynuyorum varsa daha iyi biri goster saygi duyarim...
    Burada benim yorumlari alintilayip bos bos yazma da kavga cikmasin.

Horizonun suyunu çıkaralı çok oldu teşekkür ederim. Böyle eleştirilere devam forza 5 e.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hocam konu uzamasın diye akşam editlerim dediğim mesajı editlememeye karar verdim ama uzatmamak mümkün değil.Gerçekten çok farklı oyunlardan bahsediyorsunuz gibi.Bende yıllardır GT oynuyorum.Ve Forza'yı GT den daha çok sevmiyorum.Benim gözümde her zaman eşitlerdir.Ama dediğinizin tam aksine GT de tüm asistler kapalıyken bile spin atıp yoldan çıkmak o kadar zor ki.Forza'da bump kullanmaya bile gerek yok TCS kapattığınız anda clean tur atabileceğiniz araç sayısı yarıyı buluyor neredeyse.

GT de 200km hızla araç kaymaya başladığında çok rahat bir şekilde toplayabiliyorum.Forza'da işiniz tamamen Allah'a kalmış.

Kolayca toplarsın çünkü yarış yumuşak lastik takmışsın, F458 i orijinal lastiği olan spor sert lastikle yardımlar kapalı kaymaya başlarsan tolayamazsın, yüksek hızlarda hiçbir arabayı toplayamazsın, aksini iddia eden varsa online odada görüşelim bakalım nasıl topluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

Sevgili kardeşim benimde niyetim sadece oyunun iyi/kötü yönlerini konuşmak ve olan-olmayan yönlerini eleştirip dile getirmek.

Fakat amacı senin benim gibi olmayıp kötü niyetle sırf eleştireyim yada çamur atayım derdinde olanlara iyi niyetle inatla bişeyleri izah etme derdinde olmam.
    Bu göze batmış olabilir fakat sende farkındasındır ki (üst mesajlarda) isim veya parmakla göstermeye gerek yok ki, kimlerin ne yazdığı söylediği var ve niyetlerinin iyi olmadığını fark etmek insan psikolojisinden anlamayı gerektirmiyor. Niyeysede bu tartışmanın içinde sen ve ben kaldık, neyse

Konudan uzak olanları bir tarafa bırakıp yazdığın güzel mesaja dönecek olursam.

- Evet konsolların bu en büyük 2 oyunun kıyaslanması kadar doğal bişey yok. Elbette herkes kendi fikirlerini beyan edip görüşlerini söyleme hakkına sahip. Fakat 2 oyunu oynamamış, deneyim etmemiş kişilerin ordan burdan okuduğu, gördüğü veya izlediği şeylerle fikir sahibi olup burda eleştirmesine ben sitem ediyorum.
    Ben burdaki hiçbir mesajımda GT'yi eleştirmek olsun diye eleştirmedim, hatta gidipte GT'nin konusunda-forumunda Forza'yı övüp GT'yi yerden yere vurmadım..
    Hatta kimileri farkında değil belki ama GT'nun Forza'dan iyi olan yanlarını bile övdüm..
    Dikkat etmeyenler algıda seçicilik gösterip, kendi işine gelen şeyleri içerisinden cımbızla alıp başka bir yerden vurmaya çalıştı..(sözüm meclisten dışarı)
    Siz bu noktayı atlamış ve benim insanları suçladığımı düşündüğünüz için belirteyim dedim. Neyse kaldığım yerden devam edecek olursam...
    Bende senin gibi GT'yi uzun zamandır oynuyorum. Hatta 1999 yılında PS aldığım zaman aldığım 3 oyundan biridir kendisi. Tekken, Fifa 2000 ve Gran Turismo
    Uzun yıllar boyu GT ile büyümüş ve oynamış biriyim. Taki pc'de sim-racing olayına kapılana kadar.
    Ps3 aldığım zaman bile ilk yaptığım şey gidip g25 ve prologue almak oldu. GT5 çıkana kadar oynadığım saatler binlerce saatdir. Ne zaman yeğenimin İngiltere'den yaz tatilinde bana gelmesiyle Forza ile tanıştım o günden beridirde GT'nin dışında Forza'yıda sevmeye başladım.
    Forza ile tanışmamın akabinde ps3 ve g25 setimi satıp, bu sefer koşa koşa Forza ve madcatz daha sonrada csr direksiyon aldım. Geçen 3-5 ay öncesine kadar da yine gidip slim bir 500gb'lık ps3 aldım ve yanına thrustmaster t500rs'i yapıştırdım. Tek nedenim GT6 oynamak. Sabırsızlıkla GT6'nın ve Forza 5'in çıkmasını bekliyorum.

- Geldik yine meşhur gece/gündüz ve hava şartlarına Ben kendi adıma söylemem ve tekrar etmem gerekirse. Hava şartları ASLA olmasın demedim. Hatta üstüne basa basa keşke olsaydı dedim. Fakat olmadı napalım, sağlık olsun diğer oyuna kısmetmiş diye kendimi avuttum. Bir sim sever olarak oyundaki çeşitlilik en çok beni sevindirir.
    Fakat bazı arkadaşlara da aynı seninde dediğin gibi, ıslak zeminin ayrı bir fizik gerektirdiğini ve Turn10 buna gereken özeni göstermediğini dile getirdim. Fakat şöylede düşünmek gerekir diyede söyledim, adamlar belki kısıtlı zamanda uğraşamadılar, çünkü bunu geliştirmek, yaratmak ayrı bir deneyim ve beceri gerektirir. Buda maaliyeti ve süreci uzatır büyütür. Yada yapmışlardır fakat yeni oyunda geliştirebilecek bişey göstermek istedikleri için 6. oyuna sakladılar, kim bilir ne düşündüklerini.. Ben sadece fikir yürüttüm ve böylede düşünülmesi gerektiğini hatırlattım!
    Fakat şimdi olmadı oyunda gece yok yağmur yok diyede yerden yere vurmak hata olur. Elbette olmaması ona eksi bir puan olarak geri dönecektir, olsaydı artı kazandırıcaktı ama napalım. Madem olmayacağı açıklandı, söylendi sayfalarca bunu tartışmanın gereği olmadığını söylüyorum.
    Akıl sağlığı yerinde olan kimseninde ıslak zeminin sürüşü etkilemez dediğini sanmam. Söyleyen olmuşsada allah akıl fikir versin ne diyeyim.

-Yolların gerçeğe göre modellenmesi konusu zaten bir sim oyunu için en önemli en can alıcı noktadır. Benimde üzerinden durulması gerektiğini dile getirdiğim şeyde bu zaten. Çünkü sonuçta bu arabalar havada gitmeyecek. Bump diye tabir edilen şey ise FORZA 5 için şu aşamada konuşamam fakat Forza 4'te çok çok iyi değildi. Hissediliyordu ancak asla bana yeterli gelmemiştir. Nedeni benim pc'de daha üst seviyelerde sim-racing oyunları oynamamda olabilir.
    GT5 ile Forza 4'ü kıyaslayacak olursak Bump'lar Forza 4'te iyiydi. Fakat Forza 4'teki arabaların fizikleride GT5'e göre daha kötüydü. Zaten 2 oyununda kendine göre artı ve eksileri vardı. GT5'in en kötü noktası Araba simi olan bir oyunda konu arabalarsa seslerinin araç sesinden başka herşeye benzemesiydi. Ve özelleştirmelerin, performans setuplarının sadece mekanik kısımlarla indirgenmesiydi. Fakat Forza bu konu üzerinden bence GT'den çok daha ileri bir seviyede. Neyse onu başka bir konu altında veya mesajda daha derin konuşur, tartışırız.

- Direksiyon konusu zaten GT'nin Forza'dan çok daha kaliteli iş ve oynanabilirlik sunmasına bununda satışlara yansımasına sebep oldu. Şu aşamada bile Xbox One için çıkacak olan direksiyon sayısı sadece 1 ve oda Hardcore sim-racing oyuncular için alınabilecek bir ürün değil. Hem fiyatı 400 eurodan başlıyor hemde glajsız vede manuel vites özelliği yok. Kim ne yapsın?
    Fakat Gran Turismo'nun araç fiziği dışında benim en üst noktada diyebileceğim konu ise ForceFeedback özelliğidir. G25,27,Logitech DFGT ve en son T500rs ile oynadıktan sonra Forza 4'ün yetersiz olduğunu bir kez daha anladım.
    En çok Forza'da olmasını dilediğim şey GT'deki gibi başarılı bir FF..

Forza belli bir çizgide ilerleyen ve maalesef seninde belirttiğin gibi belli bir satış amacına ulaşabilmek için, zamanında darlığı yüzünden çok çok yeniliklerle gelmiyor.
    keşke her 2 senede bir çıkma politikasını bırakıp her oyunda gerçekten hardcore ve diğer oyuncuları tatmin edebilecek özelliklerle yenilikte özelliklerle gelseler.
    bunu bende isterim. fakat sonuçta işin ucunda maddiyat olunca bazı şeylerde onları düşünülerek yapılıyor.

Daha öncede belirttiğim gibi ben Xbox One değil Forza alıyorum. Yani Forza için aslında bu konsolu alacam. Çünkü zaten PS3'üm var ve yeni nesilde GT6 olmaması aslında Sony'nin bizlere yaptığı bir iyilik. Her nekadar bende Neden ps4'e bir GT6 gelmedi diye eleştirip kızsamda.

Uzun veya kısa yazmışsın farketmez, zevkle okudum.. keşke daha önce böyle düşündüğünü belirtseydin de gereksiz polemiğe girmeseydik. olsun senin gibi birine tanıdığıma sevindim. İnşallah oyun çıktığı zamanda birlikte güzel bir rekabet içinde oynarız.
    Bitirmeden önce son olarak belirtmek isterim kimseye asla hakaret etmedim, eğer ki istemedende olsa bir kusurumuz olmuş, kalp kırmışsak kusura bakılmasın..

Bu yazdıklarına katılıyorum çünkü önceki sayfada yazdıklarından daha tutarlı olmuş, GT6 aldığında online yarışırız yanlız benim oda ayarlarım en zor seviyededir, öyle normal arabaya yarış yumuşak lastik taktırmam

• arda_tirmas kullanıcısına yanıt
    Valla hiç farketmez hacı.. hatta lastiklerin normal olması daha iyi.. çünkü diğerleri gerçekçiliğini kaybettiriyor bana göre..
    o zaman 6 aralıkta görüşmek üzere.. @arda_tirmas

ha bu arada tutarlı derken? hangi mesajımda farklı birşey yazdığımı gördün ben hep aynı şeyleri söyledim/söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 29 Eylül 2013; 21:02:34 >

• hade size yine güzel videolarla geldim iyisiniz bu sefer sadece gözünüz değil ekranlarınızsa şenlensin.. oyunun gerçek ve kendi gözünüzle ekranınızda nasıl görüneceğini merak ediyorsanız iyi seyirler.. 2k monitor desteğiniz varsa ve ekran karınız kaldırıyorsa 2k da izleyebilirsiniz..

edit: benim emektar laptopta bile gözüküyor ama upscale ettiği için 60fps değilde 30 fps gibi görüyorum. İpad Mini'den 720p'de izlerken daha da güzel gözüktü gözüme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 29 Eylül 2013; 23:27:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

hade size yine güzel videolarla geldim iyisiniz bu sefer sadece gözünüz değil ekranlarınızsa şenlensin.. oyunun gerçek ve kendi gözünüzle ekranınızda nasıl görüneceğini merak ediyorsanız iyi seyirler.. 2k monitor desteğiniz varsa ve ekran karınız kaldırıyorsa 2k da izleyebilirsiniz..

edit: benim emektar laptopta bile gözüküyor ama upscale ettiği için 60fps değilde 30 fps gibi görüyorum. İpad Mini'den 720p'de izlerken daha da güzel gözüktü gözüme

yemede yanında yat

• http://www.youtube.com/watch?v=mPAQa6Scbdc

• Forza'yla alakası yok ama yeni Mercedes reklamını kaçırmanızı istemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Forza'yla alakası yok ama yeni Mercedes reklamını kaçırmanızı istemedim.

Enteresan bir reklam olmuş, eğlenceli ama tam olarak gerçeği yansıtıyor. Mercedes bir başka.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

quote:

Hocam konu uzamasın diye akşam editlerim dediğim mesajı editlememeye karar verdim ama uzatmamak mümkün değil.Gerçekten çok farklı oyunlardan bahsediyorsunuz gibi.Bende yıllardır GT oynuyorum.Ve Forza'yı GT den daha çok sevmiyorum.Benim gözümde her zaman eşitlerdir.Ama dediğinizin tam aksine GT de tüm asistler kapalıyken bile spin atıp yoldan çıkmak o kadar zor ki.Forza'da bump kullanmaya bile gerek yok TCS kapattığınız anda clean tur atabileceğiniz araç sayısı yarıyı buluyor neredeyse.

GT de 200km hızla araç kaymaya başladığında çok rahat bir şekilde toplayabiliyorum.Forza'da işiniz tamamen Allah'a kalmış.

Kolayca toplarsın çünkü yarış yumuşak lastik takmışsın, F458 i orijinal lastiği olan spor sert lastikle yardımlar kapalı kaymaya başlarsan tolayamazsın, yüksek hızlarda hiçbir arabayı toplayamazsın, aksini iddia eden varsa online odada görüşelim bakalım nasıl topluyorsunuz

Sen muhatabım değilsin qnq.

Burası herkese açık forum olduğuna göre kimse kimseyle muhatap değil, yazdığıma cevap veremiyorsan verecek cevabın yok demektir, ben burada herkese mesaj atarım ama oyunu herkesle oynamam, oynadığım kişinin GTR record trophy' sini alacak kadar iyi olması gerekiyor, yani ring' de GTR ile spor sert lastik takıp yardımlar kapalı şekilde 7,29 yapınca verilen trophy, bunu GT5 oynayanların %1' i alabilmiş, bilmem anlatabildimmi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen muhatabım değilsin qnq.

Burası herkese açık forum olduğuna göre kimse kimseyle muhatap değil, yazdığıma cevap veremiyorsan verecek cevabın yok demektir, ben burada herkese mesaj atarım ama oyunu herkesle oynamam, oynadığım kişinin GTR record trophy' sini alacak kadar iyi olması gerekiyor, yani ring' de GTR ile spor sert lastik takıp yardımlar kapalı şekilde 7,29 yapınca verilen trophy, bunu GT5 oynayanların %1' i alabilmiş, bilmem anlatabildimmi

Yazdigina vetecek pek ala cevabim var ama ben de Forza da dunya siralamasinda her pistte ilk 100,150 ye giremeyenlere laf anlatmaya calismiyorum.Bilmem anlatabildim mi.Bu arada forza da top 500 %1 e dahil oluyor nerdeyse her pistte.Bilmem onu da anlayabildin mi.

• quote:

Yazdigina vetecek pek ala cevabim var ama ben de Forza da dunya siralamasinda her pistte ilk 100,150 ye giremeyenlere laf anlatmaya calismiyorum.Bilmem anlatabildim mi.Bu arada forza da top 500 %1 e dahil oluyor nerdeyse her pistte.Bilmem onu da anlayabildin mi.

Bu durumda bu forumda kimseye mesaj yazmaman gerekiyor, buradaki herkes ilk 100 de olmadığına göre, forzada yaptıkların beni ilgilendirmiyor, GT5 ile ilgili yorum yaptığın için yazdım, GTR trophy' i almış olup olmaman durumu açıklar zaten
  • quote:

quote:

Bu durumda bu forumda kimseye mesaj yazmaman gerekiyor, buradaki herkes ilk 100 de olmadığına göre, forzada yaptıkların beni ilgilendirmiyor, GT5 ile ilgili yorum yaptığın için yazdım, GTR trophy' i almış olup olmaman durumu açıklar zaten

Forza'da yaptıklarımı işi saçma sapan gövde gösterisine getirdiğinde,zararlı çıkanın sen olacağını belli etmek için söyledim.Gelip alakası bile olmayan durumda 'şunlu şunla oynamam,şu trophyi aldım' diye kimseyi ilgilendirmeyen bilgiler paylaşıp sonra 'yaptıkların beni ilgilendirmez' şeklinde mesaj yazmanın hiçbir mantığı yok.

Lütfen bu aramızdaki son diyalog olsun.

• Diyalog olsun diye yazmıyorum, senin yazdığın yanlış bilgiyi düzeltiyorum, yumuşak lastikle yüksek hızda belki toparlarsın ama spor sert lastikle toparlayamazsın diyorum, arabaları kendi lastiğiyle sürmediğin belli oldu yazdıklarından, GTR trophy örneğini kendimi övmek için vermedim, spor sert lastikle sürmenin ne kadar zor olduğunu belirtmek için verdim, mesajıma karşılık spor sert lastikle de toparlıyorum yazabilirdin ama yazmadın, sanırım sıkıştığın için muhatap olmuyorum yazdın çünkü normal şartlarda yüksek hızda kaymayı toparlamak imkansızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

http://www.youtube.com/watch?v=mPAQa6Scbdc

Hüsnü olmamış..Tıpkısının aynısı.Bence psp gt daha iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.