|
Forza Horizon 6 için yeni oynanış videosu paylaşıldı
-
-
Far Cry 3 ve 4 arasındaki geçiş gibi..
-
horizon 5 den ben farkı nedir ben anlayamıyorum belki yanyana iki oynanış videosunu koyarsak öyle anlarız
-
öncekinden kötü olmus,araba yukardan piste düsüyor iniyor hic tepki yok fizik motoru 0 aynen sanki oyunu switch te oynuyoruz gibi bende intiba,izlenim birakti degil buna para vermek inanin bedava verseler alip oynamam zamanima yazik
-
bu oyun artık horza denilen bişey olmuş 4-5-6 hepsi sağdan direksiyon yama gibi oyun. horizon 7 ye kaldı umutlar
-
Isıtıp ısıtıp aynı şeyi veriyorlar iyice sıkıcı hale geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Forza Horizon 5: Japan DLC
-
4-5-6 hepsi aynı oyun. Sadece harita değişiyor. En belirgin HUD'ları bile değiştirmeye üşenmiş adamlar.
_____________________________ Gamer- -
4 ve 5i oynadım bu da aynısı gibi görünüyor cidden.
-
LP yüzünde büyük bir gülümseme ile ilk oynanış videosunu yayınladı. Nesini sevdiğini anlamış değilim. Direksiyon yine sağda, fizik motoru berbat, diğer serilerle aynı grafik özellikleri vs. para verilip alınacak bir oyun değil.
-
Yarış ve spor oyunları çok pahalı satılıyor. Tamam emek var ama mesela 3, 4, 5 ve 6. oyun arasında devasal fark göremedim. Büyük oyunlarla aynı fiyatlarda olması saçma geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingfox93 -- 9 Nisan 2026; 15:04:32 >
-
Özellikle araba tutkunu birisi değilseniz mantığını anlamakta zorlandığım serilerden birisi. Maksatsız geliyor. Genelde her şey baştan erişilebilir oluyor. Pek bir ilerleme hissi yok. Göstermelik de olsa bir hikaye zaten yok. Oyuna belki bir hedef kazandırabilecek özel etkinlik araçları da "bak benim aracım etkinlik aracı çok az kişide var" söyleminin ötesine geçmeyen ne bileyim genelde dikiz aynası veya tamponu azıcık daha farklı modeller oluyor; almak için etkinliklerde uğraşmaya değmez; ki insanlar sürdüğünüzün etkinlik aracı olup olmadığını da anlamayacaktır, anlasalar kaç yazar zaten? Ne önemi var? Çoklu oyuncu yarış yapılacak olsa bildiğim kadarıyla çok daha iyisi, daha pist veya parkur odaklı yarış oyunları ve simülasyonları var. Açık dünya desen ortalık açık dünya oyunlarla dolu. Hani Forza Horizon varoluş amacını çözemediğim tuhaf bir simcade (simulation soslu arcade) seri ve ufak tefek gelişigüzel değişikler hariç kendini yeniliyormuş gibi görünmüyor.
_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
Bu seri Drive Club hayranlığımı daha da arttırıyor.
-
Trafik yönü ayarı yok, 5 hariç bütün modern seri soldan akan trafikte. Sinir hastası olmak istemiyorsanız bulaşmayın. Soldan araba süren Japonlara da ayarım, İngiliz'in hıyarına tuzlukla koşmuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 9 Nisan 2026; 23:8:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
Forza Horizon 5: Japan DLC
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt