Hak eden kazansın. |
Forumun En Güzel Kızı

Forumun En Güzel Kızı
(En Son Oy Tarihi: 15.12.2024)
-
-
yasemini görmedim. keynesinkızı güzel. lovecraft aynı kişi mi yaseminle. onunda elleri güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
aynı kişiler.
-
esas ben @Nat Alianovna yı merak ediyorum hocam. kendisi büyük ihtimal bayan. ama derin şüphelerim var. hiç bu kadar zeki-kültürlü bir bayan tanımadım. zeki ve kariyeri iyi olan kadınlar genelde maskülen oluyor. o da var. bilemiyorum o yüzden.
kendisi ya feminen bir erkek yada maskülen bi kadın. ortası yok. imkansız bu. yılların gözlemi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D9C65EA5 -- 26 Aralık 2023; 19:11:25 >
Bi keynesinkızı gördüm eh işte
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kendisi feminen bir erkek hocam ayrıca türk değil. göçmendi hatırladığım kadarıyla sarışın yani
-
türklerin de bazıları sarışın göçmenlerin de bazıları esmer hocam
-
ulan ne hayaller kurmuştum
-
Bu kim?
-
-
Eskiden forumun en yakışıklısı diye efsane konu vardı. Kendine güvenenler fotosunu atıyordu. Kapışıyorlardı. Kadınlarakulübünde üyeliği olan varsa oraya konu açsın en güzel kadın diye, bu forum alakasız kalıyor.
-
özgüvenli adam pek yok ki hocam forumda
Forumda kız olduğunu öğrenen benim mimiklerin kameraya yansıma şekli.
YVZYLCNyoutube
Fatih Terim - Haberim Yokhttps://www.youtube.com/watch?si=qxZXhcntySEgQKrW&v=UpVLw_h2nB0&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eldekiler bunlar hocam ne yapalım.
-
-
Bunada şükür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X