Şimdi Ara

Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
17
Favori
8.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar normal bir oyuncu için standart yeter mi Yoksa en üst paketi mi almak daha mantıklı olur sürekli aynı oyunu oynayan biri değilim arada kafa dağıtmak için girmeye niyetim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • okan855 kullanıcısına yanıt

Bu oyun beni zerre heyecanlandırmıyor geçen Xbox konusuna da yazdım. Forza Horizon serisi iyice Ubisoft'un Assasins Creed'ine bağladı. Forza Horizon 2-3-4-5 şimdide FH6 her oyunda yer alan festival teması bayatladı, eskidi artık. Yine aynı b.kun laciverti apaçık. 2014 de x360'a çıkmış FH 2'ye bakın menü tasarımından sürüş dinamiklerine temasına kadar her şey devam oyunları ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 24 Ocak 2026; 13:46:29 >

Orijinalden alıntı: Heather Mason

Premium sürümünü aldım. Yıllardır Japonya temalı yarış oyunu istiyordum. Kavuşmaya az kaldı.
    Fiyat artışını yeni gördüm. İyi ki almışım, şaşırmadım çünkü baya ucuz gelmişti. Benim gibi elini çabuk tutup alan arkadaşlara hayırlı olsun. Şimdiden keyifli oyunlar herkese.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: MisterX06

Bu oyun beni zerre heyecanlandırmıyor geçen Xbox konusuna da yazdım. Forza Horizon serisi iyice Ubisoft'un Assasins Creed'ine bağladı. Forza Horizon 2-3-4-5 şimdide FH6 her oyunda yer alan festival teması bayatladı, eskidi artık. Yine aynı b.kun laciverti apaçık. 2014 de x360'a çıkmış FH 2'ye bakın menü tasarımından sürüş dinamiklerine temasına kadar her şey devam oyunları ile aynı.

Bu sefer mevzuya turist olarak giriyoruz festivalin yıldızı değiliz. Haritada verticality var en büyük eksiklerden biri eski oyunlarda üstüne birde japonya haritasına gösterilen özen en azından tdu nun Hong Kong haritasına gösterdiği kadar olursa hız hissindeki eksikliği görmezden gelebilirim diyorum kendimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 24 Ocak 2026; 14:7:35 >

Hocam söylemek zor açıkçası çünkü güzel içerikler getiriyorlar bence. İsterseniz Forza 5'in ekstra içeriklerine göz atıp fikir sahibi olabilirsiniz. Farklı içeriklerle beraber benzer şeyleri de getiriyorlardı yanlış değilsem. Ben açıkçası alsam standart'a yönelerim. Akabinde gelen içeriğe göre indirimle birlikte istediğimi alırım.

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • Heather Mason kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam iyi yapmışsın o gün de yazdık zaten. Böyle durumlarda artık kaçırılmaması gereken bir fırsat olduğunu da anlamalı oyuncu adam 🙂

Bence premium mantıklı :) Fh5'te 902 tane araç var mesela, bunların hepsine erişemezsiniz.

Serinin en zayıf oyunu TDU Solar Crown bile, render motoru ve performans ile ilgili ciddi problemler olmasaydı MMO tarzı bir oynanış yapısı ve bire bir ölçekte tasarlanmış map ile Forza Horizon'ı geride bırakabilecek potansiyele sahipti bence.

TDU SC'de sonradan oyuna eklenen İbiza adası bile şahanedir.

FH6' ise malum 33 dolar gibi çok uygun bir fiyatla ön siparişe açılmıştı ama elim gitmedi satın almaya, tamam Japonya'da sakura ağaçları eşliğinde fuji dağı eteklerinde görsel olarak etkileyici bir atmosfer sunacaklardır eminim ki ama yok abi oynanış, tema temelde 2014'den bu yana neredeyse birebir aynı doydum artık yeter, bu seriye yenilikler, radikal değişiklikler lazım.

• @007emin ve @Rapresyonik değerli arkadaşlar çok teşekkür ediyorum bana yardımcı olmaya çalıştığınız için gerçi ucu açık bir soru sizde haklısınız almışken en üst seviyeyi almak da mantıklı olur bir bakayım duruma göre hareket edeyim o zaman gerçi ben standart bir adamım ya benim oynayacağım arabaların Toplamı iki elin parmağını geçmez

konudan bağımsız bilgisayar tarafında epic storeye de gelecek mi acaba oyun şu anda sadece Microsoft’un kendi mağazasında ve steamda var sanırım

( Şimdi şöyle bir baktım da standart benim için iyidir ya

skyline gtr 34 / 35 ve Subaru brz olsun yeter )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 24 Ocak 2026; 15:37:3 >

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Önceki oyunlar gelmiş gözükmüyor. Bu yüzden bir değişiklik olmaz ise geleceğini pek sanmıyorum

Harddisk : Seagate Barracuda 2TB
    SSD : GIGABYTE 2.5" 240GB SATA3 SSD SSD : Samsung 980 SAPSI 1 TB
    Sıvı Soğutucu : NZXT X63 Kasa : NZXT S340
    PSU : Corsair RM850 850W 80+Gold İşletim Sistemi : Windows 11
  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt

Haklısınız sağlık olsun ben ilk fırsatta standart versiyonunun siparişini vereyim eğer o gün hala yaşıyor olursak oynarız bizde ☺️

şimdiden de herkese keyifli oyunlar

FİFA PC origin id
    SchizophreneTURK
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Forza Horizon zam yedi. Dün akşamdan beri en az 10 defa FIRSAT diye söyledim. Bazıları yok ne fırsatı dese de, bazılarına ben sebep oldum ben aldırmış oldum. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Belliydi böyle olacağı. Senelerle sabit tecrübe

mesajının bir önceki sayfasında benim torkema ile steam mena fiyatlandırma muhabbetim olmasaydı hepiniz uyuyordunuz kusura bakma da krediyi sana yedirmeyecem.

https://ibb.co/JFcsQyQL
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt
    Sen fiyattan bahsetmemişsin bile. 90 dolar dedik 84 yaptılar

Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    | XFX AMD RX 6900 XT SWFT | AMD Ryzen 5 5600 | XPG Spectrix D41 RGB 16x2 32 GB DDR4 3600 Mhz RAM |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Kingston A2000 1 TB m2 nvme SSD | MSI B450 Tomahawk Max | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #TürkçeMotoGamesTVyoutube
    http://www.facebook.com/motogamestv http://twitter.com/MotoGamesTV http://www.twitch.tv/motogamestv https://speed-zone.pl/ http://www.thrustmaster.com/ http://www.wheelstandpro.com MotoGamesTV #ForzaHorizon5 #ForzaHorizon6
    https://www.youtube.com/watch?si=FJMaw3FUqA7BGtdy&v=Av9mq6HK15k&feature=youtu.be

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt

FH 3 ve 4'ü full oynadım. Çok keyif aldım. Ama elim 5'e gitmedi.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Rampage kullanıcısına yanıt

Robot ayağı değil mi? Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe 

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe

Yalnız bu toyota tüm kapak arabaları arasında en çok ilgimi çeken oldu bir an önce sürmek istiyorum.Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe 

• Source kullanıcısına yanıt
    5te trenle, uçakla yarisiyorduk. Bence yine öyle bir şey gelecek.

Japonların robot hastalığını hepimiz biliyoruz şehirde robot heykelleri falan olabilir mi yada tuzak gibi? Forza Horizon 6 | 19 Mayıs 2026 | PC ANA KONU #Türkçe 

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.