Şimdi Ara

Forumun en zeki üyesi kimdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • Niko hocamızı yazan olmamış. Ayrıca kendinizi imzasında bulunan kısa bir zeka testinden geçirebilirsiniz.

• kesinlikle kayradır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

En zeki üyeyi bilmem ancak bu forumdaki gelmiş geçmiş en zeki kimselerden biri Düzgün Hoca'dır. Sanchez ve Can Bozok hocamlar belki bilir. Eğitimci idi aynı zamanda, şimdi ne yapıyor bilmiyorum. Bu kanıya nereden vardım? Kendisi bir bankanın sistem açığını bulmuştur ancak faydalanmamıştır. Peki bunu nasıl mı yaptı? Tanesi 1 kuruştan likit fon alıp al-sat yaptı. Tabii ki sadece click ile sürekli kazanamazdı kendi de biliyordu çünkü hep bilgisayarın başında olması gerekiyordu. Düşündü ve manuel işleyen sistemi otomatik çalıştırabilmeyi başardı. Bu şekilde mouse'a dokunmadan ve başında olmadan sayaç çalışıyordu ve tıkladığından daha hızlı para sayıyordu. Başardığımı anlayınca ellerim titredi der. Daha sonra bankaya mail atarak açık olduğunu ve kapatmaları gerektiğini söyler dediğim gibi istifade etmez. O zamanlar bunu çok az insan yapabiliyormuş derdi. Kendisinin dediği gibi Aşılamayan bir sistem yoktur. Çünkü yazılım üst üste koyulmuş taşlar gibidir. Ağır bir taşın daha ağır olan bir taşa karşı hiçbir şansı yoktur. Sadece o mühendise karşı daha zeki idi.
    Kesinlikle zehir gibi adamdır. 13-14 yıl önce askere gidip evlendikten sonra hiç görmedim kendisini. Çok asi bir adamdı biz ortaokulluyken :)

Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan!

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DF3AA226

Sen daha dün demedin mi "ben legolasım" diye bana özelden? Ayrıca forumda beni bilen biliyor. Senin yerinde olsam muhtemelen şuan forumda takılmazdım.

Alıntıları Göster
    O legolass intihar etti dedileee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

O legolass intihar etti dedileee

Alıntıları Göster
    lan benim niye bundan haberim yok

La tung ye artık kayranın oltasıni da geçsin mabadının kasıntısı kacıncıya bu adama aşk mesajı yolluyosun forumdan

Yanlız kayrada tam bulmus yerini baksana millet zevkle takipde bu teşhircinin malafatını

Orijinalden alıntı: Can_berk_2001

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oo yeni hesap açmışsın,şaşırdık mı eğer çalışıp bir dönem erken bitirebiliyorsan git bana laf yetiştireceğine git çalış ve bitir.veya okulu bırak.en kötü karar kararsızlıktan iyidir.ama sen bunları demeye devsm ettiğin sürece ciddiye alınmayacaksın.

Ayrıca ağzını açtırtırım,sinirimi bozma gibi erkek erkek laflar edeceğine forumda niye bıkmadan usanmadan onlarca hesap açtığını,niye hepsinin banlandığını,niye hayatının buradan ibaret olduğunu,niye anormal davranışlar sergilediğini,bilmediğimiz şeylerden dolayı neler yaşadığını insan gibi anlat ciddiye alınırsın,hatta yardım etmeye çalışan bile olur.

Ama sen habire yeni hesap açıp sülük gibi foruma yapışırsan,millete PM'den laf atıp onları tehdit edersen kimse sana cevap vermeye tenezzül bile etmez.eğer bu mesaja normal bir cevap gelmezse ben de cevap vermeye tenezzül etmeyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Niko hocamızı yazan olmamış. Ayrıca kendinizi imzasında bulunan kısa bir zeka testinden geçirebilirsiniz.
    İmzanı görünce "Where the Cat and Wolf Play..." görevi aklıma geldi. Kedi'den selamlar :D

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.