Şimdi Ara

Forumun artık bitik olması [SS] li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllara göre bakılınca 2013 yılından itibaren atılan mesaj sayılarının ne kadar azaldığını göreceksiniz. Artık gerçekten forumda birşeyler yolunda gitmiyor. Eskiden böyle değildi.

Buyrun link:https://forum.donanimhaber.com/stats.asp

Forumun artık bitik olması [SS] li

• Cok anormal bir dusus var. 2010-2015 yillari arasinda konu disi bolumu cok eglenceliydi. Suan konular ilgimi cekmiyor. Cunku orjinal komik bir sey yok. Konularin cogu sozluk tarzinda yazilmis eksiden alinmis ve ya ulke gundemi' siyasi icerikli oluyor. Eski kaliteli' eglenceli troll konulari yok.
  • Forum trendi geçiyor artık, buna yapabilecek bir şey yok. Ben de uzun süreler girmiyorum artık sadece haftada bir falan öne çıkan konulara bakıyorum o kadar.
  • Aslında gelişmeyen herşey bitmeye mahkumdur. Bu forum açıldığından beri hiç gelişmedi ve yeni seo tekniklerine ayak uyduramadı o yüzden bitti bunda google'ın payı büyük. Şuan bile yazılımsal hatadan kaynaklı 404'e düşen binlerce sayfası var bu forumun. Google bir sitede yeterince 404 varsa o siteyi fişliyor. Kısacası sayfaları ajax ile load etmek bence büyük hataydı. Eğer ben yazılım ekibinin başında olsaydım bu fikir bana geldiğinde kovulmak pahasına ret cevabı verirdim. En basit yönüyle ele alacak olsak bile koskoca donanımhaber forum dersin ama tasarımı hala aynı kesinlikle ekip değişikliğine ihtiyaçları var.

Bu arada banlanmadan susayım :) mesela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buguncx -- 21 Ağustos 2018; 4:6:10 >
  • site cok kotu yonetiliyor da ondan. hadi benim gibi aliskanliktan girenler site bozuldugunda falan tekrar giriyor ama surekli burada takilmayanlar sizle mi ugrasacagim deyip kolay kolay bir daha gelmiyordur.
    su an degisti mi bilmiyorum ama siteye gelecek ozellikler local yerine live serverda deneniyor bu da milyon tane sorun doguruyor. daha teknik detaylar vardir muhtemelen mesela building'in yazdigi gibi sayfalarin ajaxla indexlenmesi gibi ama o kadar bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 21 Ağustos 2018; 4:20:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an yönetim umursamıyor ama kötü yönettiklerinden dolayı pişman olacaklar ilerde.Zaman ilerliyor,her şey değişiyor ama forum hala aynı.Hiçbir yenilik vs. Yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skillet

Forum trendi geçiyor artık, buna yapabilecek bir şey yok. Ben de uzun süreler girmiyorum artık sadece haftada bir falan öne çıkan konulara bakıyorum o kadar.
    Ben de eski konulara bakiyorum, simdi acsak 10 dakika icinde kapanip sinirsiz ban atilacak konularda sayfalarca tartisma donuyor. Suanda ise millet ban korkusuna istedigini yazamiyor bile forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 21 Ağustos 2018; 5:58:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye'de eskisi gibi forum kültürü yok artık. Instagram, Facebook ve Twitter gibi yerlerde takılıyor herkes.
  • Çok fazla alt başlık var insan kayboluyor forumda sadeleştirme lazım insanlara karmaşık geliyor olabilir
  • Teknoloji sitesinin ekşi nin yan şubesine dönüşmesi sebep olabilir mi.

Millet eskiden teknoloji namına bilgi birikimini paylaşırdı.

Şimdi siyaset piçliği içeren konular ön planda. O yüzden herkes kaçıyor buradan.

• Bu kadar kenar mahalleleli ana bacı muhabbetli yobaz klavye erkeği dolan bir forum tabi biter

• Eksileme butonunu kaldırırsan, üyeler arasındaki cezalarda çifte standart uygularsan normaldir bu düşüş.

• Donanım sitesi burası kur uçmuş gitmiş kimse donanım alamıyor ne konuşacaklar o zaman burada.

• googledan girilen sayfaların çoğu hatalı sayfalarla oynamak gerekiyor konuyu görmek için. googleda konuların çoğu mobil indexli saçma sapan yönetiyorlar yazık.
  • Gerçi haber kısmı canlı oraya da göz atabiliriz.
  • Bence her zaman mevcut içinde bulunduran üye sayısından çok dışarıdan çekeceğin insan sayısı önemli. O da google ve seo gerektiriyor.

Webtures ile çalışılıyor sanırsam fakat yeterli mi? muamma. Ama ben bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Bir de buradaki ergenler buradaki mevcut üyeleri bitiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buguncx

Aslında gelişmeyen herşey bitmeye mahkumdur. Bu forum açıldığından beri hiç gelişmedi ve yeni seo tekniklerine ayak uyduramadı o yüzden bitti bunda google'ın payı büyük. Şuan bile yazılımsal hatadan kaynaklı 404'e düşen binlerce sayfası var bu forumun. Google bir sitede yeterince 404 varsa o siteyi fişliyor. Kısacası sayfaları ajax ile load etmek bence büyük hataydı. Eğer ben yazılım ekibinin başında olsaydım bu fikir bana geldiğinde kovulmak pahasına ret cevabı verirdim. En basit yönüyle ele alacak olsak bile koskoca donanımhaber forum dersin ama tasarımı hala aynı kesinlikle ekip değişikliğine ihtiyaçları var.

Bu arada banlanmadan susayım :) mesela...
    sen yetkili bir abiye benziyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3AA68E795

Bence her zaman mevcut içinde bulunduran üye sayısından çok dışarıdan çekeceğin insan sayısı önemli. O da google ve seo gerektiriyor.

Webtures ile çalışılıyor sanırsam fakat yeterli mi? muamma. Ama ben bu forum sayesinde çok şey öğrendim. Bir de buradaki ergenler buradaki mevcut üyeleri bitiriyor.
    Mevcut üyeler de gidiyor artık. Sebebini anlamak zor. Mesela profillere bakıyorum adam 2 yıldır girmiyor foruma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A287741AC

Bu mesaj silindi.
    Mobilden de giriliyor hocam.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.