Şimdi Ara

Forza Horizon 6 için 9 dakikalık yeni oynanış videosu paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Forza Horizon 6 için 9 dakikalık yeni oynanış videosu paylaşıldı
    Playground Games geliştirilen ve Xbox tarafından yayınlanacak olan Forza Horizon 6 için oyun dünyasını gösteren yeni bir oynanış videosu paylaşıldı. 9 dakikalık video, Japonya temalı haritanın farklı bölgelerini ve sürüş deneyimini daha yakından görme fırsatı sunuyor.

Görüntülerde oyuncular, haritanın güneyinden başlayarak farklı biyomların bulunduğu geniş bir rotada ilerliyor. Yolculuk sırasında kırsal alanlardan şehir çevresine geçiş yapılırken, özellikle Tokyo çevresindeki bölgeleri de görüyoruz. Ayrıca harita, farklı iklim ve çevre türlerini doğal geçişlerle bir araya getiriyor.

Paylaşılan oynanış videosunda trafikteki araç yoğunluğunun bilinçli şekilde azaltıldığı belirtiliyor. Oyunun nihai sürümünde ise trafikte daha fazla araç bulunması bekleniyor. Kaçıranlar için Forza Horizon 6, yalnızca yarış odaklı bir deneyim sunmakla kalmayacak.

Ayrıca Bkz.Forza Horizon 6 için minimum PC gereksinimleri paylaşıldı

Geliştirici ekip, herhangi bir hedef veya yarış olmadan yalnızca haritada dolaşmayı seven oyuncular için de özel içerikler hazırladığını belirtiyor. Öte yandan serinin önceki oyunlarında bulunan Horizon/Forza Edition araçlarının da geri döneceği doğrulandı. Bu özel versiyonların önceki oyunlara kıyasla daha gelişmiş bonuslar ve avantajlar sunacağı belirtiliyor. 

Forza Horizon 6 çıkış tarihi

Son olarak Forza Horizon 6, 19 Mayıs’ta Xbox Series X and Series S ve PC platformları için piyasaya çıkacak. PlayStation 5 sürümünün ise yılın ilerleyen dönemlerinde oyuncularla buluşması planlanıyor. 

Kaynak:https://wccftech.com/new-scenic-drive-forza-horizon-6-gameplay/

• videoda 0:55 saniyesinde öndeki araba çok tuhaf görünüyor

• Re-skin öncekilerle aynı oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ne gibi? Söylediğiniz için ekstra dikkatli baktım ama pek bi gariplik göremedim de, çözünürlüğü düşük mü izlediniz de garip göründü acaba 🤔 cidden ne göremediğimi merak ettim, yanlış anlamayın lütfen 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 7 Mart 2026; 12:9:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tapa gaz gitmeyişine aşırı ayar oldum çok sinir bozucu kullanmış 🤣 bide klavyeyle mi direksiyonla mı oynamış çözemedim, tam direksiyonla gibi hisseder gibi oluyorum, klavyeyle döner gibi dönüyor oluyo, kafam karıştı. Keşke başka arabalarla da deneyimi gösterseymiş

• Yani iyi güzel de sür babam sür hepsini de aldım yalan olmasın. Bi 80 saat müzikle takılıp çıkıyorum. Bana TDU 2’nin verdiği keyfi hiçbir araba oyunu veremedi. O yıllarda ev satın almak,içini dizayn etmek ve galeriye gidip araç bakmak inanılmaz bir şeydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 6 YENİ FRAGMANI YAYINLANDI
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • japonya haritalı FH5

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    O aklıma gelmemişti, olabilir hocam 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk91 -- 7 Mart 2026; 12:47:3 >
  • kopyala yapıştır yine

hintli tayfası yüzünden para kazandırmakla kazandırmamak arasında gidip geliyorum

bari kadranları değiştirseydiniz la bu ne tembellik ne saygısızlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 7 Mart 2026; 12:51:38 >

• anilk91 kullanıcısına yanıt
    öndeki araba sanki sağa dönmüyor da düz gidiyormuş gibi açısı yanlış

• Forza yapımcıları beyinlerinin sadece sol tarafını kullanabiliyor.

katiliyorum. bari path tracing ekleselerdi, bir harita icin o kadar para vermeye degmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.