Şimdi Ara

Forumun en zeki üyesi kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tahminimce Kayra ile Legolas kapışır. İkisi de çok iyi ünilerde çok iyi bölümlerde diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• legolas'ın yan hesabı arkadaş.

Orijinalden alıntı: Dakath

legolas'ın yan hesabı arkadaş.
    Sen daha dün demedin mi "ben legolasım" diye bana özelden? Ayrıca forumda beni bilen biliyor. Senin yerinde olsam muhtemelen şuan forumda takılmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

niye
    Ben gerçek hayatı yaşayamadığım için buradayım. Gerçek hayatta loserım. Sen başarılısın. O yüzden dedim.

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Ben gerçek hayatı yaşayamadığım için buradayım. Gerçek hayatta loserım. Sen başarılısın. O yüzden dedim.

Alıntıları Göster
    benim de pek farkım yok. yan sekmede kod yazıyorum. ara sıra foruma bakıyorum.
  • Yıldız Teknik'de elektronik haberleşme bölümünü hazırlık+tıp okunan sürede bitiremeyen kayradan bahsediyoruz değil mi kaldı ki Stanford'da master yapsa ne yazar,adam malafatını konu dışıyla tanıştırdı resmen

Nerede DH'nin en eski üyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Yıldız Teknik'de elektronik haberleşme bölümünü hazırlık+tıp okunan sürede bitiremeyen kayradan bahsediyoruz değil mi kaldı ki Stanford'da master yapsa ne yazar,adam malafatını konu dışıyla tanıştırdı resmen
    Bence foruma şey atması ruh hali ile ilgili. Zeka seviyesi ile değil. Aynı şekilde okulun uzamasını da buna bağlıyorum. Zaten kendi diyor çalışmayı bıraktım diye. Çalışsa yapardı.

• low iq konu

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Bence foruma şey atması ruh hali ile ilgili. Zeka seviyesi ile değil. Aynı şekilde okulun uzamasını da buna bağlıyorum. Zaten kendi diyor çalışmayı bıraktım diye. Çalışsa yapardı.

Alıntıları Göster
    Çalışsa herkes yapar.okuduğum okulda herkes sıkı çalışsa dörtte üçü ilk 3000 e girer üni sınavında.ama en fazla 25 kişi falan giriyor her sene.neden ?çünkü diğerleri çalışmadı.çünkü diğerleri o azim ,istikrar ve disipline sahip değildi.çalışsam yapardım lafı boştur çünkü bunu diyenlerin %80'i çalışmaya kalkışsa çalışamayacak veya max 2-3 hafta çalışacaktır .zeka emekle desteklenmezse bir işe yaramaz.zeki olan herkes sanatsal/akademik alanda başarılı olmak zorunda değil tabiki hayata çok şey yön verir.

Kaldı ki kayra'nın zeki olduğunu düşünmüyorum.forumda ruh hastası olduğuna dair bolca konu,pm vesaire gördük ama zeki olduğunu işaret edecek tek konu görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 29 Nisan 2018; 18:2:40 >

• Zeka onemli degil ne kadar kullandigin onemli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Authright-Neocon
  • Herkesin kendine has zekilikleri vardır

• En zeki üyeyi bilmem ancak bu forumdaki gelmiş geçmiş en zeki kimselerden biri Düzgün Hoca'dır. Sanchez ve Can Bozok hocamlar belki bilir. Eğitimci idi aynı zamanda, şimdi ne yapıyor bilmiyorum. Bu kanıya nereden vardım? Kendisi bir bankanın sistem açığını bulmuştur ancak faydalanmamıştır. Peki bunu nasıl mı yaptı? Tanesi 1 kuruştan likit fon alıp al-sat yaptı. Tabii ki sadece click ile sürekli kazanamazdı kendi de biliyordu çünkü hep bilgisayarın başında olması gerekiyordu. Düşündü ve manuel işleyen sistemi otomatik çalıştırabilmeyi başardı. Bu şekilde mouse'a dokunmadan ve başında olmadan sayaç çalışıyordu ve tıkladığından daha hızlı para sayıyordu. Başardığımı anlayınca ellerim titredi der. Daha sonra bankaya mail atarak açık olduğunu ve kapatmaları gerektiğini söyler dediğim gibi istifade etmez. O zamanlar bunu çok az insan yapabiliyormuş derdi. Kendisinin dediği gibi Aşılamayan bir sistem yoktur. Çünkü yazılım üst üste koyulmuş taşlar gibidir. Ağır bir taşın daha ağır olan bir taşa karşı hiçbir şansı yoktur. Sadece o mühendise karşı daha zeki idi.

• gun

Hak ettin artik.

&#8224;
  • eyyy tüng sen kimsin?

• herkesin kendine göre zekilikleri vardır.Ancak kullandıkları yerlere göre değişir.Size şöyle bir örnek vereyim.Karşınızda 3 tane insan olsun.Birisi uyuşturucu bağımlısı ve üreticisi.Bu adam uyuşturcunun maliyetini düşürüp daha az parayla daha çok üretim yapmayı düşünür ve uygular. 2. si dersleri ilkokuldan beri pekiyi hatta 4 ü bile çok az gerisi hep pekiyi(böyle birini yakından tanıyorum.Karnesine 3 düşünce ağlıyormuş).Şu an Türkiyenin sayılı diş hekimlerinden.3 sü ise ayda bir sevgili değiştiren tip.3 de aşırı zeki ancak kullandıkları yerler çok farklı.Ama sonuca bakarsak 3 ü de zeki.

Dediğim gibi kullandıkları yerlere göre ayırt edebiliriz insanların zekalarını.Kimisi matematiği fiziği iyi olduğu için, kimisi de yukarıda verdiğim örneklerden dolayı.

Einstein'in zekasının da hala günümüze kadar ulaşmasının sebeplerinden biri de fiziği aşırı derece de sevip buna yönelmesidir.İşte bütün mesele bu
    AMD Ryzen 5 3500X 3.60GHz - Asus Prime B550M-K AMD B550 Soket AM4 DDR4 4600(OC)Mhz - 2 x Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz CL16 Ram -Asus Dual-RTX2060-O6G-EVO - Adata SWORDFISH 500GB 1800/1200MB/ Cooler Master MasterBox MB511 ARGB - MSI Optix G27CQ4 27" 165Hz 1ms 2k monitör -Logitech G332 kulaklık - LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

tabikide visdom
    o da kimmiş

@WISDOM

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.