Şimdi Ara

Forumun Haline Bak Arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce çocuğun teki ciddi ciddi oje kullancam diyodu ya. bura nasıl bi forum oldu böyle.

Herkes işin gırgırında şamatasında hepiniz incici olmussunuz. salakça konular açıyorsunuz. nerde dalga geçmelik bisi var o konuyu popüler yapıyosunuz. burda konu dısı bölümünü adam akıllı kullanan okadar az üye varki yazık.

adamın teki adam akıllı soru soruyor hatta işi acil hic biriniz ilgilenmiyorsunuz. yazık valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla çok haklısınız.Çok önemli konular açılıyor ve resmen iplenmeme rekoru kırıyor arkadaş.Ve ben bir konu acıyorum mesela o konu alta düşüyor hemen bu cok sacma birşey resmen saygısızlık.En değersiz ve en basit konular yükselince asıl okunması gereken konular düşüyor.Gerçekten inciden farkı kalmadı eskiden dh kendi sloganını kendi sözünü türetirdi şimdi özentiliğe başladı."boynunu kır çöpe at" vs gibi terimleri dh üretirdi şimdi "adam haklı beyler ,oğlum bak git "gibi espirlerle batıyor.Özet geç falan bunlar hep özentiliktir.Şikayet edin moderatörlere bölelikle üstesinden gelinir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Valla çok haklısınız.Çok önemli konular açılıyor ve resmen iplenmeme rekoru kırıyor arkadaş.Ve ben bir konu acıyorum mesela o konu alta düşüyor hemen bu cok sacma birşey resmen saygısızlık.En değersiz ve en basit konular yükselince asıl okunması gereken konular düşüyor.Gerçekten inciden farkı kalmadı eskiden dh kendi sloganını kendi sözünü türetirdi şimdi özentiliğe başladı."boynunu kır çöpe at" vs gibi terimleri dh üretirdi şimdi "adam haklı beyler ,oğlum bak git "gibi espirlerle batıyor.Özet geç falan bunlar hep özentiliktir.Şikayet edin moderatörlere bölelikle üstesinden gelinir bence.

Aynen katılıyorum ama dediğim gibi okadar cok varki bunu yapan adminler hangisiyle ugrascak

• http://inciswf.com/1298717011.swf

şaka bir yana hak veriyorum
  • aaaaaw cuneyt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Valla çok haklısınız.Çok önemli konular açılıyor ve resmen iplenmeme rekoru kırıyor arkadaş.Ve ben bir konu acıyorum mesela o konu alta düşüyor hemen bu cok sacma birşey resmen saygısızlık.En değersiz ve en basit konular yükselince asıl okunması gereken konular düşüyor.Gerçekten inciden farkı kalmadı eskiden dh kendi sloganını kendi sözünü türetirdi şimdi özentiliğe başladı."boynunu kır çöpe at" vs gibi terimleri dh üretirdi şimdi "adam haklı beyler ,oğlum bak git "gibi espirlerle batıyor.Özet geç falan bunlar hep özentiliktir.Şikayet edin moderatörlere bölelikle üstesinden gelinir bence.

Aynen katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

aaaaaw cuneyt

Hayırdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    forum yine şeyi yemiş
    5 gün önce açıldı
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazdıklarına katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Yazdıklarına katılıyorum.

Eyvallah kardesim. bu duruma artık yöneticilerin dur demesi gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: awccuneyt

quote:

Afedersin ama yonetici ne alaka? Site yoneticileri paraya bakar forum kalitesini kullanicilar belirler. Ne yapsin banlasin mi

• Katılıyorum.Bölümün ismi "İnci" olsa yeridir artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fermiyon -- 15 Haziran 2012; 1:37:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

quote:

quote:

Afedersin ama yonetici ne alaka? Site yoneticileri paraya bakar forum kalitesini kullanicilar belirler. Ne yapsin banlasin mi

Gereksiz konuları silip üst konuyada bi uyarı koyabilir.
    misal sözüm meclis dışarı ama
    çoban koyunları boş bırakırsa koyunlar kafasına göre dağılır.

• katılıyorum hocam
  • Sonuna kadar katılıyorum bu saatte azlar en azından inci özentileri

• quote:

az önce çocuğun teki ciddi ciddi oje kullancam diyodu ya. bura nasıl bi forum oldu böyle.

Herkes işin gırgırında şamatasında hepiniz incici olmussunuz. salakça konular açıyorsunuz. nerde dalga geçmelik bisi var o konuyu popüler yapıyosunuz. burda konu dısı bölümünü adam akıllı kullanan okadar az üye varki yazık.

adamın teki adam akıllı soru soruyor hatta işi acil hic biriniz ilgilenmiyorsunuz. yazık valla.

kolunu yerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Sonuna kadar katılıyorum bu saatte azlar en azından inci özentileri

Keske hiç olmasalar ama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

Sonuna kadar katılıyorum bu saatte azlar en azından inci özentileri

Keske hiç olmasalar ama

Evet haklısınız bence artık uyelık alımları durdurulmalı

• Ciddiyet istiyorsanız Konu Dışı Özel muhtemelen siz ve siz gibi düşünenler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 15 Haziran 2012; 2:07:56 >
  • Din,dil,ırk ve zevk ayrımı yok. Herkes kafasına göre.
  • önemli konuları cevaplayacak adam yokki kimse bilmeyincede cevaplayan kimse yok buraya bende eğlenmeye geliyorum he seviyesizlik bi özentilik bi yumuşaklık durumu söz konusu bunua yaş durumunamı bağlıyım yoksa neye bağlıyım bilemedim ama bu insanlar adam gibi insanlarıda kaçırdılar bir sürü üye bıraktı konu dışını yazık oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.