< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Forza Horizon 6 | Detaylar Oynanış Dünyası ve Hikâye Forza Horizon 6, Japonya’nın sıkıştırılmış ama son derece detaylı bir yeniden yaratımında geçiyor. Dağ manzaralarından kırsal bölgelere, Tokyo gibi neon ışıklı dev şehirlere kadar çok çeşitli ortamlar sunuluyor. Oyuncular, Horizon Festivali’ne katılmak için arkadaşları Jordy ve Mei ile Japonya’ya gelen bir turist olarak oyuna başlıyor. Hikâye, keşif duygusu ve hayallerin peşinden gitme teması üzerine kurulmuş. İlerleme Sistemleri Koleksiyon Günlüğü (Collection Journal) Japonya’daki damga koleksiyonlarından ilham alan bu sistemde; ilgi noktalarından hatıralar topluyor, önemli yapıları fotoğraflıyor ve duvar resimleri biriktirerek seviye atlıyor, Festival ilerlemesini açıyorsunuz. Bileklik Sistemi (Wristband System) Önceki oyunlardan geri dönüyor, ancak bu kez keşif odaklı hedeflerle daha da geliştirilmiş. Kredi Ekonomisi Yarışlardan, teslimat görevlerinden (örneğin tofu taşımacılığı) ve çeşitli aktivitelerden kredi kazanarak mülkleri yenileyebiliyorsunuz. Yeni Özellikler The Estate (Mülk Sistemi) Oyuncular, Japonya’daki terk edilmiş kırsal evlerden (Akiya) ilham alan bir araziyi satın alıyor, yeniliyor ve genişletiyor. Burası kişisel merkeziniz oluyor. Harcamalar silme durumunda tamamen iade ediliyor. Araç Buluşmaları (Car Meets) Horizon Festivali, Alpler’deki Okuibuki ve Daikoku PA gibi kalıcı sosyal alanlar bulunuyor. Burada araç sergileyebilir, kaplamalar indirebilir ve diğer oyunculardan araç satın alabilirsiniz. Oyuncu Evleri Toplam 8 açılabilir ev, hızlı seyahat noktası, garaj ve dekorasyon alanı olarak kullanılabiliyor. Açık Dünya ve Oynanış Önceki oyunlara göre 5 kat daha büyük ve yoğun şehir alanları Dikey tasarım, kestirme yollar ve yüksek hızlı sürüşe uygun yapı Eğlence odaklı, cezasız sürüş (örneğin uçurumdan atlamak mümkün) Shinkansen trenlerine karşı yarışlar, Alpler’de off-road etkinlikleri ve kültürel aktiviteler Çıkışta yaklaşık 550 araç Kapak araçları arasında 2025 Toyota GR GT Prototype ve 2025 Toyota Land Cruiser yer alıyor Çok Oyunculu ve Sosyal Özellikler Araç buluşmalarında 8 oyuncuya kadar kesintisiz katılım Tasarım paylaşımı, araç takası ve Japon otomobil kültürüne odaklı topluluk yapısı Çıkış Bilgileri 19 Mayıs 2026 – Xbox Series X|S ve PC (Xbox / PC / Steam) Xbox Cloud Gaming desteği Game Pass Ultimate’te ilk günden erişim PlayStation 5 sürümü 2026’nın ilerleyen dönemlerinde Xbox Play Anywhere desteği Premium Edition Erken Erişim: 15 Mayıs 2026 Ön siparişler şu anda açık |
Steam'de gösteriyor Türkçe altyazı |
|
![]() Ain't about money. For Yakuza, it's all about power. Those that lose power have to give way to those that have it | 真島 吾朗
|
|
Msi Z490 UNIFY®MSİ Suprim X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 32GB(2x16) DDR4 3600MHz®Castle 360RGB V2®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core X71®CORSAIR K70RGB MK.2
|
|
Sağ dibe saklanmış hocam göremedim bir an körlük benim hatam :) Teşekkürler bilgilendirme için. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Fiyat artarsa diye aldım ama grafikler 5 ile aynı gözüküyor hatta 5 te zamanında eleştirilen çizim mesafeside aynı yeşillik yüklenmesi bariz gözüküyor 1:58:45 de tünelden çıkar çıkmaz. https://www.youtube.com/live/A42a6CiB7hg?si=Jol02UIyMlv_LtQv&t=7125 ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 23 Ocak 2026; 0:9:45 > |
|
Fiyat değişir diye pre aldım bu aralar direksiyon setini tekrar da kurmak geliyordu içimden durduk yere masraf çıktı.En son 3 yıl önce g29 alıp 1 hafta anca kullanıp satmıştım şimdi tekrar g29 almak saçma olur var mı şu seti alın ben memnunum diyen ? |
|
AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
|
|
Premim Edition ön sipariş verilmiştir.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 23 Ocak 2026; 2:47:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 23 Ocak 2026; 3:9:15 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |