Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
74
Favori
223.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
27 oy
Giriş
  • Yahu aynı haltı fh3 de yemişlerdi, plastik turuncu yolları hiç sevmiyorum.Adam gibi bir harita genişlemesi nezaman yapacaklar acaba.Yap şöyle ufakta olsa şehir haritası veya sadece toprak yollardan oluşan harita yap,ne bileyim ada tarzı birşey yap,bu oyuncak yollar nedir yahu.İlla 1 harita genişlemesini oyuncak yollardan yapmayı bıraksınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ana haritaya uyumlu bir ek paket çıkartmak çok mu zor? Demek ki zormuş.

Oyundan soğutmaktan başka bir şey değil.

ETS2 deki gibi dlc ler harika olur bu oyuna.Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

130 tl nedir. Düşündüm almak için ama vazgeçtim şimdi.

çözüm önerisi olan var mı ? ayrıca sistem full stok, sıfırdan Windows11 kurdum, bütün driverlar güncel.

işlemci ve ekran kartı için xx ayarları yap derseniz memnuniyetle denerim.

sistemi 4k 60hz monitörde kullanıyorum. Oyunlar m2 ssd'de kurulu, oyun steam versiyonu

Intel i5 12600K / MSI PRO Z690-A DDR4 /Apacer Panther 2x16GB 3200Mhz CL16/ Asus RX6900XT TUF OC / Cooler Master MWE Gold 1250W V2 / Adata SWORDFISH 500GB M2 SSD / ADATA SU650 240GB SSD / Deepcool AK620 / Corsair Obsidian 750D / Samsung Smart Monitor M7 / Logitech G512 Carbon Klavye / Logitech G102 Mouse / Sony Dualsense

Intel i5 12600K / MSI PRO Z690-A /Apacer Panther 2x16GB 3200Mhz CL16/ Asus RX6900XT TUF OC / Cooler Master MWE Gold 1250W V2 / Adata SWORDFISH 500GB M2 SSD / ADATA SU630 240GB SSD / Deepcool AK620 / Corsair Obsidian 750D / Samsung Smart Monitor M7 / Logitech G512 Carbon Klavye / Logitech G102 Mouse / Sony Dualsense
  • Bu oyun almaya değer mi sizce online bölümü hiç hoşuma gitmediği için hiç girmeyeceğim oraya girsem bile sadece açık dünyada araba sürmek istiyorum oyun oynamaya değer mi sizce? Bide bütün araba kilitlerini açmak için örneğin Lamborghini ve Range Rover gibi arabaları açmak istiyorum hangi paket almak gerekiyor?

Premium Eklenti Yığını ile bazı özel araçlara sahip olabiliyorsunuz. Open world gezinti için en iyi oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fikri olan var mı?

Intel i5 12600K / MSI PRO Z690-A /Apacer Panther 2x16GB 3200Mhz CL16/ Asus RX6900XT TUF OC / Cooler Master MWE Gold 1250W V2 / Adata SWORDFISH 500GB M2 SSD / ADATA SU630 240GB SSD / Deepcool AK620 / Corsair Obsidian 750D / Samsung Smart Monitor M7 / Logitech G512 Carbon Klavye / Logitech G102 Mouse / Sony Dualsense
  • Oyun ilk çıktığı günlerde rezalet gibiydi ve iade etmiştim o zamanlar. Yaklaşık 1-2 ay öncesi tekrardan alıp denemiştim ve baya düzeltmeler yapmışlar. Ya tamam fh4 ile ilk bakışta aynı gelebilir fakat araç sürüşleri olsun sesleri olsun kesinlikle farklı ve olumlu yönde olmuş diyebilirim. "Meksika çöl gibi ya" diyenler var. Tamam çöl gibi yerlerde var fakat bol bol ağaçlı yeşil bölgelerde mevcut, bence harita gayet güzel. Yeni seriye yeni dlc'ye az kaldı hadi bakalım.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]steamcommunity.com
    Steam :: Forza Horizon 5 :: Forza Horizon 5 Series 9 Update
    https://steamcommunity.com/games/1551360/announcements/detail/5596300081286181108

Forza Horizon 5 ' in sezon 9 güncelleme detayları paylaşıldı. 21 Haziran' da tüm platformlar için yayınlanacak olan güncellemede en öne çıkan detay ise PC oyuncularını ilgilendiriyor. Yeni güncelleme ile oyuna TAA yani Temporal Anti Aliasing seçeneği eklenecek ve böylece artık çağ dışı kalan MSAA nın yüksek performans kaybı ve düşük görüntü kalitesi bu sayede giderilmiş olacak. TAA seçeneğinin eklenmeside ilerleyen süreçte beraberinde DLSS ve FSR gibi çözünürlük ölçekleme teknolojilerininde eklenmesini sağlayacak çünkü bunlar TAA altyapısını kullanıyorlar.

Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    For Series 9 we are adding a new graphics option called temporal anti-aliasing (TAA). As an alternative to multi-sample anti-aliasing (MSAA), TAA reduces shimmering by blending multiple video frames and ensuring frame to frame differences are smoothed. Additional detail is captured, resulting in a softer image that works particularly well at lower resolutions. Our TAA implementation in Forza Horizon 5 minimises trails and ghosting as is typically seen with this technique. Players can also customize its final appearance using a sharpness control. We think this is a great, new option for PC gamers, improving our tree foliage while ensuring a smoother, more stable gaming experience overall.
    https://www.youtube.com/watch?v=hyzmFfjzh6I

TAA dışında çeşitli hata düzeltmeleri, Horizon hikaye görevlerini eşli oynama ve festival oynatma listelerine yeni gelecek Hot Wheels kozmetik eşyaları ve elbette yeni araçlar bu güncellemeyle eklenmiş olacak. Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

//ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///

• Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]Forzayoutube
    Mike Brown, creative director of Forza Horizon 5, joins Charleyy Hodson to talk more about Forza Horizon 5: Hot Wheels. Learn about the Horizon Hot Wheels Park, Event Lab, new biomes and more! Buy the Premium Add Ons bundle today and get immediate access when the Forza Horizon 5: Hot Wheels expansion launches on July 19th. Requires Forza Horizon 5 game, sold separately.
    https://www.youtube.com/watch?v=zyb0TN753qQ
    Anakart: MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI Ram : Corsair RGB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Ram İşlemci: AMD Ryzen 5 3600X Ekran Kartı: MSI NVIDIA GeForce RTX2060 Gaming Z 6GB 192Bit GDDR6 Psu: Seasonic Focus Plus 850W 80 Gold SSD: Samsung 970 Evo Plus NVMe 500GB 3500MB/s-3300MB/s M.2 Monitör: MSI Optix MAG271C 27" 144Hz 1ms (HDMI Display) Full HD Curved Oyuncu Monitör Dark N10 Advanced 5x12cm Kırmızı Fanlı Fan Kontrollü Full Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası Ses Sistemi: Creative Inspire T3300 2 1 İşlemci Soğutucusu: Arctic Freezer 34 Esports DUO Kırmızı CPU Soğutucu
  • Fatic kullanıcısına yanıt
    Hocam naptınız acaba aldınız mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selam millet, FH5'te texture'larda renkli yüklenmeler yaşanmaya başladı. Sanıyorum aşırı VRAM kullanımından kaynaklı. Aynı sistemle, aynı grafik özellikleriyle oynuyordum uzun süredir, bu sorun yeni görünmeye başladı.

Ekranın aşırı parlak olması, HDR SS alınca patlıyor görüntü, ona takılmayın. Etrafın renkli yüklenmesi sorunu var. 8 GB VRAM'i de geçmiyor aslında ama anlamadım.

• Son Nvidia sürücüsünden( 516.40 Whql) sonra bu sorun oluştu. Nvidia ve Forza forumlarındada benzer şikayetler ve görseller gördüm. Oyunda V-Ram dolmasa dahi bir süre sonra oluşuyor. Buna yönelik sürücü tarafında bir güncelleme gelecektir. Oyuna ise 21 inde güncelleme geleceği önceden paylaşılmıştı. Geçici çözüm olarak bir önceki sürücü olan 512.95 Whql yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 20 Haziran 2022; 0:11:56 >
    //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam bilgilendirme için. Her zaman en güncel driver kullanmak bazen böyle üzebiliyor Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ] 

Ben şimdilik grafikleri biraz kısmakla çözdüm sorunu.

• selamlar, oyunu indirimden aldım ama tekli yarışlara giriyorum sanki online oyuncularla oynuyorum oyundakı yarıştığım isimler kullanıcıların koydukları isimlere benziyor anlamadım! Bilen varmı acaba? teşekkürler

Extra Oyunci
  • blendw kullanıcısına yanıt

Oyunda "Drivatar" denilen, aslında bot olan araçlar ama arkadaşlarınızın kullanıcı adıyla yarışıyorlar. FH4'te adı drivatardı. 5'te de aynıdır herhalde.

CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hocam siz donanımı güncellemiştiniz sanırım son durum nasıl iyileşme var mı performans olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Doku kalitelerini ultra’ya çektiğiniz için vram’i aşmış, aşınca da otomatik düşükte çalıştırıyor olabilir. High’a düşürün. Ekran kartınızda 4GB vram görünüyor, ona göre ayarlayın grafiklerinizi, çok açmışsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.